Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Swietna wiadomosc....... to co jeszcze Mamcia?

Mamcia dziś jedzie na sterylkę,a na dom czeka jeszcze Atena. Chętni są właśnie sprawdzani.

Posted

Podnoszę trochę. Żaba już po sterylce, dochodzi do siebie. Jeszcze tylko szwy i po robocie. Atena rozrabia z Junoną, zaczynają mordowac kury!:diabloti: Atenie kroi się dom w Gliwicach, jeśli się uda, 3 kijanki będą Ślązaczkami!

Posted

Doszła już chyba do siebie, bo dzisiaj obie z Juno szalały po polu:multi: Tylko drapie sie okropnie, na labradorach mozarcik powiedziała, że to normalne i suki po zakończeniu karmienia i poradziła co dawac.

• 2 weeks later...
Posted

Front szczęśliwie zamknięty!!! Kilka dni temu, w środę przyjechała pani spod Białegostoku i zabrała Żabę. Teraz nazywa się Zuri i peanom na jej czesc nie ma końca: że taka grzeczna, tak się szybko uczy i ładnie bawi itp. :multi: A żebyście widziały Żabę jak ta pani przyjechała. Normalnie się do niej suka przykleiła, pychol się śmiał od ucha do ucha, od razu cała była jej. Aż mi się trochę przykro zrobiło, no, ale to dla psa lepiej, że za nami nie będzie tęsknic... Za to ja tęsknię za zbójnicą... A nasza panna ma teraz na imię Mrówka, rośnie i rozrabia. Dziękuję Wam za wsparcie przez te 3 miesiące, jesteście kochane ciotki;).

Posted

kurczaki z Białegostoku....drzyjcie:):)!!!:)

Gratulujemy Bercia pierwszego na dogo tak udanego wątku... mamy nadzieje że na tym nie poprzestaniesz i zostaniesz tu z nami..,...
he????

Posted

danavas napisał(a):
kurczaki z Białegostoku....drzyjcie:):)!!!:)

Gratulujemy Bercia pierwszego na dogo tak udanego wątku... mamy nadzieje że na tym nie poprzestaniesz i zostaniesz tu z nami..,...
he????

Myślę, że całej rodzinie potrzebna jest kwarantanna, a mieszkaniu remont. Gdybym teraz przygarnęła, nie psa, ale nawet białą myszkę, Towarzysz Małżonek mógłby nie wytrzymac psychicznie...:lol:Ale nie bójcie się, ja mam takie szczęście, że jakaś psia bieda sie do mnie przyplącze... Wszystko w tej dziedzinie przede mną, tak podejrzewam;)

Posted

BerciaP. napisał(a):
Myślę, że całej rodzinie potrzebna jest kwarantanna, a mieszkaniu remont. Gdybym teraz przygarnęła, nie psa, ale nawet białą myszkę, Towarzysz Małżonek mógłby nie wytrzymac psychicznie...:lol:Ale nie bójcie się, ja mam takie szczęście, że jakaś psia bieda sie do mnie przyplącze... Wszystko w tej dziedzinie przede mną, tak podejrzewam;)

ja również przyłączam się do gratulacji:)
pozdrawiamy!!!!