Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BerciaP.']Oj, a ja już wysiadam. Cudne są i słodkie, tylko dlaczego żrą mi kable od komputera?!:cool3:[/QUOTE]

bo to kochana szkodniki są:)
ja po półtora roku dopiero remont zrobiłam,miałam futryny wgryzione:)

Posted

Nie sa szkodniki tylko zebale je swedza.......
Moj labek w mlodosci przez kilka godzin gdy byl sam w domu wygryzl cale lozko.......dokladnie cale...wrocilam i zostaly tylko sprezynki i resztki materialu i gabki......

Posted

To bardzo dobrze. Kijanka radomska jakoś nie może doczekac się odebrania, za to nowa opiekunka Rózi i Hery przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w Chorzowie, bo tam chcą zaadoptowac jedną małą.

Posted

Ano, tak jakoś się nie składało, żeby tu wejśc. Balbinka, czwarta kijanka znalazła dom, chociaż osobiście mam wątpliwości czy dobry. Zostały jeszcze Fryga i Atena, niedługo pojawią sie ich nowe ogłoszenia.

Posted

Mam, bo rodzina, chociaż zaakceptowana przez aktywną i doświadczoną uczestniczkę forum labradorzego, chyba nie ma warunków (lokalowych, finansowych), żeby trzymac labradora. Mam jedynie nadzieję, że ma warunki charakterologiczne, bo wydawali się sympatyczni. Za jakiś czas trzeba będzie zrobic wizytę poadopcyjną.

Posted

Wizyte trzeba zrobic koniecznie.....
ale wiesz.....jezeli kochaja psy to labcia sama troszke sie dokarmi.....:) przy stole...:) przy kanapkach....:) przy dzieciach...;)
Gorzej z warunkami mieszkaniowymi.....

Posted

Cioteczki, czy któraś z Was nie zna osoby mogącej przeprowadzic wizytę przedadopcyjną na przedmieściach Puław, w Klikawie? Jedna pani stamtąd chce adoptowac kijankę. Brzmi sympatycznie i miło, ale chciałabym żeby ktoś kompetentny obejrzał jej warunki domowe.