Aaliyah1981 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='duzebzium']ukrywa sie teraz przed nami:evil_lol: trzeba wypuscic psa tropiacego :eviltong: Quote
Bzikowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ooo , to ja życzę Bezikowym nosem :evil_lol: Chociaż on chyba woli tropić suki w cieczce :roll: niż zwierzyne a tym bardziej Enchantress ;) wracaj! Aaliyah, a swoją drogą to o Was też dużo nie wiemy! Ja bym się osobiście chciała dowiedzieć jak wygląda życie z psiurem w GB! :) Quote
Aaliyah1981 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Bzikowa napisał(a):Ooo , to ja życzę Bezikowym nosem :evil_lol: Chociaż on chyba woli tropić suki w cieczce :roll: niż zwierzyne a tym bardziej Enchantress ;) wracaj! :roflt:fajnie to zabrzmialo ;)siedze i asie smieje sama do siebie pomysla ,ze jestem jakas :stupid: [quate]Aaliyah, a swoją drogą to o Was też dużo nie wiemy! Ja bym się osobiście chciała dowiedzieć jak wygląda życie z psiurem w GB! :) hoho my dopiero zaczynamy zycie z psiakiem w GB:cool3:przez rok zy;ismy sobie spokojnie sami az do tej chwili:p.Moze jakies pytania bedzie latwiej :cool3: Quote
Inkaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bzikowa napisał(a):Enchantress, czy Ty się w ogóle w tym temacie przedstawiałaś? :lol: Albo gdzie indziej? Bo ja w zasadzie nie wiem nic ani o Tobie ani Twojej suczce:loveu: No i żadnych fotek nie widzieliśmy a z pewnością wszyscy by chcieli! :mad: ewelinka_m napisał(a):o to to! jestem całkowicie za :eviltong: my też nie widzieliśmy Enchatress z psiulem :diabloti: Aaliyah1981 napisał(a):cioteczko Enchantress jednym slowem masz przechlapane ;) teraz musisz wstawic fotki i cos napisac bo cioteczki juz nie popuszcza zreszta ja tez ;) Waxy napisał(a):powiem tylko: zgadzam się z tymi tam wyżej :evil_lol: duzebzium napisał(a):ukrywa sie teraz przed nami:evil_lol: Ups. Teraz to długa notatka biograficzna by się przydała. :oops: Napiszę o sobie coś więcej jak będę miała chwilę czasu! ;) Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Enchantress* napisał(a):Ups. Teraz to długa notatka biograficzna by się przydała. :oops: Napiszę o sobie coś więcej jak będę miała chwilę czasu! ;) :multi::multi: tak tak cioteczka Enchantress napisze o sobie :cool3: oo i jeszcze skąd pomysł na taki nick ?:razz: Quote
Aaliyah1981 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Enchantress* napisał(a):Ups. Teraz to długa notatka biograficzna by się przydała. :oops: Napiszę o sobie coś więcej jak będę miała chwilę czasu! ;) czekamy na biografie i moze na jakies foteczki :p Quote
Bzikowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nick strasznie fajny ;) Przynajmniej oryginalny, nie to co mój :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 nick, fajny tylko zastanawiam się skąd na niego pomysł :hmmmm: Quote
Waxy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ano fajny. A z kąd się wzięły wasze nicki :razz: ? Bo ja.. nie wiem. Nie mam pojęcia jakoś tak mi się pomyślało :evil_lol: Quote
duzebzium Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Enchantress* czekamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie doczekać nie możemy...:cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 duzebzium napisał(a):Enchantress* czekamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie doczekać nie możemy...:cool3: jestesmy nadgorliwe chyba :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a na westowych wątkach znowu cisza :shake: czekamy na biografie :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Właśnie, właśnie. Westowe ciotki, do roboty :lol: Ja osobiście jestem chora i mi się nudzi więc przesiaduję na dgm :lol: Quote
Inkaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Do nas doszła właśnie pastelowo-zielona smycz automatyczna FLEXI mini De luxe 3metry. Taka! Jak się sprawdzi to kupujemy 8metrów. A więc czas przedstawienie siebie i psiaka. 1.5 roku temu moje życie obróciło się o 360 stopni. Trafiła do mnie suczka west highland white teriera - niestety miejscem jej zakupu była pseudohodowla. Tak więc Wena jest psem bez rodowodu. Szkolimy się klikerowo ( aktualnie TARGETUJEMY NOSEM). Od wiosny zamierzamy na poważnie wziać się za frisbee (musimy kupić porządne dyski competition - narazie mamy prowizoryczne trixie). Fotek narazie nie będzie jednak postaram się je wam niedługo dostarczyć. Pańcia (czyli Enchantress we własnej osobie) stara się pomagać w adopcjach w schronisku na Kosodrzewiny w Łodzi. Jednak nazwać się wolontariuszką nie może. Na koncie ma jedną udaną adopcję psa do Gdańska - Fraszki. Quote
