Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dino jest wesołkiem , przylepą .. ale w pełni oddany jak pozna i wie że może zaufać danym osobom ..

ja i tak jestem w szoku że po ponad 2 tygodniach oswajania go w lesie nastąpiła w nim taka zmiana tak szybko ...

ja tam do beks nie należę .. i już sie na tą biedę psią napatrzyłam ... ale w tym przypadku uroniłam "łezkę " i do tej pory mi tak zostało ..

bo jak on w końcu do mnie podszedł w tym lesie pozwolił mi zdjąć tą pie..oną zaciśniętą obrożę .. gdzie jeszcze musiałam majstrowac śrubokrętem żeby powiększyć dziurkę

.. a potem na drugi dzień jak postawiłam w jeden dzień wszystko na jedną szale i pojechałam mu załatwic awaryjne lokum na na kilka dni aby mu coś szukać w międzyczasie , bo sobie powiedziałm że jak mi zaufa to nie mogę go tak zostawić ...

i udało się ..

..........obecnie

u Dina wszystko w porządku .. wesoły, żarłoczny i cieszący się z życia .. w końcu :))

tu na zdjęciu mina nie za ciekawa , ale to jedna ze sposobności aby mu zrobić zdjęcie bez ruchu i trzymania na smyczy :))
Dino jest po raz kolejny wyczesany ..stara sierść wyłazi z niego tabunami ... kąpiel w specjalistycznym szamponie też była po raz kolejny ..

................ i nie będę zapeszać .. więc tylko napiszę że trzymamy jutro kciuki za Dinulcaa !!!!

Posted

już .. juz .. :))))))))))) pewnośc musiała być :))

ale się cieszę !!! Dino MA DOM !!!!
leśny wesołek zamieszkał w Warszawie na Bródnie :)

nawet w najlepszych snach nie spodziewałam się że tak szybko jego histroria zakończy się happy endem :)))
chłopak początkowo zestresowany kolejną zmianą ..ale już się rozkręca :) nawet pomału przestaje się bać windy :)

.Dino zaskakuje wszystkich .. na tyle zmian w ostatnim czasie w jego dotychczasowym życiu jest super towarzyskim, otwartym na ludzi i radosnym psiakiem .. szybko się uczy :)

Dino z nową Pańcią Ewą:))) jeszcze nieśmiały ..

w nowym domu :) uczymy się bawić piłką :)

DINOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL " mój " :))))

cieszę się ogromnie :))))))))