Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
no to kiszka bo Pan chce chłopaka..... zdjęcia są na tyle fajne....myślę że można je ogłaszać tymi fotkami.... zamów im kochana jakieś ogłoszenia na bazarku...

A jak to się robi? Przypominam uprzejmie, że ja nie umiem, więc proszę o instruktaż:lol:

Posted

danavas napisał(a):
no to kiszka bo Pan chce chłopaka..... zdjęcia są na tyle fajne....myślę że można je ogłaszać tymi fotkami.... zamów im kochana jakieś ogłoszenia na bazarku...

Powiedz temu Panu, żeby nie był mizoginem;) i adoptował dziewczynę. Suki są wierniejsze:loveu:

Posted

[quote name='BerciaP.']A jak to się robi? Przypominam uprzejmie, że ja nie umiem, więc proszę o instruktaż:lol:

wchodzisz na dział bazarki i szukasz bazarku ogłoszeniowego (tzn.ktoś robi pakiet kilkudziesięciu ogłoszeń na różnych portalach za kilka złotych ,które idą na psiaki.Musisz sklepić tylko mądry tekst do ogłoszenia,przesłać go wraz ze zdjęciami ok 5 szt ,na podany przez sprzedającą email) ot tyle
tu jest taki bazar
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231595

i tu
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231264-Og%C5%82oszenia-NAJSZYBCIEJ-i-najtaniej-%29do-10-09-23-00-potrzebne-na-hoteliki

Posted

Dzięki za informację. Na części tych portali kijanki mają już ogłoszenia zrobione przez dziewczyny z labradorretriever.com, ale popatrzę, im więcej hałasu, tym lepiej.

Posted

Miała dostac "pracę" w Warszawie, ale okazało się, że to nieaktualne. Póki nie znajdzie nowego domu, będzie u mnie. Tylko boję się, że im dłużej, tym potem będzie bardziej przeżywała rozstanie. :placz:

Posted

BerciaP. napisał(a):
Miała dostac "pracę" w Warszawie, ale okazało się, że to nieaktualne. Póki nie znajdzie nowego domu, będzie u mnie. Tylko boję się, że im dłużej, tym potem będzie bardziej przeżywała rozstanie. :placz:

Faktycznie....moze byc Ci ciezko....labradory bardzo przyzwyczajaja do siebie.....:):)

Posted

Pierwsza wizyta przedadopcyjna przeszła pomyślnie i do Katowic pojadą DWIE KIJANKI, Rózia i Hera, bo pani, która chciała Herę, zdecydowała się i na drugą:multi:

Posted

dana napisał(a):
Oj tak, labradory wprost uzależniają, wiemy coś o tym prawda, Aimez ? :evil_lol:

Oj kurcze....tak...:) tak...:) te chodzace odkurzacze jak spojrza na Ciebie tymi okraglymi jak spodki oczami pelnymi milosci to koniec....:):)

Posted

Nie wiem jak to zrobiły dziewczyny z labków, ale 5 kijanek ma już chętnych (tzn. dwie jadą do Katowic, a w Radomiu, Piasecznie i bodaj Wawie jeszcze maja byc wizyty. Żabie kroi się etat aż w Białymstoku, ale dopiero po sterylce. Czyli zostaje jeszcze jedna mała do adopcji:loveu:

Posted

Podejrzewam, że gdyby to był kundel "podobny absolutnie do nikogo", to też bym go pokochała, bo ja tak mam, że kocham psy po prostu. A kiedy zjawiła się Żaba, byliśmy na etapie planowania wizyty w schronisku celem przygarnięcia psiaka. Miał to byc wprawdzie pies napoduszkowy, ale widac los chciał inaczej. Mam nadzieję, że nasze wszystkie kijanki charakter odziedziczyły po mamie, tzn. chodzi mi o łagodnośc i przyjazne nastawienie do świata, nie o żarcie kurczaków...;)

Posted

Pewnie tak, bo w końcu nie bez kozery Żaba kręciła się ponad dobę w pobliżu naszego akurat domu;) Teraz małe są po szczepieniu na tyfus i nosówkę i mamy potwierdzone 2 domy dla trzech kijanek oraz pracę dla Żaby, tylko po sterylce. Trochę się boję, bo dziś, sprzątając kupki, znalazłam ślady śluzu z niewielką ilością krwi. Wet mnie trochę postraszył, że może jednak złapały gdzieś tyfus (tylko gdzie?!) To byłoby okropne, gdyby coś takiego stało się na ostatniej prostej! :placz: Pocieszam się jedynie, że wszystkie szaleją, jedzą i piją jak smoki i ogólnie wyglądają świetnie. Na labradorretriever.com.pl są cudne zdjęcia z ich wczorajszego występu. Zapraszam do obejrzenia, kto umie, niech przekleja tu :multi: