socurek Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Strasznie mi zapadły w pamięci te psiaki. Bardzo żałuję, że nie mam wielu "psiarzy" wśród znajomych, bo nie mam za bardzo komu ich polecić... Nie mam też za bardzo jak pomóc, bo się już wypstrykałam z kasy w tym miesiącu... ale przynajmniej podniosę. Mogę przesłać jakieś rzeczy na bazarek, jeśli ktoś będzie uprzejmy go zrobić, bo sama nie potrafię... Quote
MaDi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dziękuję,że jesteście. Psiaki ( te z kliniki) będą miały dzisiaj sesję fotograficzną. Quote
ewalit Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Niestety w moim otoczeniu też nie ma za wielu miłośników psów :( ale pytam cały czas Quote
MaDi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='ewalit']Niestety w moim otoczeniu też nie ma za wielu miłośników psów :( ale pytam cały czas[/QUOTE] Warto próbować;) Quote
evel Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Kurde, coraz częściej są maliniaki do adopcji :( Jak będą zdjęcia to ja poproszę krótki opis każdego psiaka, wrzucę maliniaki na belgowe fora, trzeba poprosić owczarkarzy o rozreklamowanie ONków na ichnich forach. Może coś ruszy. Spojrzenia mają jak niegdyś nowodworski Yoda, takie smutne, przygaszone - Yodzie się udało, dzisiaj to dumny mieszkaniec Koziego Grodu ;) Quote
Ty$ka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 W takim razie czekamy na fotki. Mam nadzieję, że w końcu coś ruszy i będzie nas więcej do pomocy - w końcu co dwie głowy, to nie jedna ;) Quote
socurek Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 tak jak pisałam, chętnie oddam fanty na bazarek, proszę tylko o adres osoby, do której mogę to przesłać :) Quote
*Gajowa* Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Piękne psiule ! Cioteczka beka powiadomiona. Quote
socurek Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Podnoszę psiaki... też czekam na więcej zdjęć... Quote
ludwa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 a czy sunia nie ma problemu z oczami? Bo na pierwszy rzut oka, wygląda to na łuszczkę. Właśnie ze swoją suczą to przechodzimy a typ psa podobny i podobnie wygląda Quote
bico Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 wskakuję tu i ja. Od razu częstuję się banerkiem;) mam na spółkę z koleżnaką dwa psy "na kraku", w tym jeden praktycznie zupełnie nieadopcyjny ale o LSOZ nie zapominam. Quote
muzzy Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Fajne psiule. Suczka najbardziej energiczna, żółty chłopak najspokojniejszy, a czarny największy przymilak. Zdjęcia wysłane do MaDi, miejmy nadzieję, że dziś je tu umieści. Quote
karmelcia Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 hej wlasnie przegladam watek...masakra.....wiem ze jestem z daleka (opole) i ze mam platny tymczas ale jakbyscie potrzebowaly miejsca....to mam u siebie,mieszkam na wsi w kamienicy a pod domem 2 h pola do biegania a 20m dalej las..... Quote
MaDi Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='karmelcia']prosze o wiadomosci na pw.[/QUOTE] Komercyjnym DT dziękujemy. Jeśli oddajemy psy w płatne miejsca to są to hotele które wystawiają faktury, masz taką możliwość? Co do oczu to juz są nieco lepsze, były zapadnięte z powodu odwodnienia, zaczerwienienie może być spowodowane nawet zarobaczeniem. Wszystkie dostały advocate i robali było duuużo:( Dziękuję,że rozruszaliście wątek. Merys zaraz wrzuci nasze logo wiec i fotki będą dzisiaj (dzięki Muzzy;)) Plus jest taki że nasze pierwotne obawy co do psychiki psów zostały rozwiane i małymi kroczkami da się z nich zrobić fajne psy:) Quote
Merys Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 (edited) Reset Edited July 19, 2012 by Merys Quote
marsi66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Założyłam psiakom wątek na belgowej stronie http://bb.belgi.com.pl/index.php?page=Thread&threadID=4720 Quote
Ty$ka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Już wiadomo jaką chorobę skórną ma Reset? Przepiękne psy... tylko wychudzone strasznie... Dobrze, że otaczają ich dobrzy ludzie. Latanie Pauzy jest fenomenalne - widać, że cieszyła się ze spacerku :) Quote
socurek Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 To super, że pieski okazały się do ułożenia. Wspaniałe fotki :) co jak co ale na pewno widać na nich, ile Pauza ma energii :) Quote
Recommended Posts