kolejna kobietka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 hehehe ale musza miec miny, jak nie moga poglaskac takiego malenstwa, a maja takiego "byczka" :lol: Quote
andegawenka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 No własnie, mojej przełagodnej bokserki sie bali a małego Miśka który ugryzł mnie wiele razy chcieli głaskać....:niewiem: Quote
pikola Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Toz to sama niewinnosc:lol:Nie do uwierzenia..:-oAlez ma charakterek.. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384363_490850950932600_576318811_n.jpg Quote
harpoonka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='kolejna kobietka']hehehe ale musza miec miny, jak nie moga poglaskac takiego malenstwa, a maja takiego "byczka" :lol: Dokładnie :D Zwykle uśmiechają się nieśmiało i uciekają :P [quote name='andegawenka']No własnie, mojej przełagodnej bokserki sie bali a małego Miśka który ugryzł mnie wiele razy chcieli głaskać....:niewiem: Tak to jest, że ludzie nie mogą zrozumieć,że takie małe niewinności to zadziory ;) [quote name='pikola']Toz to sama niewinnosc:lol:Nie do uwierzenia..:-oAlez ma charakterek.. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384363_490850950932600_576318811_n.jpg Ja się kiedyś jeszcze odnośnie jej charakterku wypowiem więcej :P Quote
harpoonka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 :D Nie wiem, co Puśce strzeliło do głowy, żeby się wykąpać :roll: Za karę miała dodatkową kąpiel w domu, bo "ślicznie" śmierdziała ;) Quote
kolejna kobietka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 kolejne piekne zdjecia! :) faktycznie co tej Pusce do glowki wpadlo :roll: ale za to po wyjsciu z tej zimnej wody na pewno bardzo szybciutko jej entuzjazm minal :eviltong: az mi jest zimno! :lol: Quote
andegawenka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Oj pójdzie łobuzica na smyczkę :evil_lol: Quote
wykrywka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Harpoonka szalejesz z nowym aparatem :evil_lol:. Muszę przyznać piękne, wręcz czarujące zdjęcia (... no, może z wyjątkiem tych, co Pusia wchodzi do wody, coś niedoświetlone :razz:), z olbrzymią przyjemnością je się ogląda. Quote
feliksik Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 śliczna młodziutka sunia poszukuje domku - może uda sięz waszą pomocą - zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233068-piękna-pół-roczna-Dora-musi-opuścić-DT-szuka-DS?p=19751739#post19751739 Quote
harpoonka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='kolejna kobietka']kolejne piekne zdjecia! :) faktycznie co tej Pusce do glowki wpadlo :roll: ale za to po wyjsciu z tej zimnej wody na pewno bardzo szybciutko jej entuzjazm minal :eviltong: az mi jest zimno! :lol: Jak wskakiwała do wody, było jeszcze w miarę ciepło, świeciło słońce. Ale zaraz potem zrobiło się zimno i trzęsła się z zimna. Przyspieszyła powrót do domu, bo bałam się, że się rozchoruje ;) [quote name='andegawenka']Oj pójdzie łobuzica na smyczkę :evil_lol: W końcu się doigra :D [quote name='wykrywka']Harpoonka szalejesz z nowym aparatem :evil_lol:. Muszę przyznać piękne, wręcz czarujące zdjęcia (... no, może z wyjątkiem tych, co Pusia wchodzi do wody, coś niedoświetlone :razz:), z olbrzymią przyjemnością je się ogląda. Z tego dnia wszystkie zdjęcie nie są najlepsze, to był czas, kiedy co chwilę zmienialiśmy ustawienia i kombinowaliśmy z trybami - akurat jak Pusia skakała do wody, miałam źle ustawiony aparat na takie zdjęcia, a nie mogłam przecież jej poprosić, żeby poczekała :D Nie mogę nawet tych fot rozjaśnić w programie, bo są zbyt niewyraźne. W ogóle, kiedy Pusia