prowitamina2 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Chwilowo alarm odwołany. Domek tymczasowy zdecydował się jednak popracować z suczką i dać jej jeszcze szansę. Podobno sunia gryzła nie tylko psy, ale również ludzi :crazyeye:! Przez te 4 dni które była w lecznicy nie zauwazyliśmy zeby zachowywała się agresywnie do kogokolwiek. Owszem próbowała czasami "podgryzać", ale była to zachęta do zabawy. Raz zdarzyło jej się kłapnąć zębami z niezadowolenia i zwykła słowna reprymenda wystarczyła żeby sunia się wycofała i nie próbowała więcej takich numerów. Mam nadzieje, że ta jej agresja w nowym domu to tylko chwilowy epizod i jednak znajdzie wspólny język z nowymi właścicielami i ich psami. Sunia niestety pozostaje na warunkowym. Pewnie jeszcze jedna taka "wpadka" i będzie musiała z niego odejść. Sytuacja jest niepewna, ale już lepiej tak niż gdyby miała dziś trafić do schroniska. Jak by co dobrze by było mieć jakiś awaryjny dom tymczasowy w pogotowiu. Szef nie chce słyszeć o tym, że sunia wróci do lecznicy. Jeśli tak się stanie będzie od razu odwieziona do schroniska. Quote
beka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie było mnie na dogo wczoraj (tylko rano chwilę) i dziś dopiero teraz przeczytałam... Trudna sytuacja ale mam nadzieje że sie dobrze skończy. Quote
zuziaM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Halo, halo ! ! ! Czy wiadomo , co nowego u suni ? Szukam ON-kopodobnej dla znajomej. Ale moze ta dziewczynka ma juz domek ? Quote
iczing Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 wlaśnie rozmawialam z lecznica - SUNIA MA JUŻ DOMEK I JEST SZCZĘŚLIWA! Quote
zuziaM Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 iczing napisał(a):wlaśnie rozmawialam z lecznica - SUNIA MA JUŻ DOMEK I JEST SZCZĘŚLIWA! :multi: :multi: :multi: ! Oj to wspaniale ! ! ! Powodzenia slicznotko ! Quote
Recommended Posts