evel Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Enter dostanie karmę od cioci Dorki oraz od Pana Mateusza. Dziękujemy! :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 evel napisał(a):I teraz uwaga... Mam tymczas dla Entera :cunao: Genialnie :multi: Quote
MaDi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Evel bardzo się cieszę że masz chorobę poczwarkową:)to wielka pomoc. Mam nadzieję że będziesz wpadała do Enterka na zajęcia edukacyjne? Quote
evel Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nie ma sprawy - żałuję tylko, że DT nie może być u mnie, ale będę go odwiedzać tak często, jak tylko będę mogła :) Jutro ogłoszenia dla Pauzy, niestety dzisiejsza prędkość mojego internetu coś nawala... Quote
socurek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Mam nadzieję, że wszystkim poszczęści się tak, jak Alcikowi...:loveu: Quote
MaDi Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Enterek wylądował awaryjnie w klatce pozabiegowej bo dostaje łomot:( Quote
socurek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 evel napisał(a):Socurek, doszły szele - dzięki! :) Kurcze miałam jeszcze smycz wysłać, ale zapomniałam :placz: zła byłam na siebie, że hej... Biedny Enterek... tak bym chciała, żeby znalazł mu się jakiś tymczas... Quote
evel Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jako że prace remontowo-wykończeniowe nowego lokum dobiegły końca, Enter może pakować walizkę i jutro śmiga do DT ;) Quote
evel Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 socurek napisał(a):Evel, do Ciebie? :D Niestety nie, ale będę go odwiedzać tak często, jak się da ;) Quote
evel Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ja kończę pracę pewnie koło 16, da radę wtedy go jakoś odebrać? :) Quote
MaDi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ty$ka napisał(a):Oby jak najszybciej Enterek trafił do DT... Enterek już w DT więcej szczegółów na FB. Quote
evel Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Dziubuś jest suuuper :D Więcej napiszę wieczorem ;) Quote
MaDi Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 evel napisał(a):Dziubuś jest suuuper :D Więcej napiszę wieczorem ;) Ooo to i ja się cieszę;) Mam tylko nadzieję,że słowo "super" nie dotyczy biegunki:diabloti: Quote
evel Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Na początek napiszę, że jestem BARDZO zaskoczona, na plus, bardzo, bardzo, bardzo! Enterek został chwilowo przechrzczony na Dextera ;) Uczymy się nowego imienia, przywołania, chodzenia na smyczy. Na szelkach pies chodzi całkiem ładnie, czasem się zapiera jak osiołek i trzeba dać mu chwilę namysłu, ale ogólnie jest nieźle. Na spacerach się nie oddala (chodzimy na lince 10m), trzyma się przewodnika. Jest ciekawy, ale nie brawurowy - nowe rzeczy poznaje stopniowo i na spokojnie, nie wyrywa się do psów ani ludzi. Kota obwąchał i zachęcał do zabawy, niestety bezskutecznie ;) Podobnie z sunią-rezydentką. Suczka nie chce się z nim bawić, myślę, że to kwestia czasu :) Ładnie reaguje na korekty - obszczekiwał dzisiaj sąsiadów, bo po co się kręcą przy płocie :razz: Na słowne upomnienie przestaje. Spał w nocy w budzie, do której schował swoje skarby - miskę, plastikową butelkę i gałązkę urwaną z pobliskiego krzaka :D Nie wykazuje nadmiernej obrony zasobów - jadł dzisiaj świńskie uszko i nie bronił go jakoś specjalnie, wymieniał się za karmę. Wczoraj kupa dramatyczna, dzisiaj już lepiej - myślę, że można to złożyć na karb stresu, zmiany warunków itd. Oskubałam go trochę ze starych strupków, bo i tak je sobie wygryza. Nie wiem, co jeszcze napisać. Jestem zakochana :loveu: Quote
Vlk Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 no nie, kolejne biedy. Słodkie stwory, jak tylko wydobrzeją i wyładnieją, to mam nadzieję, że odpowiedzialne domy będą się o nie bić :) Quote
Ty$ka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Cudowne relacje, evel. Cieszę się, że Enterek (Dexter) jest tak fenomenalnym psem :) Quote
Recommended Posts