Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uroczy braciszkowie :loveu:
Jak to się stało, że trafili do Ciebie obaj?
Chciałaś dwa psy czy nie wiedziałaś może którego wybrać? :cool3:
W każdym razie super razem wyglądają :loveu:

Posted

Fajnie, 2 bracia :) ROzumiem, że masz je od szczeniaczka? Był problemy z dominacją, podsikiwaniem etc.? W przyszłości też chce 2 westy i jak bym kupowała to z jednego miotu 2 psy, ale nie wiem jak z dorastaniem czy się nie pozabiają hehe :evil_lol:

Posted

aiulka żeby w postach nie wchodziły Ci takie wielkie zdjęcia tu masz instrukcje co i jak zanzaczyc aby były takie małe jak moje oki.?
A tu dokładna instrukcja:
" wiec tak dodaj sobie ta stronę do ulubionych http://www.imageshack.us/ i tak ma byc zaznaczone upload i zaznaczone resize image 320*240 i remowe size tez zanaczone, potem klikasz przeglądaj i dodajesz zdjęcie, potem klikasz host it, jak strona się otworzy i zobaczysz takie małe zdjęcie, to z samego dołu kopiujesz link (Direct link to imagedirect link to image) i potem tak jak piszesz post to na górze tam gdzie masz rozmiary czcionki to w tej kolumnie od dołu piąty znaczek od prawej obrazek z górkami klikasz na to i wyskakuje ci taka ramka tam wklejasz ten link i juz masz zdjecie w poscie."
Tylko pamiętaj jak będziesz wpisywac skopiowany link zmasz http://

Posted

Dzięki za radę

Tak od początku miały być dwa psy tylko był problem czy Westie i York czy dwa West, ale po przestudiowaniu literatury zdecydowałyśmy, że dwa Westy. Białaski same ustaliły Hierarchie nie było awantur, znaczenie terenu jest problemem zwłaszcza gdy idziemy w odwiedziny, w domu ma to trochę inne podłoże. Zwłaszcza nasze sreberko lubi zadrzeć łapkę jak sie zdenerwuje, albo jak się przestraszy czegoś o ile wogóle jest możliwe przestraszyć go. To raczej ma być sposób na zwrócenie naszej uwagi.

• 5 months later...
Posted

Ale ja jestem nowa! :evil_lol: Więc mogę się przedstawić:p

A więc... No, mam na imię Hania i kocham psy. Na własnego czworonoga czekałam 9 lat (!!!) i go dostałam. To (niestety nierodowodowa:-() sunia rasy westie (a może w typie westie, bo w końcu nie ma rodowodu:/). Ja sama najbardziej interesuję się dwoma rasami psów: border collie i west highland white terrier.

Hmm... O czym tu jeszcze powiedzieć... No może o tym, że miło mi być nową dogomanką:p

Posted

O!O! to ja też. Jestem Patrycja z Rzeszowa, 14 lat na pieska czekam... od dawna i... dalej nie mam xD Baaardzo chciałabym mieć westka (lub berneńczyka) i poszukuje wciąż dobrej hodowli tych słodkich psiaków. Znalzłam 1... w Tarnowe ^^

Noo i to chyba tyle...:eviltong:

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jestem szczęśliwą, bo mam dziewczynkę westie :iloveyou: (trzy lata). :)
Chcieliby dołączyć się do państwa, jeżeli można... :oops:

Posted

Tak, ona zawsze trymowana (sama to robię :oops: - gdzieś raz na miesiąc czy nawet częściej). I niekiedy jeździmy na wystawy. Na zdjęciu w tej szafce ona same przed wystawą.

Takie zdjęcie zrobiła latem po wystawie:
Hosting Zdjęć: IMG_4637s.jpg
Ona zawsze bardzo dobrze stoi sama, jej nawet nie trzeba trzymać ogon. :)

Posted

Śliczna sunia! :)
Zwłaszcza to ostatnie zdjęcie! Jest pięknie zbudowana!! I stoi idealnie. jestem w szoku! ;)
A można wiedzieć jakie jest jej rodowodowe imię i przydomek ? :)

Posted

Bardzo mi miło... :oops: :oops: :oops: Imię Tiki za rodowodem - Tequila Blanca Irsimos.

Na wystawie w Warszawie ona była z Pani Ewą:
Hosting Zdjęć: tiki1.jpg

Ale mi najbardziej się podobają fotki "domowe", szczególnie w ruchu.

Tu Tiki najwyżej skacze :lol:
Hosting Zdjęć: IMG_3087.jpg

A to Tiki (z lewej strony) i westiki koleżanki na wystawie:
Hosting Zdjęć: Nasze psy na wystawie.jpg psy na wystawie.jpg.html

I w hoteliku przed wystawą:
Hosting Zdjęć: IMG_6535s.jpg