Juldan Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ale suuuper:multi: Borka bądź szczęśliwa, aikowo na bank będzie za Tobą tesknić... Quote
wiosenka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Super wiadomość, kolejny szczęśliwy pies... Quote
Akrum Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 aikowo napisał(a):I moc cmentarza zadziałała. Zadzwoniła super Pani z super rodziną :) Boreczka w sobotę jedzie do Warszawy zamieszkać w swoim wymarzonym domku :) wow, cudowne wieści :) Ale się cieszę, że się udało :) Szkoda, że u nas nie ma takiego dnia, może wówczas nasi podopieczni, a w szczególności nasze trójłapki znalazłyby nowe domki. Bo na takie cmentarza chodzą wyjątkowi ludzie, pełni miłości dla zwierząt. Quote
aikowo Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Z przykrością muszę napisać że Pani zrezygnowałam z adopcji Borki :( Rozbudzone nadzieje niestety trzeba schować do szuflady ale zdecydowanie lepiej teraz niż za trzy tygodnie. Czekamy na kolejne telefony, może bliżej weekendu domki z cmentarza przypomną sobie o super psie? :) Quote
Pyrdka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Widocznie to nie był tem dom. Jezszcze zadzwoni ten własciwy człowiek. Quote
Andzike Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Szkoda, że Pani się nie zdecydowała, ale jak to napisała aikowo -lepiej teraz niż za trzy tygodnie... Quote
wiosenka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Też tak myślę widocznie to nie ten dom... Quote
mamanabank Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Andzike napisał(a):Szkoda, że Pani się nie zdecydowała, ale jak to napisała aikowo -lepiej teraz niż za trzy tygodnie... zdecydowanie lepiej Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 szkoda, tylko że tak wielkie nadzieje Pani narobiła... no ale Borka znajdzie jeszcze ten jedyny, wymarzony domek, cudowny jak Beti :) Quote
aikowo Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Na taki domek czekamy :) A tym czasem Pani która Borki nie wzięła wpłaciła na konto 200 zł. Dziękuję pięknie w imieniu Borki:). Za pieniądze zostanie kupiona sucha karma dla Boreczki i jedzenie (puszki) dla Placka. Quote
Andzike Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='aikowo']. Za pieniądze zostanie kupiona sucha karma dla Boreczki i jedzenie (puszki) dla Placka. Skoro o kotku mowa... to zapraszam do Placusia :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233820-Placek-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bcie-miau-kotek-%C5%BCe-aikowo-go-znalaz%C5%82a Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 właśnie chciałam dopytać, kto to Placek i już wiem :) Quote
aikowo Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Borka nadal czeka na TEN dom. Beti miała usunięte dwie zmiany rakowe.... na cycuszkach... Zbiera się jakiś płyn i niezbędne sącodzienne wizyty u weta :( umeczy się Pańciostwo, umęczy się Beti. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i nie będzie musiała być więcej operowana.... Quote
Andzike Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 A Boreczka nadal czeka... Nikt nie dzwoni, kompletnie nikt :( Nie żeby Borka się tym przejmowała, ona chyba już myśli, że zostaje u aikowo na stałe, ale tak dobrze to nie ma... Tym bardziej, że do aikowego stadka dolączyło kolejne znalezisko - łaciata sunia, złapana wczoraj pod CH Janki... Quote
Andzike Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Andzike'] Tym bardziej, że do aikowego stadka dolączyło kolejne znalezisko - łaciata sunia, złapana wczoraj pod CH Janki... Nowa łaciata koleżanka Borki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234301-%C5%81aciata-kr%C3%B3wka-czyli-mix-beagle-i-teriera-czeka-na-dom Quote
Andzike Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Akrum napisał(a):widzę, że się aikowo nie nudzisz ;) przy ośmiu sierściuchach na pewno się nie nudzi :D Quote
Akrum Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 heh... no to mnie pobiła, ja mam tylko 6 ogonów ;) Quote
mamanabank Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Podniosę Borkę i lecę do łaciatki. Kurdę, Ajka, bliżej chleba nie było, do Janek musiałaś zasuwać? :-D Quote
Andzike Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 mamanabank napisał(a):Podniosę Borkę i lecę do łaciatki. Kurdę, Ajka, bliżej chleba nie było, do Janek musiałaś zasuwać? :-D Przy Placku aikowo stwierdziła, że jak się mieszka na wsi, to normalne, że non stop sie trafia na potrzebujące sierściuchy... no to przyjechała do miasta :D :D :D Quote
aikowo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Boreczka łaciatej krówki nie lubi :( zazdrosna księżniczka :) Quote
aikowo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Andzike napisał(a):Przy Placku aikowo stwierdziła, że jak się mieszka na wsi, to normalne, że non stop sie trafia na potrzebujące sierściuchy... no to przyjechała do miasta :D :D :D nigdy już nigdzie nie pojadę :) Quote
Andzike Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 aikowo napisał(a):nigdy już nigdzie nie pojadę :) Dopiero jak się odpsisz i odkocisz? :) Quote
Andzike Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='aikowo']Boreczka łaciatej krówki nie lubi :( zazdrosna księżniczka :) Wieczorem było lepiej - szczególnie jak Pixel rozdzielał dwie księżniczki ;) Quote
Recommended Posts