BerciaP. Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Fryga znalazła nowy dom w Krakowie, właśnie pół godziny temu odjechała. :multi: Quote
daga31081980 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 BerciaP. napisał(a):Fryga znalazła nowy dom w Krakowie, właśnie pół godziny temu odjechała. :multi: super!!!!! Quote
Aimez_moi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Swietna wiadomosc....... to co jeszcze Mamcia? Quote
danavas Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 BerciaP. napisał(a):Fryga znalazła nowy dom w Krakowie, właśnie pół godziny temu odjechała. :multi: no i widzisz jak ładnie:):) Quote
BerciaP. Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Aimez_moi napisał(a):Swietna wiadomosc....... to co jeszcze Mamcia? Mamcia dziś jedzie na sterylkę,a na dom czeka jeszcze Atena. Chętni są właśnie sprawdzani. Quote
BerciaP. Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Trzymaj, trzymaj, własnie jest na zabiegu:roll:. A rodzina z Białegostoku już doczekac się nie może, żeby ją zabrac Quote
BerciaP. Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Podnoszę trochę. Żaba już po sterylce, dochodzi do siebie. Jeszcze tylko szwy i po robocie. Atena rozrabia z Junoną, zaczynają mordowac kury!:diabloti: Atenie kroi się dom w Gliwicach, jeśli się uda, 3 kijanki będą Ślązaczkami! Quote
Aimez_moi Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ale bardzo sie ciesze, ze Zabucha juz ok......:) Ale ja nie wiem co one maja z tymi kurami.......moj tylko biega za nimi nie zdarzylo sie aby mial chec zlapac...... Quote
BerciaP. Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Bo ja zawsze muszę miec inaczej niż ustawa przewiduje..:lol:;) Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ale zobacz jak wspaniale dajesz sobie rade.....;):) Quote
BerciaP. Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 No, w tym wypadku tylko pomoc wielu życzliwych osób pomogła mi przetrwac:multi: Atena już w nowym domu w Gliwicach. Quote
BerciaP. Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Doszła już chyba do siebie, bo dzisiaj obie z Juno szalały po polu:multi: Tylko drapie sie okropnie, na labradorach mozarcik powiedziała, że to normalne i suki po zakończeniu karmienia i poradziła co dawac. Quote
Aimez_moi Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 No tak.......przeciez jeszcze nie dawno karmila kijanki...... Quote
BerciaP. Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Front szczęśliwie zamknięty!!! Kilka dni temu, w środę przyjechała pani spod Białegostoku i zabrała Żabę. Teraz nazywa się Zuri i peanom na jej czesc nie ma końca: że taka grzeczna, tak się szybko uczy i ładnie bawi itp. :multi: A żebyście widziały Żabę jak ta pani przyjechała. Normalnie się do niej suka przykleiła, pychol się śmiał od ucha do ucha, od razu cała była jej. Aż mi się trochę przykro zrobiło, no, ale to dla psa lepiej, że za nami nie będzie tęsknic... Za to ja tęsknię za zbójnicą... A nasza panna ma teraz na imię Mrówka, rośnie i rozrabia. Dziękuję Wam za wsparcie przez te 3 miesiące, jesteście kochane ciotki;). Quote
danavas Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 kurczaki z Białegostoku....drzyjcie:):)!!!:) Gratulujemy Bercia pierwszego na dogo tak udanego wątku... mamy nadzieje że na tym nie poprzestaniesz i zostaniesz tu z nami..,... he???? Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Mrowka......:):) fajowe imie....:) Ja takze mam nadzieje, ze sie spotkamy na roznych watkach....:) BerciaP......:) ale przygode mialas, ze heeeej....... Quote
BerciaP. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 danavas napisał(a):kurczaki z Białegostoku....drzyjcie:):)!!!:) Gratulujemy Bercia pierwszego na dogo tak udanego wątku... mamy nadzieje że na tym nie poprzestaniesz i zostaniesz tu z nami..,... he???? Myślę, że całej rodzinie potrzebna jest kwarantanna, a mieszkaniu remont. Gdybym teraz przygarnęła, nie psa, ale nawet białą myszkę, Towarzysz Małżonek mógłby nie wytrzymac psychicznie...:lol:Ale nie bójcie się, ja mam takie szczęście, że jakaś psia bieda sie do mnie przyplącze... Wszystko w tej dziedzinie przede mną, tak podejrzewam;) Quote
daga31081980 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 BerciaP. napisał(a):Myślę, że całej rodzinie potrzebna jest kwarantanna, a mieszkaniu remont. Gdybym teraz przygarnęła, nie psa, ale nawet białą myszkę, Towarzysz Małżonek mógłby nie wytrzymac psychicznie...:lol:Ale nie bójcie się, ja mam takie szczęście, że jakaś psia bieda sie do mnie przyplącze... Wszystko w tej dziedzinie przede mną, tak podejrzewam;) ja również przyłączam się do gratulacji:) pozdrawiamy!!!! Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 BerciaP........:) jeszcze tytko tytul zmien....:) Quote
Recommended Posts