Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet gdybym miała przez całą Polskę przejechać....Napisałam na pw....
Dziewczyny nie możemy Vicky62 zostawić samej.
Musimy uratować Szymusia.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monica_20']Jestem. To co robimy? Mogę zadeklarować jakąś kwotę miesięcznie. A potem ogłoszenia. Jeśli będzie tylko tekst to będę robić.[/QUOTE]
Dzięki, czekamy na wieści od Vicky:) Będziemy działać:)

Posted

Jestem na chwilę zobaczyć co dzieje sie na wątku Szymusia i zaraz lecę karmić koty u mamy.
Dziewczyny moja propozycja jest taka...zbierajmy deklaracje na szczepienia, odrobaczanie itp. no i ile sie da na hotelik
Puki co pisała psi,że daje 20zł, Pipi 30zł i ja 30zł jest juz 80 zł.
ewu jak mozesz zapraszaj na wątek Szymusia.Ja gdzie mogłam zapraszałam.
Tekst do ogłoszeń koniecznie, ja w tym jestem kiepska, moze któraś ciotka ma zdolności w pisaniu.Bardzo proszę.

Posted

[quote name='Vicky62']Jestem na chwilę zobaczyć co dzieje sie na wątku Szymusia i zaraz lecę karmić koty u mamy.
Dziewczyny moja propozycja jest taka...zbierajmy deklaracje na szczepienia, odrobaczanie itp. no i ile sie da na hotelik
Puki co pisała psi,że daje 20zł, Pipi 30zł i ja 30zł jest juz 80 zł.
ewu jak mozesz zapraszaj na wątek Szymusia.Ja gdzie mogłam zapraszałam.
Tekst do ogłoszeń koniecznie, ja w tym jestem kiepska, moze któraś ciotka ma zdolności w pisaniu.Bardzo proszę.
To ja daję 20zł-jest 100 zł
Będę dzisiaj zapraszać:)

Posted

[quote name='paula_t']
A ile potrzeba deklaracji na Szymusia?[/QUOTE]

kto ile moze, kazda zlotowka na wage zlota. najtaniej hotelik mozna znalezc za 300 zł.

Boze juz czwartek. . . . . halooooo!!!!!!!

Posted

Juz nie wiem, gdzie prosić 100zł jest,a jeszcze 200...ciotki zapraszajcie na wątek nie wiele tu Nas jest.:-(
TZ dokładnie jeszcze nie wie, czy wracają jutro popołudniu czy w sobotę rano.

Posted

Proszę,Dziewczyny,wymyślcie coś by Szymuś nie pozostał na tej wrednej wsi.Obawiam się najgorszego, a lepiej zapobiegać niż go później leczyć.Proszę ,podajcie nr konta.Prześlę 20 zł dla Szymusia.

Posted

Dziękuję w imieniu Szymusia.
Czasu bardzo mało zostało on musi być uratowany, jest ponoć wielką przylepą, pewnie uwierzył,że życie moze być piękne.
Nie może zostać tam za nic w świecie.Proszę o deklaracje mamy juz 120zł.

Posted

[quote name='Anula']A chłopaki nie mogą zrobić jakiejś zrzutki na Szymusia?
Dokładam 20zł więcej nie mogę jestem zadeklarowana na maksa.[/QUOTE]
jejku dziewczyny, dziekujemy.
co do chlopakow to raczej oprocz vicky62 meza to pewnie inni nie zechcą. Asia pisala mi, ze zeby nie jej tz, to oni nie pozwoliliby Szymusiowi tam raczej byc. Nie maja pieniedzy. Dali tam malemu po parowce i tolerują, bo razem pracują, ale zeby tam ich on obchodzil za bardzo, to raczej nie. t
TZ Asi oczywiscie bedzie jutro probowal ale wiecie jak to jest. Bedzie musial prosic jeszcze szefa zeby pogadal z wiesniakami zeby dali malemu spokoj.
Zreszta ja nie wiem za bardzo, moze Cicky62 cos bardziej napisze.

Posted

Dziewczyny finansowo nie mogę pomóc ale mogę na kilka dni wziąć go na dt. Niestety tylko kilka bo 28.07 wyjeżdżam na studia za granicę na pół roku i nie będzie miał kto zostać z nim. Mieszkam w bloku nie wiem czy Wam to odpowiada i dosyć daleko bo pod Łodzią. Ale te kilka dni może wystarczy żeby zebrać pieniądze na hotelik.

Posted

[quote name='shani']Dziewczyny finansowo nie mogę pomóc ale mogę na kilka dni wziąć go na dt. Niestety tylko kilka bo 28.07 wyjeżdżam na studia za granicę na pół roku i nie będzie miał kto zostać z nim. Mieszkam w bloku nie wiem czy Wam to odpowiada i dosyć daleko bo pod Łodzią. Ale te kilka dni może wystarczy żeby zebrać pieniądze na hotelik.[/QUOTE]

shani, jestes kochana, dziekujemy. Mysle, ze raczej to nic nie da, bo transport do Łodzi kosztowny by był. Z Łodzi nie wiemy dokadby pojechal i czy zdazymy w piec dni.
Na fb Agnieszka z Ostatniej Szansy moze cos zaradzi, tak napisała. Moze znajdzie mu dt? poczekajmy.

Posted

[quote name='Pipi']shani, jestes kochana, dziekujemy. Mysle, ze raczej to nic nie da, bo transport do Łodzi kosztowny by był. Z Łodzi nie wiemy dokadby pojechal i czy zdazymy w piec dni.
Na fb Agnieszka z Ostatniej Szansy moze cos zaradzi, tak napisała. Moze znajdzie mu dt? poczekajmy.[/QUOTE]

Oby się udało:modla:

Posted (edited)

[quote name='Anula']Na hotelik potrzebne są deklaracje stałe a nie jednorazowe.Co zrobimy jak Szymuś nie znajdzie domku w ciągu miesiąca hotelikowania?[/QUOTE]
Będziemy myśleć potem...miesiąc to sporo czasu na razie puki co ma czas do jutra.Nie ma szans żeby został chodź jeden dzień dłuzej obiecane było wieśniakom,ze psa zabierają i tak musi zostać.Szef powiedział,ze nie będzie narażał swojej pracy przez psa.
Wszyscy tam w tej Narewce krzywo już patrzą.
Jeśli chodzi o kasę zeby chłopcy sie z rzucili...nie wiem jutro mąż wspomni o tym, było by miło( chodź uważam,ze sami powinni sie domyśleć)

Edited by Vicky62