BUDRYSEK Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='hayena']Ma założony wątek.[/QUOTE] mozesz wrzucic linka? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Lucyja']http://drlucy.pl/index.php?topic=1575.0 dzieki :) prosze pomóżcie ogłaszac Cezarka Quote
Zielona2 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Cisza bo pies nie ma ogłoszeń, jeśli się mylę to sprostujcie. Gdzie obecnie przebywa Cezar? bo się pogubiłam Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Zielona2 napisał(a):Cisza bo pies nie ma ogłoszeń, jeśli się mylę to sprostujcie. Gdzie obecnie przebywa Cezar? bo się pogubiłam w Sosnowcu ja ogłosiłam Go u nas lokalnie, czasowo nie wyrabiam na więcej http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-cezar1 Quote
__Lara Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Zielona2 napisał(a):Cisza bo pies nie ma ogłoszeń, jeśli się mylę to sprostujcie. Gdzie obecnie przebywa Cezar? bo się pogubiłam Bardzo prosimy o ogłoszenia. Quote
Lucyja Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Zrobimy ogłoszenia. Może dzisiaj się uda coś zrobić. Niestety mamy troche kolaków starszych i chorych i mnóstwo problemów i jeszcze swoje psy, które ostatnio jakby jakaś epidemia ogarnęła, bo nasze psy też chore :( Quote
ala56 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 www.tablica.pl , www.alegratka.pl , www.gumtree.pl . www.adopcjapsa.pl , www.przygarnijzwierzaka.pl , www.morusek.pl , www.hiperogloszenia.pl , www.psy.pl , www.darmobranie.pl , www.zwierzaki.a4z.pl , www.adoptujemy.pl , www.olx.pl , www.piesek.org , www.adopcje.org , DG/ogłoszenia Quote
beta ata Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Misiu biedny! Mam chyba wolny pakiet wykupiony na bazarku ogloszeniowym, sprawdzę. Tylko nie wiem, czy jest sens powielać ogloszenia..? Quote
Zielona2 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dzięki Alinko za ogłoszenia :) Na tych samych portalach nie ma co dawać, można na lokalnych, wg miejsca pobytu psa, ale na takich gdzie ludzie faktycznie szukają , wAżNE żeby w tytule wpisać słowo COLLIE Można też zgłosić do miejscowego schronu, żeby udostępnili informację ze zdjęciem (sprzed golenia ;) ) , niektóre schroniska to praktykują. Quote
ala56 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 (edited) Jeżeli ktos ma czas na zrobienie ogloszeń na innych stronach to zawsze się przydadzą. Z braku czasu zrobiłam na tych co wiem, że są najczęściej oglądane. Tym razem w tytule nie umieściłam słowa collie ale zawsze jest też zdjęcie i podaje sie rasę w ogloszeniu. dzis zrobiłam jeszcze 5 - www.rynekslaski.pl , www.petworld.pl , www.mojpupil.pl , www.e-zwierzak.pl , www.informacyjny.com.pl . Edited July 26, 2012 by ala56 Quote
ala56 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Gdyby domek sie znalazł proszę o wiadomość - usunę ogloszenia lub zrobię na innych stronach jak domku nadal nie będzie Quote
Zielona2 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Prosimy o informacje co obecnie dzieje się z Cezarem, gdzie przebywa, czy ma dom? Quote
BUDRYSEK Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Zielona2 napisał(a):Prosimy o informacje co obecnie dzieje się z Cezarem, gdzie przebywa, czy ma dom?d zwoniłam jakis czas temu na nr podany przez Pania u której byl Cezarek...niestety nikt nie odbieral Quote
feliksik Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ale on był lub jest u tej osoby na DT? Quote
Zielona2 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Cezar jest w nowym domu w Rybniku. Można usunąć ogłoszenia Quote
Recommended Posts