Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za to jest w bardzo dobrej kondycji. Trzeba tylko pilnować, żeby nie biegał przez 2 godziny po jedzeniu. Czyli najpierw spacer, a potem śniadanko. Przy takim rozkładzie nie straszne nam będą wzdęcia żołądka. ;)

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika, rozmawiałam dziś z p. Jadwigą - karmę najlepiej podrzucić jej, bo ona codziennie jest w Warszawie i może ją zabrac - musisz się z nią domówić sama.

Posted

zapomnialam - Aniu wiesz jaka ma być karma dla Szamana?p. Jadwiga mówiła mi, e musi być jelitowa, taka, która nie powoduje wzdęć. ona na razie karmi go gotowanym mięsem

Posted

Spróbujcie przejść na Acanę łosoś+ziemniak to tez jest karma dla psów o wrażliwym przewodzie pokarmowym. "Moja" Afrunia miała ogromne problemy z przewodem pokarmowym i przez trzy mniesiące była tylko na RC Intestinal a potem stopniowo przeszłyśmy na Acanę i później do samego końca jadła tylko tą Acane i było wszysko ok z trawieniem i kupami. Róznica w cenie jest dość duża.

Posted

pewnie, porobię zdjęcia Szamankowi (jak oczywiście uda mi się pojechać...)

lika - wiesz, pech cały czas się mnie trzyma - wczoraj bylismy na dzialce, na dniach mieli nam załozyć prąd i zalożyli w piatek, tyle, ze 2 dzialki dalej:-(. pomylili się:mad:. tylko nas to moglo spotkac:roll:

Posted

Nie martw się, teraz jak Wam ten prąd już podłączą, to możecie zniżkę negocjować, za opóźnienie związane z ich pomyłką. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. ;)

Dzwonili do mnie z kuchniapupila.pl - doszła wpłata za karmę dla Szamana.

Posted

Patrzcie post o Szamanie pokazuję się tu
Mam do odsprzedania Eukanubę Intestinal 10 kg za 150 zł - jeśli by się nadała dla Szamana to służę. Niestety do odsprzedania, a nie dania bo u mnie z kasą kruchutko :oops: a moja Bunia ją zawsze jadła wiec kupiłam ale właśnie ostatnio się pochorowała i już nawet tej karmy jeść nie może :shake: Przeszłam na gotowaną rybkę z jarzynami.

Posted

Weszka, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za ogłaszanie Szamana. Jesteś w tej kwestii nieoceniona. :loveu:
Taka karma byłaby dla Szamana dobra, tylko jak to rozliczyć, bo Stowarzyszenie powinno mieć fakturę na zakup. Szamanowi zresztą dawno skończyły się pieniądze, które na jego leczenie były zebrane. Trzeba się skonsultować z Felą - ona jest od finansowych decyzji.