~_wiki_~ Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 (edited) Tera (564/12) jest w typie teriera ,ma 7 miesięcy ,waży 19 kg i ma 52 cm w kłębie jednakże jeszcze urośnie :evil_lol:.Do ludzi i do psów jest nastawiona przyjaźnie nie wykazuje agresji :multi:.Uwielbia ,pieszczoty , ganianie za piłką i taplanie się w wodzie . Na smyczy bardzo ciągnie . Sierść łatwa w pielęgnacji wystarczy 1 raz w tygodniu ją porządnie wyczesać .Bardzo lubi suchą karmę , za parówkami nie przepada choć zdarza się że zje troszkę .Powinna trafić do domu aktywnego jednakże raczej bez małych dzieci ponieważ przy zabawie z nim mogła by podeptać dziecko .Jak na razie umie komendę "siad" i "leżeć" :lol: Przebywa ona w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt W Katowicach . a oto ona : Edited July 14, 2012 by ~_wiki_~ Quote
Romina_74 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 jestem i ja. miałam okzję obejrzeć jak Tera ciągnie na smyczy ;) Quote
saphira18 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 czy mi się wydaje czy Tera znikła ze strony schroniska? Quote
Recommended Posts