AgaGP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mira ma się dobrze, Bunia napisała dzis: Mirka była wczoraj z wizytą towarzyską u Stefana Stefan z radością powitał koleżankę Były wspólne harce , zabawy , obszczekiwanie przechodniów ..... Mirka zwiedziła dom i ogród , poprzytulała się do wszystkich domowników To bardzo towarzyski pies , uwielbia wycieczki i jazdę samochodem Mirka i Stefan Troszkę zabawy Woda najlepsza z basenu , choć Mirka w pewnym momencie miała ochotę na kąpiel Mizianki z Beatą Quote
AgaGP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 I jeszcze kilka zdjęc slicznoty: Jak każdy berneńczyk Mira kocha dzieci Mireczka z Laurą Quote
ktiger Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Przypominam i zapraszam na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Pasterze :) [FONT=Calibri][/FONT] Quote
Milla.j Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Mała chwyta za serce :loveu: Co w Niej takiego jest, ze nawet do mnie piszą kolejni ludzie zainteresowani tym futrzakiem?;) Quote
saba&mlis Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Kolejne spotkanie towarzyskie Miry ;) moze uda sie wlasny domek znalezc Quote
AgaGP Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Bunia napisała dzis na forum: Mireczka miała wczoraj bardzo miłe odwiedziny Poznała nową , bardzo sympatyczną koleżankę Fibi i jej Rodzinę Poznajemy się Pan Marek , Fibi i Mira Pani Milena , mała Lidzia i Mira Był wspólny spacer i duuużo smaczków Quote
AgaGP Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Z przyjemnoscią się ogląda takie fotki: Ja chcę z Wami jechać Quote
ktiger Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Jak nie w gościach to są u niej goście, ale ta Mira ma towarzyskie życie :loveu: Quote
KasiaT Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ktiger napisał(a):towarzyska pannica :loveu: Zgadzam się w 100%-widać,że towarzystwo człowieka sprawia jej niebywałą przyjemność Quote
ktiger Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ten co ją pokocha będzie miał w Mirze wspaniałego przyjaciela! Quote
AgaGP Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Najnowsze wiesci z DT Miry, Bunia napisała: Mireczka to przodowniczka w kąpielach błotnych . I nie wiem czy ona to tak dla urody czy zdrowotności ale na pewno nie dla czystości mojego samochodu i domu W ogrodzie to każda dziewczyna ma wykopane własne ogromniaste dziury pod krzakami , ale blisko obok siebie . Tylko Benuś obserwuje i pilnuje swój harem leżąc w cieniu dużego świerka Dla tęskniących za Mireczką kilka zdjęć z naszego dzisiejszego spaceru Rozglądamy się za grzybami Mira Jeszcze dwa dni temu była tutaj woda Odpoczywamy Quote
ktiger Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Mira na grzybach :) W takim towarzystwie to grzybobranie poczwórną przyjemnością ;) Quote
Recommended Posts