Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ooo , to ja życzę Bezikowym nosem :evil_lol: Chociaż on chyba woli tropić suki w cieczce :roll: niż zwierzyne a tym bardziej Enchantress ;) wracaj!

Aaliyah, a swoją drogą to o Was też dużo nie wiemy! Ja bym się osobiście chciała dowiedzieć jak wygląda życie z psiurem w GB! :)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ooo , to ja życzę Bezikowym nosem :evil_lol: Chociaż on chyba woli tropić suki w cieczce :roll: niż zwierzyne a tym bardziej Enchantress ;) wracaj!

:roflt:fajnie to zabrzmialo ;)siedze i asie smieje sama do siebie pomysla ,ze jestem jakas :stupid:

[quate]Aaliyah, a swoją drogą to o Was też dużo nie wiemy! Ja bym się osobiście chciała dowiedzieć jak wygląda życie z psiurem w GB! :)

hoho my dopiero zaczynamy zycie z psiakiem w GB:cool3:przez rok zy;ismy sobie spokojnie sami az do tej chwili:p.Moze jakies pytania bedzie latwiej :cool3:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Enchantress, czy Ty się w ogóle w tym temacie przedstawiałaś? :lol: Albo gdzie indziej? Bo ja w zasadzie nie wiem nic ani o Tobie ani Twojej suczce:loveu: No i żadnych fotek nie widzieliśmy a z pewnością wszyscy by chcieli! :mad:

ewelinka_m napisał(a):
o to to! jestem całkowicie za :eviltong:
my też nie widzieliśmy Enchatress z psiulem :diabloti:

Aaliyah1981 napisał(a):
cioteczko Enchantress jednym slowem masz przechlapane ;) teraz musisz wstawic fotki i cos napisac bo cioteczki juz nie popuszcza zreszta ja tez ;)

Waxy napisał(a):
powiem tylko: zgadzam się z tymi tam wyżej :evil_lol:

duzebzium napisał(a):
ukrywa sie teraz przed nami:evil_lol:

Ups. Teraz to długa notatka biograficzna by się przydała. :oops:
Napiszę o sobie coś więcej jak będę miała chwilę czasu! ;)

Posted

Enchantress* napisał(a):

:multi::multi: tak tak cioteczka Enchantress napisze o sobie :cool3:
oo i jeszcze skąd pomysł na taki nick ?:razz:

Posted

Enchantress* napisał(a):

czekamy na biografie i moze na jakies foteczki :p

Posted

Do nas doszła właśnie pastelowo-zielona smycz automatyczna FLEXI mini De luxe 3metry. Taka!
Jak się sprawdzi to kupujemy 8metrów.

A więc czas przedstawienie siebie i psiaka.

1.5 roku temu moje życie obróciło się o 360 stopni. Trafiła do mnie suczka west highland white teriera - niestety miejscem jej zakupu była pseudohodowla. Tak więc Wena jest psem bez rodowodu.
Szkolimy się klikerowo ( aktualnie TARGETUJEMY NOSEM). Od wiosny zamierzamy na poważnie wziać się za frisbee (musimy kupić porządne dyski competition - narazie mamy prowizoryczne trixie).
Fotek narazie nie będzie jednak postaram się je wam niedługo dostarczyć.

Pańcia (czyli Enchantress we własnej osobie) stara się pomagać w adopcjach w schronisku na Kosodrzewiny w Łodzi. Jednak nazwać się wolontariuszką nie może. Na koncie ma jedną udaną adopcję psa do Gdańska - Fraszki.

Posted

Enchantress* bardzo ci dziekujemy i czekamy z niecerppliwoscia na fotki slicznoty:loveu:.Ja tez mam zamiar zaczac szkolenie klikierem ale narazie czekamy na klikiera :cool3:niestety jestem w tym temacie zielona ogladam filmiki ale dluga droga przed nami :roll:

ewelinka_m no ja nie wiem co ten nasz dzial tak kuleje i jakos nie moze sie rozkrecic :shake:cioteczko do dziela

Bzikowa ojjoj duzo zdrowka zycze wraz z Franiem :p

Posted

Bzikowa szybkiego powrotu do zdrówka, chodź fajnie jest być czasem chorym, do szkoły się nie łazi :evil_lol: Ale są zaległości..
Ewelinka_M no to zakładaj galerie Spajkiego.. :evil_lol: No fakt cisza. Bo mało tutaj fanów westikowych.
Enchantress* fajno, że opisałaś o sobie i Wenie :evil_lol: Czekamy na fotki.

Aj... coś faktycznie cicho.. ojoj co to będzie.. :evil_lol:

Posted

W zasadzie już prawie mam ferie ;) Jeszcze tylko sesja (jestem w 2 LO ale mamy cuś takiego jak sesje po każdym semestrze ;)) z literatury we wtorek i konieeec :evil_lol: i feryje :lol:

Enchantress ! Ja nawet nie wiedziałam jak się Twój sucz nazywa!

Posted

Ale fanie.. mi sie ferie już skończyły.. :roll: Przynajmniej wiem, że Wena fajnie burka :evil_lol: Słyszałam jak rozmawiałam z Enchanterss przez skype :evil_lol:

Posted

Waxy - Ja mam aż dosyć tego jej burkania! Szału można dostać.
Chociaż na odstraszanie włamywacza się przyda - ma taki gruby głos.
Ps. Ja nawet nie pamiętam że rozmawiałam z tobą przez skype! :eviltong:

Bzikowa - mam nadzieje że to nasze feryjne spotkanko aktualne. :cool3:

Posted

Łoczywiście, że tak ;)
Tylko tak jak mówiłam, w pierwszym tygodniu bo potem wybywam.
A co będziesz w Warszawie ogólnie robić? Czy przyjeżdżasz tylko ot tak? ;)

Burkanie? Skąd ja to znam :evil_lol: Jeżeli oczywiście chodzi nam o ten sam odgłos - np kiedy pies postanowi zostać psem obronnym i stoi 5 minut przy drzwiach/oknie za którym coś się dzieje i 'burka'.

Najlepszy dźwięk jaki wydaje moje futro to 'gadanie'. Coś pomiędzy wyciem, warczeniem a szczekaniem, wyrażające radość. Najlepiej brzmi z piłeczką z pysku :D

Posted

Bzikowa i Enchantress fotki ze spotkania będą prawda? :cool1:

Waxy co do naszej galerii to sprawa jest taka, że pewnie nie małabym czasu na prowadzenie :shake: teraz też jestem przy kompie na szybko póki psy śpią :evil_lol:

Aaliyah trzymam kciuki za klikierowanko :loveu:

Posted

Ewelinka - suczka CUDOWNA!
Wymiziaj ją odemnie! :loveu:

Bzikowa - do Warszawy jadę sobie ot tak spotkać się z tobą.
Tylko musimy zgrać się teminowo bo na początek jadę do forumowej ITSKE ( Do Gdańska) odwiedzić moją przytuliskową Fraszeńke, a potem wybieram
się w góry. :lol: