Aimez_moi Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 To nie jest tak Dagusiu Moja Kochana....:):), ze laby nie gardza zadnym jedzeniem.....to sa po prostu bardzo inteligentne psiaki i pomagaja w domu aby resztek nie wyrzucac....bo wiesz....nie wyrzuca sie jedzenia! Ale zdjecia moga byc fajne....:):) Quote
BerciaP. Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 O, tak, labradory to niezwykle gospodarne psy;). Nie pisałam Wam jak Żabcia uczciła święto państwowe ostatnio? Po obiedzie poszłam powiesic na sznurze wyprane legowisko (bo kijanki zmasakrowały je okropnie). W tym czasie Żaba, zbadawszy sprytnie, że akurat nikogo nie ma w domu, podreptała na piętro, zgarnęła łapą z kuchenki garnek i skonsumowała około pół kilo gotowanych ziemniaków, zakąsiła połową kostki masła (bardzo rzetelnie wylizała maselniczkę), a na koniec poskubała jajeczko na twardo. I to wszystko oprócz zwykłych 3 posiłków dziennie! Dwa dni później niebacznie zostawiłam na kuchennym stole porcję rosołową do zupy (zamrożoną!) Kiedy po godzinie wróciłam do domu, po porcji nie było już śladu. Nie, przepraszam, był ślad: woreczek foliowy. A dziś znowu zapomniałam zamknąc drzwi od kuchni i pół kostki masła znów było na podwieczorek. Już ma taką tradycję: kiedy wychodzimy z domu, idzie na antresolę, wygląda przez okno gdzie jesteśmy i co robimy (no i oczywiście czy ktoś nie został w domu), a potem hyc! na piętro, badac czy drzwi otwarte i można połasowac. To strasznie mądra bestyja jest:evil_lol: A zdjęcia będą w czwartek, bo jutro jadę do Wawy pracowac. Mordeczki kijanki mają takie, że powinni z nich wzór na pluszaki ściągac:loveu: Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Widzisz Kochana....:) nic sie nie zmarnuje...:) Quote
BerciaP. Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Się wysyłają. A na razie wklejam ogłoszenie, jakie Żabie zrobiono na labradorretriever.com. Autorka prosi o rozsyłanie gdzie się da. Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 No swietne jest......Zaba musi teraz miec domek....:) Quote
BerciaP. Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Cześc, zdjęcia wysłałam, na razie częśc na labradorretriever.com zamieszczona, tu Grażyna może zamieści jak się parada labków jutro skończy. Quote
Aimez_moi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jakos pusto tu i niestety zdjec nie ma....:( Quote
BerciaP. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Nie odzywałam się, bo najpierw mnie nie było, a potem kijanki zeżarły mi internet. Dziś dopiero go odzyskałam. Ale jako żywo, wysłałam zdjęcia, może ktoś mi poda swój mail, to jeszcze podeślę? Quote
danavas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ja potrzebuje bo mam jeden świetny dom..... tylko muszę mieć foty aktualne.... gibon83@o2.pl od razu wrzucę je tez na wątek... Quote
BerciaP. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Danavas, własnie wysłałam Ci 2 maile z fotkami. Quote
danavas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Edited September 2, 2012 by danavas Quote
danavas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 domek z Bytomia się zastanawia nad naszym wilczkiem lub biało czarną kijanką..... jesteś w stanie napisać który jest chłopiec a która dziewczynka??? Quote
Aimez_moi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jesuniu......jakie tlusciochy......ale cudne sa wszystkie......:) Quote
daga31081980 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ale ssaki:) klony i nie wiadomo który to który:) przepiękne,cudowne i wyrosną na piękne psy:) Quote
BerciaP. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 danavas napisał(a):domek z Bytomia się zastanawia nad naszym wilczkiem lub biało czarną kijanką..... jesteś w stanie napisać który jest chłopiec a która dziewczynka??? Wszystkie dziewczyny! A z czarno - białych mordek jedna zarezerwowana do Katowic. Ta z najszerszym, kanciatym paskiem na pyszczku - Hera. Zostają Rózia i Atena - najmniejsza z całego miotu. Quote
BerciaP. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Aimez_moi napisał(a):Jesuniu......jakie tlusciochy......ale cudne sa wszystkie......:) Naprawdę tłuściochy? Mnie się ciągle wydaje, że takie jakieś małe....:roll: Quote
danavas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 no to kiszka bo Pan chce chłopaka..... zdjęcia są na tyle fajne....myślę że można je ogłaszać tymi fotkami.... zamów im kochana jakieś ogłoszenia na bazarku... Quote
Recommended Posts