Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beti czuje się troszkę lepiej. Ropa jeszcze wycieka, ale humor i apetycik wrócił więc idzie ku lepszemu :)
Nadal nie mogę zrozumieć kto takie oddanego człowiekowi psa wyrzucił?
Beti jest moją asystentką we wszystkim a jak tylko zaczai ze siedze i w zasadzie nic nie robię to skiełczy żeby pieska głaskać, oklepywać, drapac:)
Wielki wymuszacz ;)

Posted

Ok, a ja miałam zapytanie na alegratka i odesłałam do Ciebie- poprosiłam by zadzonili do Ciebie.

Trzymam kciuki od teraz:)

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z wetem, jesteśmy umówieni na sterylizację w przyszłym tygodniu.
Do tego czasu Beti będzie miała podawane antybiotyki po które dzisiaj pojadę i które zdrenują pustą sakiewkę BETI :(

Posted

jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mam sporo roślin do ogrodu.
Dodatkowo mogę wyprodukować dowolną ilość sadzonek roślin na żywopłoty (ligustr, pęcherznica, forsycja, tawuły tuje, cyprysy).
Jest teraz super czas na przygotowanie materiału na sadzonki które będą gotowe do posadzenia na wiosnę.
Jeżeli będzie zainteresowanie można pomyśleć o jakimś bazarku :)

Posted

Wczorajszy rachunek u Weta 60 zł :(
Antybiotyki będzie brać do sterylizacji.

Wieczorkiem wyślę zdjęcie Beti z wylegiwania się i zdam relację z wizyty...

Posted

Wizyta wyszła świetnie.
Panowie zakochali się w Betince:)
Jak wszystko pójdzie dobrze w przyszłą środę Beti zamieszka w nowym domu :)
W poniedziałek sterylka

Pańciostwo dołoży 150 zł do sterylizacji Beti :)

Posted

[quote name='aikowo']a gdzie ten ogródek? :)[/QUOTE]

kończymy dom wykańczać pod Rzeszowem ...no i ogród jest praktycznie od nowa do zrobienia, na razie rosną tam różne fajne haszcze
cieszę się, że wizyta tak pomyślnie wypadła

Posted

[quote name='mamanabank']W samą porę przyszłam, bo dzisiaj jest środa. I jak tam, jak tam?[/QUOTE]
To nie ta środa :)
Dzisiaj sterylizujemy Betinkę a w środę 22 sierpnia, Beti jedzie do nowego domu:P
Pańciostwo bardzo się martwi żeby podczas operacji wszystko poszło tak jak należy.
Jestem dobrej myśli :)

Posted

[quote name='majuska']kończymy dom wykańczać pod Rzeszowem ...no i ogród jest praktycznie od nowa do zrobienia, na razie rosną tam różne fajne haszcze
cieszę się, że wizyta tak pomyślnie wypadła[/QUOTE]

Powysyłaj mi zdjęcia ogródków które Ci się podobają, powinnam rozszyfrować dobór roślin, to co mam to przygotuję w resztę zaopatrzycie się na miejscu.
Sikoreczka (andzike) coś mi wspominała, że w moje okolice w niedługim czasie zawitasz, myślę, że to doskonała okazja do przekazania roślinek :)

Posted

Beti trzymam kciuki. Super, że z ogłoszeń jest odzew, już myślałam, że nikt na nie nie spogląda... o "moje" koty nawet pół dzwonka nie było:placz:

Posted

Operacja się udała. Niestety nie obyło się bez kompliakcji.
Beti miała guzy na jajnikach wilkości śliwki węgierki :(
Ropa z macicy wlała się do otrzewnej, zroiło się zapalenie. Operacja odbyła się w ostatniej chwili.
Ropa została wypłukana, wnętrzności sprawdzone i nie ma przerzutów.
Zaaplikowano dodatkowe leki.
Koszt operacji wzrósł do 450 zł :(

Zdałam relację z przebiegu operacji przyszłemu Pańciostwu Beti i pomimo zagrożenia przerzutów są zdecydowani :) i chcą Beti wziąć do siebie :)
Do operacji dołożą 200 zł :)
150 zł Fundacja Czterech Łap
Brakuje 100 zł :(

Jakoś się dozbiera :)
Najważniejsze że operacja się udała i będzie miała domek.
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem w środę zamieszka w nowym domku. :)

Posted

Dzielne jesteście- obie, ja bym zjadła palce z nerwów.

aikowo jutro lub pojutrze odnowię ogłoszenia Borce- może teraz Ją ktoś wypatrzy...