ktiger Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 w środę Camara napisała: Mira za parę dni jedzie do swojego domu Więcej informacji... w swoim czasie Quote
jaanka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Witam :) Widzę że nie ja jedna niecierpliwie oczekuję na wieści . Quote
anavilma Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Czekamy jak na szpilkach ... Ma byc miedzy 20 a 21. Quote
Milla.j Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Najświeższe wieści ;) « Odpowiedź #121 dnia: Wrzesień 01, 2012, 22:55:49 pm » Mircia już w domku :) Trochę speszona, na początku bała się Arona, bo on taki duży jest... Teraz już trochę lepiej, Aron dzielnie udaje że nic a nic się nie dzieje i nikt nowy się nie pojawił :) A Mira troszkę poleguje, troszkę pozwiedza, trzyma się póki co na uboczu, a my staramy się nie narzucać ... Jedno Wam powiem: jest przecudna. Już ją kochamy. Miejmy nadzieję że i ona nas pokocha. Pierwsze fotki, bardzo kiepskie bo nocne i z lampą. Jutro będą lepsze :) A tu już w domu Dziękujemy bardzo panu Tomkowi za przywiezienie nam tego Skarbu :) I Wam wszystkim :) Jutro dalsze relacje. Quote
anavilma Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Zapraszam wszystkich zainteresowanych po szczegółowe relacje na blog mojego Aronka Mira została Milą, bo Mircię już jedną w domu mamy :) Sunia jest przecudna i przemiła. Zresztą to przecież po niej widać. Psiaki się dogadały błyskawicznie, myślę że niejedno razem zmalują, choć Aron to już stateczny starszy pan :) Parę fotek: Quote
KasiaT Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Cud,miód i orzeszki-wielkie ukłony Nowemu Panciostwu Quote
jaanka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Czyli tutaj już wieści nie będzie ? Szkoda :roll: Quote
Recommended Posts