Andzike Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Qrcze, ja nikogo ze Skierniewic nie znam :( a znaczy się nie z dogo :) Quote
Akrum Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 i jak się czuje Betina ?? już mam, zasadzkas się zgodziła udać na wizytę :) Quote
aikowo Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Beti czuje się troszkę lepiej. Ropa jeszcze wycieka, ale humor i apetycik wrócił więc idzie ku lepszemu :) Nadal nie mogę zrozumieć kto takie oddanego człowiekowi psa wyrzucił? Beti jest moją asystentką we wszystkim a jak tylko zaczai ze siedze i w zasadzie nic nie robię to skiełczy żeby pieska głaskać, oklepywać, drapac:) Wielki wymuszacz ;) Quote
Juldan Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Beti, co u Ciebie? Ciotki zapraszam na bazarek z mojego podpisu:) Quote
aikowo Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Dzisiaj był telefon w sprawie Beti - pierwszy :) Zobaczymy jak Pan Krzysztof wypadnie w realu Trzymajcie Cioteczki kciuki we wtorek :) Quote
Juldan Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ok, a ja miałam zapytanie na alegratka i odesłałam do Ciebie- poprosiłam by zadzonili do Ciebie. Trzymam kciuki od teraz:) Quote
aikowo Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Dzisiaj rozmawiałam z wetem, jesteśmy umówieni na sterylizację w przyszłym tygodniu. Do tego czasu Beti będzie miała podawane antybiotyki po które dzisiaj pojadę i które zdrenują pustą sakiewkę BETI :( Quote
aikowo Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mam sporo roślin do ogrodu. Dodatkowo mogę wyprodukować dowolną ilość sadzonek roślin na żywopłoty (ligustr, pęcherznica, forsycja, tawuły tuje, cyprysy). Jest teraz super czas na przygotowanie materiału na sadzonki które będą gotowe do posadzenia na wiosnę. Jeżeli będzie zainteresowanie można pomyśleć o jakimś bazarku :) Quote
Akrum Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 odwiedzam piękną Beti :) I mocno zaciskam dzisiaj kciuki :) Quote
aikowo Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Wczorajszy rachunek u Weta 60 zł :( Antybiotyki będzie brać do sterylizacji. Wieczorkiem wyślę zdjęcie Beti z wylegiwania się i zdam relację z wizyty... Quote
majuska Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 aikowo ja bym była zainteresowana jakąs roślinnościa do ogrodu, tylko ja nie mam zielonego pojęcia o ogrodach, no i ta odległość...masz jakies pomysły ?? Quote
aikowo Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Wizyta wyszła świetnie. Panowie zakochali się w Betince:) Jak wszystko pójdzie dobrze w przyszłą środę Beti zamieszka w nowym domu :) W poniedziałek sterylka Pańciostwo dołoży 150 zł do sterylizacji Beti :) Quote
Akrum Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 wow... super wieści :) ale się cieszę :) ma dziewczyna szczęście :) Quote
majuska Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='aikowo']a gdzie ten ogródek? :)[/QUOTE] kończymy dom wykańczać pod Rzeszowem ...no i ogród jest praktycznie od nowa do zrobienia, na razie rosną tam różne fajne haszcze cieszę się, że wizyta tak pomyślnie wypadła Quote
mamanabank Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 W samą porę przyszłam, bo dzisiaj jest środa. I jak tam, jak tam? Quote
aikowo Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='mamanabank']W samą porę przyszłam, bo dzisiaj jest środa. I jak tam, jak tam?[/QUOTE] To nie ta środa :) Dzisiaj sterylizujemy Betinkę a w środę 22 sierpnia, Beti jedzie do nowego domu:P Pańciostwo bardzo się martwi żeby podczas operacji wszystko poszło tak jak należy. Jestem dobrej myśli :) Quote
aikowo Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='majuska']kończymy dom wykańczać pod Rzeszowem ...no i ogród jest praktycznie od nowa do zrobienia, na razie rosną tam różne fajne haszcze cieszę się, że wizyta tak pomyślnie wypadła[/QUOTE] Powysyłaj mi zdjęcia ogródków które Ci się podobają, powinnam rozszyfrować dobór roślin, to co mam to przygotuję w resztę zaopatrzycie się na miejscu. Sikoreczka (andzike) coś mi wspominała, że w moje okolice w niedługim czasie zawitasz, myślę, że to doskonała okazja do przekazania roślinek :) Quote
Akrum Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 To ja trzymam mocno kciuki. Mocno, bardzo mocno, by wszystko się udało i sterylka odbyla się bez komplikacji. Quote
Pyrdka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Trzymam kciuki za zabieg i za dom dla BETINY:lol: Quote
Juldan Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Beti trzymam kciuki. Super, że z ogłoszeń jest odzew, już myślałam, że nikt na nie nie spogląda... o "moje" koty nawet pół dzwonka nie było:placz: Quote
aikowo Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Operacja się udała. Niestety nie obyło się bez kompliakcji. Beti miała guzy na jajnikach wilkości śliwki węgierki :( Ropa z macicy wlała się do otrzewnej, zroiło się zapalenie. Operacja odbyła się w ostatniej chwili. Ropa została wypłukana, wnętrzności sprawdzone i nie ma przerzutów. Zaaplikowano dodatkowe leki. Koszt operacji wzrósł do 450 zł :( Zdałam relację z przebiegu operacji przyszłemu Pańciostwu Beti i pomimo zagrożenia przerzutów są zdecydowani :) i chcą Beti wziąć do siebie :) Do operacji dołożą 200 zł :) 150 zł Fundacja Czterech Łap Brakuje 100 zł :( Jakoś się dozbiera :) Najważniejsze że operacja się udała i będzie miała domek. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem w środę zamieszka w nowym domku. :) Quote
Juldan Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dzielne jesteście- obie, ja bym zjadła palce z nerwów. aikowo jutro lub pojutrze odnowię ogłoszenia Borce- może teraz Ją ktoś wypatrzy... Quote
Recommended Posts