lika Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Za to jest w bardzo dobrej kondycji. Trzeba tylko pilnować, żeby nie biegał przez 2 godziny po jedzeniu. Czyli najpierw spacer, a potem śniadanko. Przy takim rozkładzie nie straszne nam będą wzdęcia żołądka. ;) Quote
ronja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 lika, jutro pani z hotelu będzie po Grzyba, pytała o karmę dla Szzamana Quote
paros Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 lika napisał(a):Nie mam dla niego karmy :-( Jak to nie ma karmy :shake: :-( Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 lika, rozmawiałam dziś z p. Jadwigą - karmę najlepiej podrzucić jej, bo ona codziennie jest w Warszawie i może ją zabrac - musisz się z nią domówić sama. Quote
lika Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Ok, zadzwonię do niej, choć byłoby wygodniej wysłać prosto do hotelu. Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 tyle, ze jej często nie ma i nie chciała umawiać się z kurierem (a kurierzy wiadomo jak rozwożą towar) Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 zapomnialam - Aniu wiesz jaka ma być karma dla Szamana?p. Jadwiga mówiła mi, e musi być jelitowa, taka, która nie powoduje wzdęć. ona na razie karmi go gotowanym mięsem Quote
*Gajowa* Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Spróbujcie przejść na Acanę łosoś+ziemniak to tez jest karma dla psów o wrażliwym przewodzie pokarmowym. "Moja" Afrunia miała ogromne problemy z przewodem pokarmowym i przez trzy mniesiące była tylko na RC Intestinal a potem stopniowo przeszłyśmy na Acanę i później do samego końca jadła tylko tą Acane i było wszysko ok z trawieniem i kupami. Róznica w cenie jest dość duża. Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 rózowa acana kosztuje w hurtowni 149zł - musialam kupić swiom swierzbowcom Quote
weszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Taki sam jelitowiec jak moja Bunia. Też wcina Intestinala Eukanuby. Duże kudłate wrażliwce. Quote
lika Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ronja organizuje ekipę, która odwiedzi Szamana w hoteliku. :multi: Quote
ronja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pewnie, porobię zdjęcia Szamankowi (jak oczywiście uda mi się pojechać...) lika - wiesz, pech cały czas się mnie trzyma - wczoraj bylismy na dzialce, na dniach mieli nam załozyć prąd i zalożyli w piatek, tyle, ze 2 dzialki dalej:-(. pomylili się:mad:. tylko nas to moglo spotkac:roll: Quote
lika Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Nie martw się, teraz jak Wam ten prąd już podłączą, to możecie zniżkę negocjować, za opóźnienie związane z ich pomyłką. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. ;) Dzwonili do mnie z kuchniapupila.pl - doszła wpłata za karmę dla Szamana. Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jaki jest kontakt w sprawie adopcji Szamana? dalej ostrow@schronisko.net i 600 964 797?? Quote
ronja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 kontakt w sprawie Szamana - najlepiej do liki Quote
lika Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Szaman jest w hotelu w Budach Michałowskich. http://www.superpies6.neo.pl/kontakt.htm Tam go można odwiedzać. Kontakt albo do mnie 501006848 albo do Justyny 600 964 797. Mój adres mailowy - lika@abj.pl. Malawaszka, czy pytasz, bo masz dla niego domek na oku? Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 niestety nie mam domku :placz: wreszcie udało mi się uprosić żeby mi naprawili stronę sznaucerową a tam miałam Szamana jeszcze jak był w Ostrowii Quote
lika Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Fajnie, że stronkę naprawili. Zawsze to jakaś szansa dla psiaków. Dziekuję Ci malawaszko za to, że pamiętałaś o Szamanie. Quote
weszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dodałam Szamana na sznaucerzego bloga adopcyjnego. Quote
lika Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Weszka :loveu:, bardzo Ci dziękuję za pomoc w szukaniu domku dla Szamana. Quote
weszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Patrzcie post o Szamanie pokazuję się tu Mam do odsprzedania Eukanubę Intestinal 10 kg za 150 zł - jeśli by się nadała dla Szamana to służę. Niestety do odsprzedania, a nie dania bo u mnie z kasą kruchutko :oops: a moja Bunia ją zawsze jadła wiec kupiłam ale właśnie ostatnio się pochorowała i już nawet tej karmy jeść nie może :shake: Przeszłam na gotowaną rybkę z jarzynami. Quote
lika Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Weszka, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za ogłaszanie Szamana. Jesteś w tej kwestii nieoceniona. :loveu: Taka karma byłaby dla Szamana dobra, tylko jak to rozliczyć, bo Stowarzyszenie powinno mieć fakturę na zakup. Szamanowi zresztą dawno skończyły się pieniądze, które na jego leczenie były zebrane. Trzeba się skonsultować z Felą - ona jest od finansowych decyzji. Quote
Recommended Posts