Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aikowo, rozpisz jak podzieliłaś pieniądze od Pani Danuty to zaktualizuję post rozliczeniowy :)
Swoja drogą, niesamowite, że Boreczkę ktoś wypatrzył w Toronto! Szkoda, że jej fanka nie mieszka bliżej, bo Borka miałaby fajny dom!

A Boreczka tak wsiąkła w aikowe stadko jakby mieszkała w nim od zawsze...

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Aikowo, rozpisz jak podzieliłaś pieniądze od Pani Danuty to zaktualizuję post rozliczeniowy :)
Swoja drogą, niesamowite, że Boreczkę ktoś wypatrzył w Toronto! Szkoda, że jej fanka nie mieszka bliżej, bo Borka miałaby fajny dom!

A Boreczka tak wsiąkła w aikowe stadko jakby mieszkała w nim od zawsze...

Pani z Toronto wpłaciła 305 zł - Dziękuję pięknie!!

z tej kwoty 210,88 zł zostało przeznaczone na karmę dla Boreczki oraz butelkę Fiprex na pchły i kleszcze.
Pozostała kwota została przeznaczona na potrzeby Placka (rozliczenie w poście Placka :) )

Posted

aikowo napisał(a):
Pani z Toronto wpłaciła 305 zł - Dziękuję pięknie!!

z tej kwoty 210,88 zł zostało przeznaczone na karmę dla Boreczki oraz butelkę Fiprex na pchły i kleszcze.
Pozostała kwota została przeznaczona na potrzeby Placka (rozliczenie w poście Placka :) )

Post rozliczeniowy zaktualizowany :) dziękujęmy raz jeszcze Pani Danucie :)

Posted

UWAGA UWAGA

jest chętny domek dla Borki w Łodzi!.
Państwo przyjeżdżają w ten weekend poznać Boreczkę i jeżeli przypadną sobie na wzajem do gustu chcą ją zabrać do siebie.

Czy ktoś jest może z okolic Łodzi (Łódź górna) żeby zrobić wizytę przedadopcyjną w tym tygodniu? przed weekendem?

Ludzie wydają się naprawdę spoko ale sprawdzić trzeba bo by mi serce pękło jeżeli Borczka by źle trafiła.

Posted

rita60 napisał(a):
Witam,gdzie konkretnie ta wizyta/ulica/ i kiedy miałaby być przeprowadzona ?

Przeprowadzona musiałaby być w tym tygodniu (w weekend Państwo chcą przyjechać poznać Borkę, a jeśli wypadną dobrze i Borka im się spodoba, to od razu mogłaby z nimi wrócić).
Odnośnie adresu musimy poczekać na aikowo :)

Posted

Witajcie,problem jest w tym,ze ja teoretycznie mogę tylko w weekend:roll:ale jak zajdzie taka potrzeba,gdyby Juldan coś wypadło, to znajdę jakąś cioteczkę....sorry.

Posted

Juldan napisał(a):
Wow- aikowo jeśli rita nie da rady- dzwoń- namówię Juldana na wycieczkę;)

Napisałam na PW wszystkie dane.
Nie mam zapisanego numeru tel. do Ciebie wyślij na PW to zadzwonię :)

Posted

Ciocie przepraszam, że wczoraj się nie zameldowałam z wieściami o potencjalnym Pańciostwu.... ale już zdaję relację

Państwo mieszkają w wieżowcu, w fajnej okolicy spacerkowej, pomiędzy dwoma parkami. Balkon zabezpieczony, sąsiedzi ponoć psiolubni (poprzednia suczka, która odeszła w maju oszczekiwała wszystkich łącznie z windą i awantur nie było). Mają dorosłego syna. Ludzie rozsądni- zadawali pytania, byli naprawdę zainteresowani informacjami o psiaku, nie gadali tylko i wyłącznie o tym, że..." a my Boreczkę ozłocimy, będziemy jej puchowe podusie pod doooopkę pchać"... wręcz odwrotnie:evil_lol: powiedzieli, że Borka jeśli do nich trafi będzie musiała nauczyć się paru zasad:evil_lol: takich zdrowych- nie sępimy przy stole, nie pchamy się na kanapę bez zaproszenia- zobaczymy kto wygra:evil_lol:- jeśli aikowo Borkę odda do tego domku.
W wakacje poprzednia sunia jeździła z Pańciostwem, jeśli zdarzało się, że nie mogła pojechać- miała wakacje z rodzicami Pańci na ich działce.

Państwu bardzo brakuje psiego przyjaciela, nie mogą doczekać się wizyty zapoznawczej ale są świadomi tego, że może być tak, że nie wrócą z Boreczką bo aikowo stwierdzi że nie są dla siebie stworzeni.

Myślę, że jeśli Boreczka da im szansę i się nie wystraszy- to kupi ich w trzy sekundy.

Trzymam kciuki- swojego tymczasa bym im oddała.

Posted

Juldan

dziękuję pięknie za poświęcony czas i dogłębne prześwietlenie rodziny.
Jestem spokojna i prawie pewna że Boreczka pojedzie z Panciostwem do nowego domu już w ten weekend:)

Wystarczy że się załaduje na kolanka i przytuli - powinni przepaść i się zakochać:)

Posted

Dziękuję wszystkim za to że byliście sercem z Boreczką.

Szczególnie dziękuję Juldan

Za pakiet ogłoszeń na Łodź bez których Panciostwo Boreczki by nie wypatrzyli i za wizytę przedadopcyjną podczas której domek został dokładnie prześwietlony.

Posted

Ale się cieszę:multi: aikowo nie masz za co dziękować- choć troszkę odpłaciłam Ci się za Korka i Ciapka...

jesteśmy właśnie w Nowym Tomyślu i mamy w planach odwiedzić Przytulisko w Opalenicy- czyli bidul wyżej wspomnianych chłopaków- już się boję....