Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też życzymy dużo zdrówka
a przy okazji dla przypomnienia zapraszam na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Pasterze :)
[FONT=Calibri][/FONT]

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Asia Szczecin napisała:

DIANKA wraca do zdrowia, w poniedziałek kończymy antybiotyk
Mała jest zupełnie innym bernusiem niż stateczna dama Trejsi. Jest pełna energii, pełno jej wszędzie, interesuje ja każdy ruch, każdy odgłos .
Nie bardzo pojmuje o co chodzi z tymi kotami : przychodzą, miałcza i tulą się do niej, a jak ona je zaczepia to maja swoje zajęcia .
W innych kwestiach DIANA bardzo szybko wie o co chodzi, jednak mała mądrala za chwilkę próbuje, czy może jednak uda się coś zmalować
DIANA uwielbia wodę, ale ze względu na jej zdrowie jeszcze nie wolno się taplać, to się malutkiej nie podoba ale respektuje nasze zdanie.
Jest urocza, delikatna w kontaktach z dziećmi, mnie tez delikatnie trąca w nos i budzi o 6 rano oznajmiając nastanie pory spaceru, po ktorym idzie słodko a ja już nie.

Posted

Asia Szczecin wrzuciła cudne zdjęcia Dianki:

porcja danych dla wzrokowców

na spacerach DIANA najbardziej pilnuje dziecka, pozostałe osoby dyskretnie obserwuje, sama nie oddala się

kocham cię , bawmy się

jak mnie nie kochać

Posted

Najnowsze wiesci od Asi Szczecin:

DIANKA jeszcze czasem kaszlnie ale bardzo sporadycznie.
Patrząc na jej zachowanie to czuje się dobrze.
Zdrowo się odżywia - uwielbia jabłuszka - początkowo służą jako piłeczka - następnie są zjadane
Porcje jedzenia też już pochłania większe niż w trakcie leczenia.
Zachowanie DIANKI z dnia na dzień się poprawia (w tej kwestii pracuje głównie Jarek, a mała go ), już mi to trochę podpada jakaś za grzeczna się zrobiła jak na 10 miesięcznego szczeniaka.
Empirycznie poznaje zjawiska przyrody - a to wsadzi nochal w sam środek mrowiska - a to łapie krople wody spadające z wiszącej doniczki.

Posted

W weekend nasza forumowa Aga odwiedzila Diankę. Oto co dzis napisała Asia Szczecin:

Ciocia AGA nie krzyczy
spokojnym, opanowanym acz stanowczym głosem wytłumaczyła dziewczynce jak porządna, młoda panna (co by nie było to na wydaniu ) w towarzystwie zachowywać się powinna

Posted

Asia Szczecin
napisała dzis:
DIANA kocha dzieci, mam wrażenie, że są dla niej najważniejsze na świecie

Jędrek wyjechał w niedziele na wakacje, przez całą niedziele i poniedziałek DIANA spędzała czas wyczekując pod bramką na ogródku.
Dziś na spacerze usłyszała dziecięce głosy i znieruchomiała nasłuchując.

pójdę z Tobą w siną dal

Posted

Pomóżcie proszę , bez Was szydłowiaki będą odchodzić .............

[quote name='kama210']

BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [SIZE=5]
PRZEGRYWAMY !!!!
MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ

poproście znajomych ..proszę

Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku ..
wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET ..

PROSIMY O KAŻDY GŁOS –
Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań.
Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy.

bezpośredni link do ankiety - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498
Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce : - http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787
/post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post /

wydarzenie na fb - http://www.facebook.com/events/234900963298302/