lika Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Skończyła się aukcja Szamana na allegro. Nie było ani jednego telefonu w jego sprawie. :-( :-( Quote
ronja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 lika, będzie dobrze. Levis (niewidomy doberman) też u Lary przesiedział ze 2 miesiące zanim znalazł dom. cały czas był ogłaszany. Udało mu się i znalazł najlepszy domek na swiecie. Szaman ma swój urok i na pewno znajdzie się ktoś, komu jego wada wzrku nie bedzie przeszkadzać. Quote
lika Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ronja napisał(a):lika, będzie dobrze. Levis (niewidomy doberman) też u Lary przesiedział ze 2 miesiące zanim znalazł dom. cały czas był ogłaszany. Udało mu się i znalazł najlepszy domek na swiecie. Szaman ma swój urok i na pewno znajdzie się ktoś, komu jego wada wzrku nie bedzie przeszkadzać. Nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym, żebyś miała rację... Quote
ara Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dziewczyny, co w końcu z jego wzrokiem wyszło? Nie mogę się doczytać...:oops: Quote
ronja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 no jeszcze chyba nic... nie było konsultacji jeszcze Quote
Aggie Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ja byłam i widziałam Szaman w piątek, ale nkt mnie wcześniej o niego nie pytal więc niestey mało mu poświeciłam uwagi...:-( :-( ale z tego co zauwazyłam - olbrzymi to chyba nie tak bardzo - raczej coś pomiędzy średnim a olbrzymem.. ale przemily i kontaktowy.. przykro mi strasznie że na niego nie zwróciłam uwagi ale byłam na etapie oswajania Mopci - boks obok.... ech........ szkoda.... było mi mówić że na niego jeszcze trza spojrzeć, przytulić na chwile...:-( Quote
ara Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Aggie, a wybierasz się do schronu w najbliższej przyszłości? Quote
Aggie Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no ze mnie to żaden wolontariusz ale może w jeszcze się wybiorę... mam sporo pracy w tym tygodniu wiec nie wiem jak z weekendem... Muszę CHrcynne jeszcze odwiedzić - tam pomoc jest jeszcze bardziej niezbędna - tyl e że tam to oni nie chcą "obcych" - nie będe pisac dlaczego...:-( Quote
ara Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jakbyś się wybierała, to zobacz proszę co z czarną suczką w czerwonej obroży:modla: Quote
lika Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ara napisał(a):Jakbyś się wybierała, to zobacz proszę co z czarną suczką w czerwonej obroży:modla: Ona już nie ma czerwonej obroży - teraz tę obrożę nosi Kajko. U suni wszytko ok. Biega po całym terenie, wyleguje się na trawce, jak na schronisko wiedzie się jej całkiem nieźle. Jeśli chcesz, wyślę Ci jej zdjęcia z ubiegłego tygodnia. Jest bardzo fotogeniczna i już nazbierałam całkiem sporo jej fotek. A biedny Szaman nadal w schronisku. :-( Quote
lika Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 I na Dogomanii nikt go nie odwiedza ... :-( Quote
*Gajowa* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Odwiedzam Szamanka tylko nic z tego nie wynika...:shake: Quote
lika Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dałam ogłoszenie do "Oferty". Będzie w środę - 18 kwietnia. Teraz trzeba trzymać kciuki, żeby zadzwonił ktoś, kto może go pokochać. Quote
Aggie Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 no dzisiaj dopiero znalazłam czas żeby przeczytac cały wątek! ja Was ciotki...:mad: trąbione było dawno że jadę na watku Ostrowii a o Szamanie nikt nie wspomniał.....:angryy: a skad ja miałam wiedzieć.. jak mam i tak z 50 wątków na dogo do obserwowania i pomocy.. szkoda, moja pracownica właśnie takiego niedowidzącego psa z Ostrowii adoptowała (ale inny rozmiar, taki tam maluch gackowaty:loveu: ). Wierzę że i Szamanowi trafi się taka osoba Mam nadzieję że naprawdę ktoś go pokocha i to wkrótce.. Quote
lika Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Aggie, ja też mam taką nadzieję, że już wkrótce Szaman przyjedzie do Warszawy na leczenie, a zaraz potem trafi do wspaniałego domku. Quote
lika Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Ogłoszenia Szamana: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12106 http://www.kupiszpsa.pl/detail.php?id=1933 http://www.mojpupil.pl/ogloszenia-oddam.html http://ogloszenia.4lapy.info/L-ogloszenia/wiecej-18754.html Quote
lika Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Zdjęcia z dziesiejszej wizyty u Szamana: Quote
weszka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jeśli chodzi o konsultację Szamana to dr Garncarz w Warszawie psy ze schronisk konsultuje za darmo. Czy Szamana miałby kto do doktora zawieźć? Quote
lika Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 weszka napisał(a):Jeśli chodzi o konsultację Szamana to dr Garncarz w Warszawie psy ze schronisk konsultuje za darmo. Czy Szamana miałby kto do doktora zawieźć? Mogę go przywieźć, tylko jest taki problem, że nie ma go gdzie trzymać przez okres, kiedy będzie leczony. Chyba, że w klinice, ale to drogo. :shake: Quote
weszka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wg mnie najpierw trzeba go skonsultować. Przecież nie wiadomo czy będzie wymagał leczenia w klinice lub operacji. Quote
lika Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Przywieźć go można w każdej chwili. Tylko, co po konsultacji? Odwieźć do schroniska? Jeśli będzie potrzebna operacja i hospitalizacja, to zostanie w klinice. A jeśli leczenie nie będzie wymagać przebywania w lecznicy, to on musi mieć gdzie mieszkać. Nie mogę go wziąć do domu, poszukiwania odpłatnego domu tymczasowego nie przyniosły rezultatów, a miejsc w hoteliku nie ma. Przyznam, że sama nie wiem, co robić. Quote
Recommended Posts