Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz kilka niewyraźnych fotek z drugiego wyjścia - Pusia strasznie się cieszyła, że znów idziemy (a ja po prostu upuściłam smycz na trawie i musiałam się wrócić). Zdjęcia nienajlepsze - nie umiem dobrych zdjęć w ruchu robić - ale... samu zobaczcie;)

Posted

Przeszkadzacie mi w dodawaniu zdjęć :)

[quote name='pikola']Ciesze sie bardzo ze u charakternej babuni wszystko ok:loveu:A co jest ze skora?Chyba nie doczytalam:oops:
Oj, bo nie napisałam. Pusia dostała jakiś spray na to, ale dalej robią jej się ranki od drapania - strasznie dużo się drapie. Wybieram się z nią do weta niedługo kolejny raz.

[quote name='andegawenka']Ma komiczny nosek https://lh6.googleusercontent.com/-GaugfhfExug/UFtK736XFuI/AAAAAAAAA58/rY-EN72gT2g/s800/DSC03022.JPG

Spiewa;)? https://lh6.googleusercontent.com/-3mqQWxoNzsI/UFtM-CDyzjI/AAAAAAAAA60/CjcjV2DkpkU/s800/DSC03031.JPG

Ona jak węszy, to tak śmiesznie tym noskiem rusza właśnie ;)
I nie śpiewała, a szczekała :P Darła się jak nie wiem :D

Posted

[quote name='harpoonka']Nie mogę się powstrzymać:

[/QUOTE]
... i bardzo dobrze :evil_lol:
Tę małą też lubię, wspaniale się prezentuje :loveu: , a że nie lubi obiektywu ... trudno, musi się przyzwyczajać.

Posted

[quote name='wykrywka']... i bardzo dobrze :evil_lol:
Tę małą też lubię, wspaniale się prezentuje :loveu: , a że nie lubi obiektywu ... trudno, musi się przyzwyczajać.[/QUOTE]

Pewnie nie była nigdy celebrytką a tu nagle taka sława:loveu: