Aimez_moi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A tu same dziewuszki mamy...... jedno zdjecie jest boskie....na rekach z taka obrazona mina...... Quote
Aimez_moi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 One wszystkie sa nieziemskie.....:) Fajowe kijanki.....:) Quote
BerciaP. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 danavas napisał(a):no to kiszka bo Pan chce chłopaka..... zdjęcia są na tyle fajne....myślę że można je ogłaszać tymi fotkami.... zamów im kochana jakieś ogłoszenia na bazarku... A jak to się robi? Przypominam uprzejmie, że ja nie umiem, więc proszę o instruktaż:lol: Quote
BerciaP. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 danavas napisał(a):no to kiszka bo Pan chce chłopaka..... zdjęcia są na tyle fajne....myślę że można je ogłaszać tymi fotkami.... zamów im kochana jakieś ogłoszenia na bazarku... Powiedz temu Panu, żeby nie był mizoginem;) i adoptował dziewczynę. Suki są wierniejsze:loveu: Quote
daga31081980 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='BerciaP.']A jak to się robi? Przypominam uprzejmie, że ja nie umiem, więc proszę o instruktaż:lol: wchodzisz na dział bazarki i szukasz bazarku ogłoszeniowego (tzn.ktoś robi pakiet kilkudziesięciu ogłoszeń na różnych portalach za kilka złotych ,które idą na psiaki.Musisz sklepić tylko mądry tekst do ogłoszenia,przesłać go wraz ze zdjęciami ok 5 szt ,na podany przez sprzedającą email) ot tyle tu jest taki bazar http://www.dogomania.pl/forum/threads/231595 i tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/231264-Og%C5%82oszenia-NAJSZYBCIEJ-i-najtaniej-%29do-10-09-23-00-potrzebne-na-hoteliki Quote
BerciaP. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Dzięki za informację. Na części tych portali kijanki mają już ogłoszenia zrobione przez dziewczyny z labradorretriever.com, ale popatrzę, im więcej hałasu, tym lepiej. Quote
BerciaP. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Szaleją, a Żaba ucieka od nich w najdalsze kąty domu. :evil_lol: Quote
BerciaP. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Trzymajcie kciuki baaaardzo mocno, jest kolejna chętna na kijankę i to blisko, bo w Radomiu. Dziewczyny dogrywają wizytę przedadopcyjną:kciuki: Quote
daga31081980 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 BerciaP. napisał(a):Trzymajcie kciuki baaaardzo mocno, jest kolejna chętna na kijankę i to blisko, bo w Radomiu. Dziewczyny dogrywają wizytę przedadopcyjną:kciuki: super:)!!!!!!!!!!! Quote
BerciaP. Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Miała dostac "pracę" w Warszawie, ale okazało się, że to nieaktualne. Póki nie znajdzie nowego domu, będzie u mnie. Tylko boję się, że im dłużej, tym potem będzie bardziej przeżywała rozstanie. :placz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Co słychać u ślicznych kijanek i ich mamusi ? :lol: Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 BerciaP. napisał(a):Miała dostac "pracę" w Warszawie, ale okazało się, że to nieaktualne. Póki nie znajdzie nowego domu, będzie u mnie. Tylko boję się, że im dłużej, tym potem będzie bardziej przeżywała rozstanie. :placz: Faktycznie....moze byc Ci ciezko....labradory bardzo przyzwyczajaja do siebie.....:):) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aimez_moi napisał(a):Faktycznie....moze byc Ci ciezko....labradory bardzo przyzwyczajaja do siebie.....:):) Oj tak, labradory wprost uzależniają, wiemy coś o tym prawda, Aimez ? :evil_lol: Quote
BerciaP. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Pierwsza wizyta przedadopcyjna przeszła pomyślnie i do Katowic pojadą DWIE KIJANKI, Rózia i Hera, bo pani, która chciała Herę, zdecydowała się i na drugą:multi: Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 dana napisał(a):Oj tak, labradory wprost uzależniają, wiemy coś o tym prawda, Aimez ? :evil_lol: Oj kurcze....tak...:) tak...:) te chodzace odkurzacze jak spojrza na Ciebie tymi okraglymi jak spodki oczami pelnymi milosci to koniec....:):) Quote
BerciaP. Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Nie wiem jak to zrobiły dziewczyny z labków, ale 5 kijanek ma już chętnych (tzn. dwie jadą do Katowic, a w Radomiu, Piasecznie i bodaj Wawie jeszcze maja byc wizyty. Żabie kroi się etat aż w Białymstoku, ale dopiero po sterylce. Czyli zostaje jeszcze jedna mała do adopcji:loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Czyli prawie cudowne zakonczenie.....:) A Ty nie chcesz sobie zostawic jednej kijanki? Quote
BerciaP. Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 No, przecież! 5 ma chętnych, szósta jest jeszcze do adopcji, a siódma dla mnie:multi: Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aaaaaa....hura....:):) czyli milosc do labka gora?....:):) Quote
BerciaP. Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Podejrzewam, że gdyby to był kundel "podobny absolutnie do nikogo", to też bym go pokochała, bo ja tak mam, że kocham psy po prostu. A kiedy zjawiła się Żaba, byliśmy na etapie planowania wizyty w schronisku celem przygarnięcia psiaka. Miał to byc wprawdzie pies napoduszkowy, ale widac los chciał inaczej. Mam nadzieję, że nasze wszystkie kijanki charakter odziedziczyły po mamie, tzn. chodzi mi o łagodnośc i przyjazne nastawienie do świata, nie o żarcie kurczaków...;) Quote
daga31081980 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ciocia bo nie ma przypadków...tak miało własnie byc:) Quote
BerciaP. Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Pewnie tak, bo w końcu nie bez kozery Żaba kręciła się ponad dobę w pobliżu naszego akurat domu;) Teraz małe są po szczepieniu na tyfus i nosówkę i mamy potwierdzone 2 domy dla trzech kijanek oraz pracę dla Żaby, tylko po sterylce. Trochę się boję, bo dziś, sprzątając kupki, znalazłam ślady śluzu z niewielką ilością krwi. Wet mnie trochę postraszył, że może jednak złapały gdzieś tyfus (tylko gdzie?!) To byłoby okropne, gdyby coś takiego stało się na ostatniej prostej! :placz: Pocieszam się jedynie, że wszystkie szaleją, jedzą i piją jak smoki i ogólnie wyglądają świetnie. Na labradorretriever.com.pl są cudne zdjęcia z ich wczorajszego występu. Zapraszam do obejrzenia, kto umie, niech przekleja tu :multi: Quote
Recommended Posts