Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']hehehe ale musza miec miny, jak nie moga poglaskac takiego malenstwa, a maja takiego "byczka" :lol:
Dokładnie :D Zwykle uśmiechają się nieśmiało i uciekają :P
[quote name='andegawenka']No własnie, mojej przełagodnej bokserki sie bali a małego Miśka który ugryzł mnie wiele razy chcieli głaskać....:niewiem:
Tak to jest, że ludzie nie mogą zrozumieć,że takie małe niewinności to zadziory ;)

[quote name='pikola']Toz to sama niewinnosc:lol:Nie do uwierzenia..:-oAlez ma charakterek..
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384363_490850950932600_576318811_n.jpg
Ja się kiedyś jeszcze odnośnie jej charakterku wypowiem więcej :P

Posted

Harpoonka szalejesz z nowym aparatem :evil_lol:.
Muszę przyznać piękne, wręcz czarujące zdjęcia (... no, może z wyjątkiem tych, co Pusia wchodzi do wody, coś niedoświetlone :razz:), z olbrzymią przyjemnością je się ogląda.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']kolejne piekne zdjecia! :) faktycznie co tej Pusce do glowki wpadlo :roll: ale za to po wyjsciu z tej zimnej wody na pewno bardzo szybciutko jej entuzjazm minal :eviltong: az mi jest zimno! :lol:
Jak wskakiwała do wody, było jeszcze w miarę ciepło, świeciło słońce. Ale zaraz potem zrobiło się zimno i trzęsła się z zimna. Przyspieszyła powrót do domu, bo bałam się, że się rozchoruje ;)

[quote name='andegawenka']Oj pójdzie łobuzica na smyczkę :evil_lol:
W końcu się doigra :D

[quote name='wykrywka']Harpoonka szalejesz z nowym aparatem :evil_lol:.
Muszę przyznać piękne, wręcz czarujące zdjęcia (... no, może z wyjątkiem tych, co Pusia wchodzi do wody, coś niedoświetlone :razz:), z olbrzymią przyjemnością je się ogląda.
Z tego dnia wszystkie zdjęcie nie są najlepsze, to był czas, kiedy co chwilę zmienialiśmy ustawienia i kombinowaliśmy z trybami - akurat jak Pusia skakała do wody, miałam źle ustawiony aparat na takie zdjęcia, a nie mogłam przecież jej poprosić, żeby poczekała :D Nie mogę nawet tych fot rozjaśnić w programie, bo są zbyt niewyraźne.

W ogóle, kiedy Pusia weszła do wody, bałam się że zaraz Argos za nią tam wskoczy, chwyci za ucho i będzie wyciągał:cool3: Na początku, kiedy kąpali się razem z Batkim właśnie tak robił i stresował mojego rudzielca. Mnie kiedyś też wyciągał z jeziora za rękę - najgorsze, że nie można próbować się wyrwać, bo mocniej zaciska zęby i ciągnie do brzegu ;) Chyba za dużo było zabaw z dzieciakami w ratownika, kiedyś po prostu podpływał do człowieka i czekał aż złapie się go za obrożę - dopiero później zaczął łapać zębami za ręce :diabloti:

Ps. Wykrywko, dostałaś mojego maila? Nie odpisujesz i się zmartwiłam...

Posted

[quote name='pikola']Lo matulu,Argos ma trzy razy wieksza glowe od calej Pusi:crazyeye:

Argos to nowofunland?Nie doczytalam..[/QUOTE]
Na tym zdjęciu wyszedł taki ogromny w stosunku do niej ;) Ale rzeczywiście jego łeb jest większy od całej Pusi :D
Aaa, no i Argos to mix nowofundlanda, z wilczurem chyba.

Posted

[quote name='harpoonka']Na tym zdjęciu wyszedł taki ogromny w stosunku do niej ;) Ale rzeczywiście jego łeb jest większy od całej Pusi :D
Aaa, no i Argos to mix nowofundlanda, z wilczurem chyba.[/QUOTE]

Tak myslalam..ale z wilczurem???

Cudny jest!

Posted

Pusiu, jestem z Ciebie dumna, że dajesz radę przy chłopakach, nawet pływasz jak nowofunland :evil_lol:.

A myślałam, żeś starsza i stateczna dama :).

Posted

[quote name='pikola']Tak myslalam..ale z wilczurem???

Cudny jest!
Z tego co pamiętam, to tak. Mój tato nazwał ją (to była matka) szarym owczarkiem niemieckim, więc obstawiałam wilczura. Mówił, że wyglądała tak:

Ojciec to czysty nowofundland.
[quote name='pikola']Cioteczki prosze nie ''obczerniac ''Pusi:mad::evil_lol:To sa wszystko pomowienia:evil_lol::eviltong:
Uwielbiam takie charakterne Babunie:loveu:
To zapraszam do mnie na sprawdzenie tych pomówień;)

[quote name='toyota']Pusiu, jestem z Ciebie dumna, że dajesz radę przy chłopakach, nawet pływasz jak nowofunland :evil_lol:.

A myślałam, żeś starsza i stateczna dama :).
Pusia daje radę, a jakżeby inaczej! Jeszcze próbuje ich ustawiać po kątach ;)
Teraz smacznie śpi obok mnie, oczywiście nie posłuchała, że nie może wejść na łóżko po tarzaniu się w rybie :D