kama210 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Dino jest wesołkiem , przylepą .. ale w pełni oddany jak pozna i wie że może zaufać danym osobom .. ja i tak jestem w szoku że po ponad 2 tygodniach oswajania go w lesie nastąpiła w nim taka zmiana tak szybko ... ja tam do beks nie należę .. i już sie na tą biedę psią napatrzyłam ... ale w tym przypadku uroniłam "łezkę " i do tej pory mi tak zostało .. bo jak on w końcu do mnie podszedł w tym lesie pozwolił mi zdjąć tą pie..oną zaciśniętą obrożę .. gdzie jeszcze musiałam majstrowac śrubokrętem żeby powiększyć dziurkę .. a potem na drugi dzień jak postawiłam w jeden dzień wszystko na jedną szale i pojechałam mu załatwic awaryjne lokum na na kilka dni aby mu coś szukać w międzyczasie , bo sobie powiedziałm że jak mi zaufa to nie mogę go tak zostawić ... i udało się .. ..........obecnie u Dina wszystko w porządku .. wesoły, żarłoczny i cieszący się z życia .. w końcu :)) tu na zdjęciu mina nie za ciekawa , ale to jedna ze sposobności aby mu zrobić zdjęcie bez ruchu i trzymania na smyczy :)) Dino jest po raz kolejny wyczesany ..stara sierść wyłazi z niego tabunami ... kąpiel w specjalistycznym szamponie też była po raz kolejny .. ................ i nie będę zapeszać .. więc tylko napiszę że trzymamy jutro kciuki za Dinulcaa !!!! Quote
pomóżpomagać Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Kciuki cały czas zaciśniete ale ciekawość zżera jak tam poszło?? Quote
kama210 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 już .. juz .. :))))))))))) pewnośc musiała być :)) ale się cieszę !!! Dino MA DOM !!!! leśny wesołek zamieszkał w Warszawie na Bródnie :) nawet w najlepszych snach nie spodziewałam się że tak szybko jego histroria zakończy się happy endem :))) chłopak początkowo zestresowany kolejną zmianą ..ale już się rozkręca :) nawet pomału przestaje się bać windy :) .Dino zaskakuje wszystkich .. na tyle zmian w ostatnim czasie w jego dotychczasowym życiu jest super towarzyskim, otwartym na ludzi i radosnym psiakiem .. szybko się uczy :) Dino z nową Pańcią Ewą:))) jeszcze nieśmiały .. w nowym domu :) uczymy się bawić piłką :) DINOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL " mój " :)))) cieszę się ogromnie :)))))))) Quote
pomóżpomagać Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Wszyscy razem w jednym tempie...."hip hip HUUUURAAA" Dinuś wszystkiego naj naj naj na nowej drodze! Bądź grzeczy łobuzie:diabloti: Quote
kama210 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 a tu takie wspomnienie - zmiany u Dinolllaaa :))))) Quote
Recommended Posts