Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

no dobrze, mała wprawdzie pocięta niemożliwie ma chyba 6 cięć w róznych miejscach ale na szczęście się goi. Niestety swoim długim pyskiem i jęzorem dostanie wszędzie i musimy cuda robić zeby sie nie rozlizała. Poza tym ma apetyt i jest zadowolona , moze mi sie uda wrzucić wersję w majciochach

Edited by filomen
Posted

wczoraj było wyciąganie szwow, Agatka narobiła strasznego dziadostwa w aucie. Chyba samochód kojarzy jej sie operacjami bo dostaje świra w kontenerku z nerwów zrobila kupe chciała rozwalić kratki i zaczeła sie w koncu dusić. Musiałam dziada wziac na kolana i tak prowadziąłm samochód a ona sie trzęsła jak osika. Jechałam 40 km na godzinę. Wszystko dobrze tylko operacja kosztowala 270 zł jak mozemy prosić o jakiś grosik to będziemy wdzięczni. No i na razie dziewczyna zostaje u nas, nie szukamy jej domu. Oceniamy jej wiek na 13 lat, więc to już stary pies i chyba nikt jej nie zechce. jakoś damy rade z dwoma psami ale na tym kończe dzialnośc jako DT :nonono2:

Posted

Filomen, dobrze by było, żeby Agatka miała gdzieś zrobione rozliczenie, bo tak naprawdę nie wiadomo ile zostało wydane na te wszystkie zabiegi.
Ja też uważam, że nie zaszkodzi małą poogłaszać, a nuż trafi się jakiś miłośnik jamników, który chciałby zająć się sunią.

Posted

paula_t napisał(a):
Filomen, dobrze by było, żeby Agatka miała gdzieś zrobione rozliczenie, bo tak naprawdę nie wiadomo ile zostało wydane na te wszystkie zabiegi.
Ja też uważam, że nie zaszkodzi małą poogłaszać, a nuż trafi się jakiś miłośnik jamników, który chciałby zająć się sunią.

O właśnie, dobra uwaga -rozliczenie by się przydało :)

Posted

mój mąż nie czyta dogo więc ... chyba to miłość z wzajemnością Agatka jest w niego wpatrzona a on sie cieszy ze jakiś pies go słucha bo z niego kociarz raczej

Posted

[quote name='filomen']mój mąż nie czyta dogo więc ... chyba to miłość z wzajemnością Agatka jest w niego wpatrzona a on sie cieszy ze jakiś pies go słucha bo z niego kociarz raczej[/QUOTE]
wiem trochę jak to jest ,podobnie wygląda u nas....oj potrafią te sunieczki ,potrafią w sobie rozkochać:multi::loveu::multi:

• 1 month later...
Posted

u nas wszystko w porządku, Agatka zostaje na stałe. Jest ulubienicą mojego męża. Jest wesołym, szczęśliwym pieskiem. śpi w łóżku w nogach pod kołdrą jak to jamnik. Mam nadzieję, że będzie żyła jak najdłużej i nie będzie więcej chorować. Wątek można zamknąć :-)

Posted

[quote name='filomen']u nas wszystko w porządku, Agatka zostaje na stałe. Jest ulubienicą mojego męża. Jest wesołym, szczęśliwym pieskiem. śpi w łóżku w nogach pod kołdrą jak to jamnik. Mam nadzieję, że będzie żyła jak najdłużej i nie będzie więcej chorować. Wątek można zamknąć :-)[/QUOTE]

Cudownie!!! :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

Życzę , aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

• 2 months later...