pikola Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Jakie cudenko:loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-sA8KZ3twXOc/UFuiq9Bw49I/AAAAAAAABEY/RnB84bnp1UU/s800/DSC03230.JPG Super ze sie z Batkusem dogadali:lol:Batkus fajny z Ciebie facet;) Quote
Nemko Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jeeeejku jaki pychol:D ale minka:D Pusiorek maly juz na kocyku z Bigosem:D:D Pwoedz cos wiecej , jak oni razem? Juz lepiej, czy raz tak, raz tak?? Quote
sonia1974 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ale śliczna jest Pusia i jaka charakterna :evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Jak zyjecie? Pusia nie dokucza?;) Quote
harpoonka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='andegawenka']Jak zyjecie? Pusia nie dokucza?;)[/QUOTE] Z tego wszystkiego, co teraz mam na głowie, to mi Pusia najmniej dokucza. Na Batkusa już nie warczy bez sensu, a z moją mamą się wylewnie wita jak idziemy na spacer - a to mnie bardzo cieszy, bo dotąd witała się tylko ze mną. Dzisiaj miała dłuuugi spacer, po którym teraz smacznie śpi i nic jej nie rusza :) Najdłuższy jak do tej pory (oczywiście mam na myśli spacery w jej towarzystwie). Z Puśką się fajnie chodzi na spacerki - mała trzyma się blisko, można nawet o niej zapomnieć a ona i tak będzie w bezpiecznej odległości. Tylko rowerzystów zawzięcie gania, a jednego nawet pogryzła, bo zwolnił :P Dzisiaj jeszcze będą fotki z tego spacerku :) Quote
toyota Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Jak widać do wszystkiego można się przyzwyczaić ;). Quote
harpoonka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ano można, do Pusi też się można przyzwyczaić ;) A oto i fotki; Pusia dzisiaj za wielu nie ma, bo pałętała się pod nogami i nie miałam możliwości jej pstrykać zdjęć ;) Quote
harpoonka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='andegawenka']Nie ucieknie Ci?[/QUOTE] Ona? Pusia się nie oddala na spacerach, musi mieć mnie zawsze w zasięgu wzroku i koniecznie jeszcze musi co chwilkę podbiec do mnie, trącić noskiem i zostać pogłaskana ;) Poza tym reaguje na każde zawołanie, co jest miłą odskocznią od Batkusa ;) Quote
kolejna kobietka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 sliczna kruszynka :loveu: a spacerki mmmm pozazdroscic, pola, lasy, jeziorko :p Quote
andegawenka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='kolejna kobietka']sliczna kruszynka :loveu: a spacerki mmmm pozazdroscic, pola, lasy, jeziorko :p[/QUOTE] Szok, ale masz plenery....ja tez takie chce:placz: Pusia ma a ja nie:placz::loveu: a niech ma ;) Quote
harpoonka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='kolejna kobietka']sliczna kruszynka :loveu: a spacerki mmmm pozazdroscic, pola, lasy, jeziorko :p[/QUOTE] Muszę przyznać szczerze, że długo tego nie doceniałam. Ale jeśli chodzi o spacery z psami, to dochodzę do wniosku, że naprawdę mam dobrze. Wychodzę z domu na polną dróżkę, zaraz obok mam boisko, więc nie tłukę się przez żadne ulice, czy osiedla. Po 3 minutkach dochodzę do torów, mijam działki i maksymalnie po 10 minutach jestem na polu. A co później, to już widzicie na zdjęciach ;) Łąki, lasy i kilka stawów - jest w czym wybierać ;) Quote
andegawenka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Bo jak się ma to powszednieje:smile:. No to teraz bedę nekać o fotki plenerowe;) Quote
Awit Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Jaka śliczna szczęściara:-) Fajne zdjęcia! Quote
pikola Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) Przeurocza Babunia..:loveu:Sorry,ale nie moglam sie powstrzymac:lol: A ta fotka powala.Wymieklam.. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/425859_489875197696842_190543555_n.jpg Kwiatuszki tez tam piekne macie.:lol: Edited September 28, 2012 by pikola dodanie zdjec Quote
Nemko Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='pikola']Przeurocza Babunia..:loveu:Sorry,ale nie moglam sie powstrzymac:lol: A ta fotka powala.Wymieklam.. Kwiatuszki tez tam piekne macie.:lol: jeeejku to samo zdjecie chcialam wkleic jako ROZBRAJAJACE:) alez ten Pusiek mial szczescie, ze trafil na Ciebie - cierpliwą i wyrozumiala osobe:) Bardzo sie ciesze, ze juz nie jest cieta na Batkusa - pewnie i w domu spokojniej;) Quote
andegawenka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Ja sie nie moge zdecydować która fotka naj , ale chyba tez wybiore te dwa kupry róznej wielkości:loveu: Quote
toyota Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Przepiękne zdjęcia ! Wspaniałe tereny spacerowe. Ale Puśka ma raj u Ciebie ! Quote
harpoonka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='toyota']Przepiękne zdjęcia ! Wspaniałe tereny spacerowe. Ale Puśka ma raj u Ciebie ! Aj tam zaraz raj ;) Ostatnio się sprawdziło to, co mówiłaś o Pusi i bieganiu za samochodami. Była ładna pogoda, sporo ludzi pojechało na działki i akurat kiedy szliśmy na spacer, ktoś autem wracał do domu. Puśka mnie przeraziła, szła bez smyczy i wyrwała do tego samochodu - dobrze, że jechał wolno i ją zauważył... Teraz idzie na smyczy aż miniemy wszystkie drogi, gdzie może jechać jakieś auto. I tak najlepsza jest, jak jedzie rowerzysta :D Kilku ich mijamy na spacerach a ona za każdym razem musi ich pogonić. Jak jadą szybko to jeszcze jest dobrze, ale ostatnio jechał młody chłopak, który zwolnił jak ją zobaczył. Zaczęła go gryźć za buty. Dobrze, że jest taka mała i ludzie się śmieją z jej akcji ;) I jeszcze dzieciaków mi szkoda. Jak widzą mnie z Pusią, często przychodzą się spytać, czy mogą ją pogłaskać. A ja za każdym razem muszę odmówić, bo ta mała jędza potrafi mocno dziabnąć obcego. Odsyłam wtedy do Argosa, jak jest z nami, ale zwykle rezygnują, bo nie mogą uwierzyć, że największe bydlę jest najłagodniejsze ;) Jeszcze kilka zdjęć Pusiolka: Quote
Recommended Posts