Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wierzmy, ze sie uda. Ja mam na DT sunię z cieczką prawdopodobnie jej nie ma juz w domu ze 2 tyg. zginęła w okolicach Jaworzna. Pewnie tez jej ktoś szuka bo zadbana i spasiona. I moze też myślą, że sie nie uda. A kiedys jak pies mi uciekł to się znalazł po 4 tyg. Nie ma trzaskających mrozów, moze gdzieś sie przybłakała.

Posted

niestety nie ma wiadomości. Dopóki się nie potwierdzi, że nie żyje to zawsze jest nadzieja. Amelka, też w typie jamnika, którą przygarnełam na tymczas 11 sierpnia ze schroniska dziś wraca do domu. Domek się odnalazł po akcji plakatowej. Suczka została wysterylizowana. W sumie jakbym jej nie wzięła to nie wiem czy by sobie poradziła w schronie, 8 letni pies. Trzeba mieć nadzieję, że Antra moze też tak trafiła.

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=6]ZNALAZŁA SIE !!!!!!! 15 KM OD MIEJSCA UCIECZKI. JEST NA POSESJI JAKIEGOS SYMPATYCZNEGO PANA NIE DA DO SIEBIE PODEJŚĆ ALE TO ONA. MAGDA ZAŁATWIA TRANSPORT !!!!!!

[/SIZE][/COLOR]nie znam wiecej szczegółów dam znać

Posted

[quote name='filomen'][COLOR=#ff0000][SIZE=6]ZNALAZŁA SIE !!!!!!! 15 KM OD MIEJSCA UCIECZKI. JEST NA POSESJI JAKIEGOS SYMPATYCZNEGO PANA NIE DA DO SIEBIE PODEJŚĆ ALE TO ONA. MAGDA ZAŁATWIA TRANSPORT !!!!!!

[/SIZE][/COLOR]nie znam wiecej szczegółów dam znać[/QUOTE]

wow, nie mam słów, jednak trzeba przyznać, że nadzieja umiera ostatnia:)

Posted

No jak tyle dni się za przeproszeniem szlajała po wsi, bez jedzenia, z przerwanym (chyba) antybiotykiem to musi ją wet zobaczyć, czy nic jej się nie stało poważnego, czy jej się choroba nie pogłębiła itp. :)