Aaliyah1981 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Enchantress* bardzo ci dziekujemy i czekamy z niecerppliwoscia na fotki slicznoty:loveu:.Ja tez mam zamiar zaczac szkolenie klikierem ale narazie czekamy na klikiera :cool3:niestety jestem w tym temacie zielona ogladam filmiki ale dluga droga przed nami :roll: ewelinka_m no ja nie wiem co ten nasz dzial tak kuleje i jakos nie moze sie rozkrecic :shake:cioteczko do dziela Bzikowa ojjoj duzo zdrowka zycze wraz z Franiem :p Quote
Waxy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bzikowa szybkiego powrotu do zdrówka, chodź fajnie jest być czasem chorym, do szkoły się nie łazi :evil_lol: Ale są zaległości.. Ewelinka_M no to zakładaj galerie Spajkiego.. :evil_lol: No fakt cisza. Bo mało tutaj fanów westikowych. Enchantress* fajno, że opisałaś o sobie i Wenie :evil_lol: Czekamy na fotki. Aj... coś faktycznie cicho.. ojoj co to będzie.. :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 W zasadzie już prawie mam ferie ;) Jeszcze tylko sesja (jestem w 2 LO ale mamy cuś takiego jak sesje po każdym semestrze ;)) z literatury we wtorek i konieeec :evil_lol: i feryje :lol: Enchantress ! Ja nawet nie wiedziałam jak się Twój sucz nazywa! Quote
Waxy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale fanie.. mi sie ferie już skończyły.. :roll: Przynajmniej wiem, że Wena fajnie burka :evil_lol: Słyszałam jak rozmawiałam z Enchanterss przez skype :evil_lol: Quote
Inkaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Waxy - Ja mam aż dosyć tego jej burkania! Szału można dostać. Chociaż na odstraszanie włamywacza się przyda - ma taki gruby głos. Ps. Ja nawet nie pamiętam że rozmawiałam z tobą przez skype! :eviltong: Bzikowa - mam nadzieje że to nasze feryjne spotkanko aktualne. :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Łoczywiście, że tak ;) Tylko tak jak mówiłam, w pierwszym tygodniu bo potem wybywam. A co będziesz w Warszawie ogólnie robić? Czy przyjeżdżasz tylko ot tak? ;) Burkanie? Skąd ja to znam :evil_lol: Jeżeli oczywiście chodzi nam o ten sam odgłos - np kiedy pies postanowi zostać psem obronnym i stoi 5 minut przy drzwiach/oknie za którym coś się dzieje i 'burka'. Najlepszy dźwięk jaki wydaje moje futro to 'gadanie'. Coś pomiędzy wyciem, warczeniem a szczekaniem, wyrażające radość. Najlepiej brzmi z piłeczką z pysku :D Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bzikowa i Enchantress fotki ze spotkania będą prawda? :cool1: Waxy co do naszej galerii to sprawa jest taka, że pewnie nie małabym czasu na prowadzenie :shake: teraz też jestem przy kompie na szybko póki psy śpią :evil_lol: Aaliyah trzymam kciuki za klikierowanko :loveu: Quote
Bzikowa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Psy śpią? Ewelinka chcesz powiedzieć, że masz w domu westie w liczbie mnogiej? A może jakieś niewestowe futro? Pochwal się :lol: Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bzikowa napisał(a):Psy śpią? Ewelinka chcesz powiedzieć, że masz w domu westie w liczbie mnogiej? A może jakieś niewestowe futro? Pochwal się :lol: raczej to drugie ;) mam Szyszkę z lasu :evil_lol: a dokładniej kolejnego tymczasowicza (tu jej wątek) Quote
Bzikowa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jeju-jeju jaka słodka :loveu: Ma pyszczek trochę jak manchester terrier :loveu: Idę zobaczyć jej wątek. Quote
Inkaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ewelinka - suczka CUDOWNA! Wymiziaj ją odemnie! :loveu: Bzikowa - do Warszawy jadę sobie ot tak spotkać się z tobą. Tylko musimy zgrać się teminowo bo na początek jadę do forumowej ITSKE ( Do Gdańska) odwiedzić moją przytuliskową Fraszeńke, a potem wybieram się w góry. :lol: Quote
Recommended Posts