Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomieszka trochę z Małą, to jej przejdzie. Hyziek bardzo szybko "zepsuł" Bellę i nauczył ją kradziejstwa, wybebeszania śmieci i przesadzania kwiatków. Wiele razy myślałabym, że narozrabiał Hyziek, gdyby nie fakt, że on był właśnie ze mną ;-) Grzeczne pieski zainspirowane potrafią wiele dokonać :-D

Posted

mamanabank napisał(a):
Pomieszka trochę z Małą, to jej przejdzie. Hyziek bardzo szybko "zepsuł" Bellę i nauczył ją kradziejstwa, wybebeszania śmieci i przesadzania kwiatków. Wiele razy myślałabym, że narozrabiał Hyziek, gdyby nie fakt, że on był właśnie ze mną ;-) Grzeczne pieski zainspirowane potrafią wiele dokonać :-D

Ja dziękuję bardzo za pocieszenie ...

Posted

[quote name='aikowo']Po Borkę nikt nie dzwoni :(
Czy ogłoszenia są jeszcze aktywne?[/QUOTE]

Ajeczka, a czy ktoś z osób dzięki którym masz Borkę zrobił jej jakieś ogłoszenie? bo póki co to tylko Juldanow nas w tym wspiera ...

Posted

No nie zrobili.
Ale to po części moja wina :)
One tam mają tłum psów a ja mam takie fantastyczne od was wsparcie :)
Oczywiście nie chcę żey się wyczerpało i poproszę o ogłoszenia Fundację Rotka która ma Borkę pod "opieką"

Posted

Ciocie prosze zajrzyjcie chociaż [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235035-Cos-dla-ciała-i-ducha-Bazarek-dla-skatowanego-RUPERCIKA?p=19924367#post19924367[/URL]

Posted

Zapraszam na bazarek między innymi dla Borki - ciuszki w rozmiarze S już od 1zł :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235193-Ciuszki-w-rozmiarze-S-od-Z%C5%81OTOWKI!-Dla-tymczasowicz%C3%B3w-aikowo-do-18-11-g-22[/url]!