weszła do wody, bałam się że zaraz Argos za nią tam wskoczy, chwyci za ucho i będzie wyciągał:cool3: Na początku, kiedy kąpali się razem z Batkim właśnie tak robił i stresował mojego rudzielca. Mnie kiedyś też wyciągał z jeziora za rękę - najgorsze, że nie można próbować się wyrwać, bo mocniej zaciska zęby i ciągnie do brzegu ;) Chyba za dużo było zabaw z dzieciakami w ratownika, kiedyś po prostu podpływał do człowieka i czekał aż złapie się go za obrożę - dopiero później zaczął łapać zębami za ręce :diabloti: Ps. Wykrywko, dostałaś mojego maila? Nie odpisujesz i się zmartwiłam... Quote
feliksik Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 wszystkie zdjęcia cudne, ale jedno wybrałam - niunieczka śliczna: Quote
pikola Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Portrecik:loveu:http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487604_491095330908162_667467928_n.jpg Zdjecia miod,malyyyyyyyna:lol:Bardzo wielkie dzieki za te foty:lol:Cudnie widziec jakie psiaki u Ciebie szczesliwe:loveu: Quote
pikola Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Lo matulu,Argos ma trzy razy wieksza glowe od calej Pusi:crazyeye: Argos to nowofunland?Nie doczytalam.. Quote
harpoonka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='pikola']Lo matulu,Argos ma trzy razy wieksza glowe od calej Pusi:crazyeye: Argos to nowofunland?Nie doczytalam..[/QUOTE] Na tym zdjęciu wyszedł taki ogromny w stosunku do niej ;) Ale rzeczywiście jego łeb jest większy od całej Pusi :D Aaa, no i Argos to mix nowofundlanda, z wilczurem chyba. Quote
Nemko Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='harpoonka'] A taki niby aniołek jaaaaaaaaaaaasne juz my wiemy Pusiaku, juz my wiemy :evil_lol: Quote
pikola Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='harpoonka']Na tym zdjęciu wyszedł taki ogromny w stosunku do niej ;) Ale rzeczywiście jego łeb jest większy od całej Pusi :D Aaa, no i Argos to mix nowofundlanda, z wilczurem chyba.[/QUOTE] Tak myslalam..ale z wilczurem??? Cudny jest! Quote
pikola Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Cioteczki prosze nie ''obczerniac ''Pusi:mad::evil_lol:To sa wszystko pomowienia:evil_lol::eviltong: Uwielbiam takie charakterne Babunie:loveu: Quote
toyota Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Pusiu, jestem z Ciebie dumna, że dajesz radę przy chłopakach, nawet pływasz jak nowofunland :evil_lol:. A myślałam, żeś starsza i stateczna dama :). Quote
harpoonka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='pikola']Tak myslalam..ale z wilczurem??? Cudny jest! Z tego co pamiętam, to tak. Mój tato nazwał ją (to była matka) szarym owczarkiem niemieckim, więc obstawiałam wilczura. Mówił, że wyglądała tak: Ojciec to czysty nowofundland. [quote name='pikola']Cioteczki prosze nie ''obczerniac ''Pusi:mad::evil_lol:To sa wszystko pomowienia:evil_lol::eviltong: Uwielbiam takie charakterne Babunie:loveu: To zapraszam do mnie na sprawdzenie tych pomówień;) [quote name='toyota']Pusiu, jestem z Ciebie dumna, że dajesz radę przy chłopakach, nawet pływasz jak nowofunland :evil_lol:. A myślałam, żeś starsza i stateczna dama :). Pusia daje radę, a jakżeby inaczej! Jeszcze próbuje ich ustawiać po kątach ;) Teraz smacznie śpi obok mnie, oczywiście nie posłuchała, że nie może wejść na łóżko po tarzaniu się w rybie :D Quote
pikola Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dzien Dobry Wszystkim:lol:Tarzanie w rybie..Hm,skad ja to znam..:evil_lol: Quote
harpoonka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 I znów nie mogę się powstrzymać przed dodaniem kolejnych zdjęć śmierdziuszki ;D Diabeł :P Quote
Recommended Posts