Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Jakoś tak od razu pomyślałam o Majlo, ale nie wiem czemu. :)
Smutnawe te psiaki. :(

Toi fotki jeszcze z lasu, mam nowe które zrobiłam wczoraj ale TZ zabbrał mi kabelek od aparatu.
Psiaki które są u nas w siedzibie są nieco zastraszone choć łagodne i przyjazne. Psom z kliniki zdecydowanie lepiej wychodzą spacery na smyczy.
Miałam wczoraj tel. w sprawie adopcji Pauzy, wytłumaczyłam co i jak i zobaczymy jak się ta sprawa zakończy.

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Toi fotki jeszcze z lasu, mam nowe które zrobiłam wczoraj ale TZ zabbrał mi kabelek od aparatu.
Psiaki które są u nas w siedzibie są nieco zastraszone choć łagodne i przyjazne. Psom z kliniki zdecydowanie lepiej wychodzą spacery na smyczy.
Miałam wczoraj tel. w sprawie adopcji Pauzy, wytłumaczyłam co i jak i zobaczymy jak się ta sprawa zakończy.

No to czekam na ładne ;) foteczki. :)
Najważniejsze, że telefon jest, że jednak ludzie widzą psiaki.. To czekamy też i na (oby dobre) wieści.

Posted (edited)

Nie obiecywałam,że fotki będą ładne;)

Co do ogłoszeń...można ruszać małymi krokami.
Pauza i druga sunia muszą zostać wysterylizowane, chłopakom chyba jeszcze odpuścimy kastrację aż będą w lepszej kondycji.

Edited by MaDi
Posted

Ten ONek w Romanówce wygląda na bardzo przystojnego pana psa. Jak tam jego zdrówko? I w ogóle jak się miewa cała piątka?

Posted

evel napisał(a):
Ten ONek w Romanówce wygląda na bardzo przystojnego pana psa. Jak tam jego zdrówko? I w ogóle jak się miewa cała piątka?

Romanówkowe psy mają się dobrze, wczoraj je odrobaczyłam. Potrzebują jednak DT lub fajnych DS.

Panienka:

Posted (edited)

Mam imię dla dziewuchy - Spacja :evil_lol: Ale nie wiem, jak nazwać psa ONka, a zrobiłabym mu parę ogłoszeń... Tłucze mi się po głowie Klawisz, ale to ma chyba trochę negatywne konotacje :lol:

Edit: Laser...? :hmmmm: Onet? Piksel? Start? Net? Switch? Socket?

Pomocy :evil_lol:

Edited by evel
Posted (edited)

MaDi napisał(a):
Ok dzieki, zapomniałaś o Enterku:diabloti:?

Robi się, c'nie? :evil_lol:

Dzidzio już dodany też. Co z Resetem? Dodawać, czy wstrzymamy się jeszcze trochę, aż czarnuszek dojdzie do siebie i zarośnie? Jak dojdą mi potwierdzenia to powklejam adresy. I myślę, gdzie jeszcze je dać. Wyszłam z wprawy trochę :lol:

Edited by evel
Posted

evel napisał(a):
Robi się, c'nie? :evil_lol:

Dzidzio już dodany też. Co z Resetem? Dodawać, czy wstrzymamy się jeszcze trochę, aż czarnuszek dojdzie do siebie i zarośnie? Jak dojdą mi potwierdzenia to powklejam adresy. I myślę, gdzie jeszcze je dać. Wyszłam z wprawy trochę :lol:

Resecik niech poczeka bo póki co tylko straszy;)
Dawaj na ogólne portale adopcyjne na Warszawe i Lublin.

Posted (edited)

Zrobiłam im jeszcze adopcje.org, ale czekają na potwierdzenie. Wrzucę jeszcze w parę miejsc (olx, lento, gumtree warszawskie). Bądź dzielna jutro i naładuj telefon ;)

Edited by evel
Posted

MaDi napisał(a):

czepiłam się tej myśli, jak tonący brzytwy, czekam na wyniki i trzymam kciuki:happy1:

Posted

patusiove napisał(a):
ONka nazwij Delete (Dilejt) hahaha :D
też z klawiatury... no albo Kontrol ? :D
Zehro? ;>

Po pierwsze, nauczyciel angielskiego by dostał palpitacji - nie 'dilejt' tylko 'dilit'. A owczarek nosi imię Alt ;)

Posted

Dziewczyny, nie zdążyłam na pocztę dziś :-( Obiecuję, że jutro będzie to moim priorytetem... Wyślę szelki i smycz (nieco przytyraną) i rzeczy na bazarek :)