Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młodziutka suczka (ok 10 mc) znaleziona na targówku w okolicach Askenazego. Sunia podobna do długowłosego owczarka niemieckiego. Bardzo żywiołowa, przjazna do ludzi, łagodna do psów. NA PEWNO MA WŁAŚCICIELA. Miała na sobie smycz, obrożę i kaganiec - prawdopodobnie wyrwała się komuś i uciekła. Została przyprowadzona do lecznicy dla zwierząt AZ Wet (22-678-33-22). Może Ktoś kojarzy tego psa lub jego właściciela? Mimo, ze suczka musi pochodzic z targówka lub okolic jej własciciel nie próbował jak na razie kontaktowac się z lecznicą.

Posted

Beka to trudne pytanie. Im krócej tym lepiej. Ja cały czas liczę na to, że właściciel sam zgłosi się do lecznicy - w końcu to jedno z pierwszych miejsc gdzie powinien jej szukać.
A co do suczki i tego ile będzie mogła zostać to wszystko zalezy od właściciela lecznicy. Na razie nikt suni nie planuje wywozić, ale jesli mała będzie bardzo broić lub dezorganizowac prace lecznicy to nie będzie mogła zostać dłużej. Mam nadzieje, że przynajmniej do poniedziałku zostanie o ile nie znajdzie się jej własciciel.

Posted

Sluchajcie,ona jest naprawde piekna i zadbana,lubi sie bawic,jest wesola i b zywa.Widac,ze musiala zginac dopiero co.
Pytajcie a najwazniejsze kto moze niech rozglada sie za plakatami i ogloszeniami,bo moze wlasciciel ni wpadl na pomysl by zajrzec do lecznicy....

Posted

Często ludziom najprostrze rozwiązania nie przychodza do głowy.
A może zostła ukradziona w innej dzielnicy??
trzeba ja poogłaszać w necie może ktos ją pozna...

Posted

ale gdzie oglaszac jeszcze?
powiesilam w okolicy kilka plakatow z jej zdjeciami....tylko najgorzej,jesli ona faktycznie nie jest stad.....a jak ktos nie ma kompa...trzeba czytac ogloszenia w gazetach,bo naprawde szkoda psa zeby wyladowal w schronisku..

Posted

Trzeba koniecznie znalezc dla niej jakis tymczasowy dom i szukac wlasciciela.Sluchajcie...ona nie moze isc na paluch....to by bylo okropne!!!
Niech ktos ja wezmie,to zdrowy,zadbany pies!
A wlasciciel moze dopiero da ogloszenie.....Ona musiala komus sie wyrwac,moze dziecku...

Posted

Ludziki czy ktoś zna tę suczkę.
Musimy znaleźć właściciela a na razie dom tymczasowy....

Dziwne jak to sie stało że dwa posty wskoczyły czary czy co?

Posted

Sunia niestety wraca do lecznicy. Nie zaaklimatyzowala się w domu tymczasowym. Zachowywala sie agresywnie wzgledem innych psow przebywajacych w domu. W lecznicy nie zaobserwowalismy zeby byla agresywna, ale ludzie ktorzy ją wzieli obawiaja się o bezpieczeństwo swoich zwierzaków i zdecydowali się ją oddać.
DOM TYMCZASOWY LUB WŁAŚCICIEL POTRZEBNY OD ZARAZ!!!

Posted

A już myślałam ze sunia znalazła domek :-(szkoda ze tak sie skończyło:placz:,
A do kiedy może zostać w lecznicy?
Trudniej będzie dla niej o domek jak reaguje agresywnie na inne zwierzaki:shake:

Posted

Pies jutro idzie do schroniska!!!Bylam w lecznicy gdy szef to oznajmil.
Chociaz jakis dom tymczasowy,dopoki kogos nie znajdziemy!
Ja mam az 5 teraz,jeden z nich jest tez tymczasowo,w dodatku wymaga opieki.Juz nie moge wziac ani jednej sztuki.
No niech sie ktos nad nia zlituje....Wyobrazacie ja sobie na Paluchu????