Andzike Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Aikowo, rozpisz jak podzieliłaś pieniądze od Pani Danuty to zaktualizuję post rozliczeniowy :) Swoja drogą, niesamowite, że Boreczkę ktoś wypatrzył w Toronto! Szkoda, że jej fanka nie mieszka bliżej, bo Borka miałaby fajny dom! A Boreczka tak wsiąkła w aikowe stadko jakby mieszkała w nim od zawsze... Quote
aikowo Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Andzike napisał(a):Aikowo, rozpisz jak podzieliłaś pieniądze od Pani Danuty to zaktualizuję post rozliczeniowy :) Swoja drogą, niesamowite, że Boreczkę ktoś wypatrzył w Toronto! Szkoda, że jej fanka nie mieszka bliżej, bo Borka miałaby fajny dom! A Boreczka tak wsiąkła w aikowe stadko jakby mieszkała w nim od zawsze... Pani z Toronto wpłaciła 305 zł - Dziękuję pięknie!! z tej kwoty 210,88 zł zostało przeznaczone na karmę dla Boreczki oraz butelkę Fiprex na pchły i kleszcze. Pozostała kwota została przeznaczona na potrzeby Placka (rozliczenie w poście Placka :) ) Quote
Andzike Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 aikowo napisał(a):Pani z Toronto wpłaciła 305 zł - Dziękuję pięknie!! z tej kwoty 210,88 zł zostało przeznaczone na karmę dla Boreczki oraz butelkę Fiprex na pchły i kleszcze. Pozostała kwota została przeznaczona na potrzeby Placka (rozliczenie w poście Placka :) ) Post rozliczeniowy zaktualizowany :) dziękujęmy raz jeszcze Pani Danucie :) Quote
aikowo Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 UWAGA UWAGA jest chętny domek dla Borki w Łodzi!. Państwo przyjeżdżają w ten weekend poznać Boreczkę i jeżeli przypadną sobie na wzajem do gustu chcą ją zabrać do siebie. Czy ktoś jest może z okolic Łodzi (Łódź górna) żeby zrobić wizytę przedadopcyjną w tym tygodniu? przed weekendem? Ludzie wydają się naprawdę spoko ale sprawdzić trzeba bo by mi serce pękło jeżeli Borczka by źle trafiła. Quote
Igam Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 rita60 jest z Łodzi... jeśli Ona nie będzie mogła, to może podpowie kto by się zgodził zrobić p/a Quote
Andzike Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Igam napisał(a):rita60 jest z Łodzi... jeśli Ona nie będzie mogła, to może podpowie kto by się zgodził zrobić p/a Bardzo dobry pomysł- dzięki! :) Quote
rita60 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Witam,gdzie konkretnie ta wizyta/ulica/ i kiedy miałaby być przeprowadzona ? Quote
Andzike Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 rita60 napisał(a):Witam,gdzie konkretnie ta wizyta/ulica/ i kiedy miałaby być przeprowadzona ? Przeprowadzona musiałaby być w tym tygodniu (w weekend Państwo chcą przyjechać poznać Borkę, a jeśli wypadną dobrze i Borka im się spodoba, to od razu mogłaby z nimi wrócić). Odnośnie adresu musimy poczekać na aikowo :) Quote
Juldan Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Wow- aikowo jeśli rita nie da rady- dzwoń- namówię Juldana na wycieczkę;) Quote
rita60 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Witajcie,problem jest w tym,ze ja teoretycznie mogę tylko w weekend:roll:ale jak zajdzie taka potrzeba,gdyby Juldan coś wypadło, to znajdę jakąś cioteczkę....sorry. Quote
aikowo Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Juldan napisał(a):Wow- aikowo jeśli rita nie da rady- dzwoń- namówię Juldana na wycieczkę;) Napisałam na PW wszystkie dane. Nie mam zapisanego numeru tel. do Ciebie wyślij na PW to zadzwonię :) Quote
aikowo Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Juldanowa jest umówiona z Pańcistwem w czwartek :) Trzymajmy kciuki. Quote
Andzike Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Mocno trzymam kciuki i jestem pewna, że Juldanowa dokładnie prześwietli rodzinę dla Boraborki :) Quote
wiosenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Trzymam kciuki, coś się ruszyło w adopcjach... Quote
wiosenka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Andzike, a co to za fajny bazarek nie podlinkowany ;)? Edit Już sobie znalazłam ;). Quote
Juldan Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ciocie przepraszam, że wczoraj się nie zameldowałam z wieściami o potencjalnym Pańciostwu.... ale już zdaję relację Państwo mieszkają w wieżowcu, w fajnej okolicy spacerkowej, pomiędzy dwoma parkami. Balkon zabezpieczony, sąsiedzi ponoć psiolubni (poprzednia suczka, która odeszła w maju oszczekiwała wszystkich łącznie z windą i awantur nie było). Mają dorosłego syna. Ludzie rozsądni- zadawali pytania, byli naprawdę zainteresowani informacjami o psiaku, nie gadali tylko i wyłącznie o tym, że..." a my Boreczkę ozłocimy, będziemy jej puchowe podusie pod doooopkę pchać"... wręcz odwrotnie:evil_lol: powiedzieli, że Borka jeśli do nich trafi będzie musiała nauczyć się paru zasad:evil_lol: takich zdrowych- nie sępimy przy stole, nie pchamy się na kanapę bez zaproszenia- zobaczymy kto wygra:evil_lol:- jeśli aikowo Borkę odda do tego domku. W wakacje poprzednia sunia jeździła z Pańciostwem, jeśli zdarzało się, że nie mogła pojechać- miała wakacje z rodzicami Pańci na ich działce. Państwu bardzo brakuje psiego przyjaciela, nie mogą doczekać się wizyty zapoznawczej ale są świadomi tego, że może być tak, że nie wrócą z Boreczką bo aikowo stwierdzi że nie są dla siebie stworzeni. Myślę, że jeśli Boreczka da im szansę i się nie wystraszy- to kupi ich w trzy sekundy. Trzymam kciuki- swojego tymczasa bym im oddała. Quote
aikowo Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Juldan dziękuję pięknie za poświęcony czas i dogłębne prześwietlenie rodziny. Jestem spokojna i prawie pewna że Boreczka pojedzie z Panciostwem do nowego domu już w ten weekend:) Wystarczy że się załaduje na kolanka i przytuli - powinni przepaść i się zakochać:) Quote
Andzike Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Fantastyczne wieści! Qrde, nie pożegnałam się z Boraborkiem, aikowo ucałuj ją od nas w ten jej upierdliwy łepek ;) Quote
aikowo Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No i Boreczka pojechała.... Zamieszka w super domku w Łodzi. Panciostow zakochane Boreczka z przyjemnością z nimi wyszła. Powodzenia maleńka Quote
aikowo Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Dziękuję wszystkim za to że byliście sercem z Boreczką. Szczególnie dziękuję Juldan Za pakiet ogłoszeń na Łodź bez których Panciostwo Boreczki by nie wypatrzyli i za wizytę przedadopcyjną podczas której domek został dokładnie prześwietlony. Quote
Juldan Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ale się cieszę:multi: aikowo nie masz za co dziękować- choć troszkę odpłaciłam Ci się za Korka i Ciapka... jesteśmy właśnie w Nowym Tomyślu i mamy w planach odwiedzić Przytulisko w Opalenicy- czyli bidul wyżej wspomnianych chłopaków- już się boję.... Quote
Recommended Posts