Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie mi zapadły w pamięci te psiaki. Bardzo żałuję, że nie mam wielu "psiarzy" wśród znajomych, bo nie mam za bardzo komu ich polecić... Nie mam też za bardzo jak pomóc, bo się już wypstrykałam z kasy w tym miesiącu... ale przynajmniej podniosę. Mogę przesłać jakieś rzeczy na bazarek, jeśli ktoś będzie uprzejmy go zrobić, bo sama nie potrafię...

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde, coraz częściej są maliniaki do adopcji :( Jak będą zdjęcia to ja poproszę krótki opis każdego psiaka, wrzucę maliniaki na belgowe fora, trzeba poprosić owczarkarzy o rozreklamowanie ONków na ichnich forach. Może coś ruszy. Spojrzenia mają jak niegdyś nowodworski Yoda, takie smutne, przygaszone - Yodzie się udało, dzisiaj to dumny mieszkaniec Koziego Grodu ;)

Posted

W takim razie czekamy na fotki. Mam nadzieję, że w końcu coś ruszy i będzie nas więcej do pomocy - w końcu co dwie głowy, to nie jedna ;)

Posted

a czy sunia nie ma problemu z oczami? Bo na pierwszy rzut oka, wygląda to na łuszczkę. Właśnie ze swoją suczą to przechodzimy a typ psa podobny i podobnie wygląda

Posted

wskakuję tu i ja. Od razu częstuję się banerkiem;)
mam na spółkę z koleżnaką dwa psy "na kraku", w tym jeden praktycznie zupełnie nieadopcyjny ale o LSOZ nie zapominam.

Posted

Fajne psiule. Suczka najbardziej energiczna, żółty chłopak najspokojniejszy, a czarny największy przymilak. Zdjęcia wysłane do MaDi, miejmy nadzieję, że dziś je tu umieści.

Posted

hej wlasnie przegladam watek...masakra.....wiem ze jestem z daleka (opole) i ze mam platny tymczas ale jakbyscie potrzebowaly miejsca....to mam u siebie,mieszkam na wsi w kamienicy a pod domem 2 h pola do biegania a 20m dalej las.....

Posted

[quote name='karmelcia']prosze o wiadomosci na pw.[/QUOTE]

Komercyjnym DT dziękujemy. Jeśli oddajemy psy w płatne miejsca to są to hotele które wystawiają faktury, masz taką możliwość?

Co do oczu to juz są nieco lepsze, były zapadnięte z powodu odwodnienia, zaczerwienienie może być spowodowane nawet zarobaczeniem. Wszystkie dostały advocate i robali było duuużo:(

Dziękuję,że rozruszaliście wątek. Merys zaraz wrzuci nasze logo wiec i fotki będą dzisiaj (dzięki Muzzy;))

Plus jest taki że nasze pierwotne obawy co do psychiki psów zostały rozwiane i małymi kroczkami da się z nich zrobić fajne psy:)

Posted

Już wiadomo jaką chorobę skórną ma Reset?

Przepiękne psy... tylko wychudzone strasznie... Dobrze, że otaczają ich dobrzy ludzie.

Latanie Pauzy jest fenomenalne - widać, że cieszyła się ze spacerku :)