caha Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 poproszono mnie o znalezienie nowego domu dla młodej ok. 1,5 rocznej suni w domu mieszka starszy pan sparaliżowany, porusza się na wózku oraz syn pracujący, mają ma dwie suki, starszą 9 letnią jamniczkę i jej córkę chcieli oddać dwa psy, obiecałam, że pomogę szukać domu dla młodej suni jeśli starsza zostanie z nimi (w tym wieku trudno o dom, do tego sunia może tego nie przeżyć) jutro postaram dowiedzieć się więcej Quote
Isadora7 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Jestem jakby co. Kudłate to jamnika nie przypomina aż niesamowite ze to córka jamniczki. Umieszćze ją na stronie http://jamniki.eadopcje.org/ ale rpzyadłoby się aby były dane kontaktowe i miejscowość. Quote
caha Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Isadora7 dziękuję :) sunia jest słodka, na początku troszkę niepewna ale dała się pogłaskać i wytarmosić :D myślę, że bardziej jamnika przypomina budową przebywa w Świebodzinie, kontakt może być do mnie: 608439003 Quote
caha Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 raczej nie, a nawet bym powiedziała, że na pewno ehhh Quote
Recommended Posts