Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Szykują się zmiany dla Tysonka ;) Niestety nie będzie to wyjazd do DS :shake: tak dobrych wiadomości niestety nie mam :shake: Będzie to tymczasowy tymczas, ale szczegółów jeszcze nie znam, chyba na Śląsku.
Być może w nowym miejscu ktoś go zauważy i się w nim zakocha? Dam Wam znać, jak już będzie wszystko dogadane. narazie czekam na wieści od Wiosny, czy udało się jej wyłapać onkowatą sukę z 8 małych :eek2:

Edited by szyszunia557
Posted

O szczeniorkach jeszcze niusów nie mam, ale wiem, że Tysonek pojechał wczoraj wieczorem do pięknego Ośrodka Panda nad jeziorkiem w miejscowości Dzierżno, koło Gliwic. Podbił tam już wszystkie serca m.in. Bernardynki Kluchy :cool3: Zachował sie bardzo kulturalnie i nie pożarł yorkusia, który śmiał go zaczepić - życia mu zbrzydło, czy co ? Pierwszą noc spędził w łóżeczku u stróża ;)

Posted

[quote name='szyszunia557']O szczeniorkach jeszcze niusów nie mam, ale wiem, że Tysonek pojechał wczoraj wieczorem do pięknego Ośrodka Panda nad jeziorkiem w miejscowości Dzierżno, koło Gliwic. Podbił tam już wszystkie serca m.in. Bernardynki Kluchy :cool3: Zachował sie bardzo kulturalnie i nie pożarł yorkusia, który śmiał go zaczepić - życia mu zbrzydło, czy co ? Pierwszą noc spędził w łóżeczku u stróża ;)

To wygląda na to,że nasz przystojniak Tyson się zakochał czy co;) A z bernardynką to nie będzie przypadkiem mezalians;) :lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='szyszunia557']Pozdrowienia od Tysona znad jeziora

Wypiękniał nam chłopak :cool3:
Ale przystojniak:multi: I ten uśmiechnięty pyszczek- bezcenne;):multi:

• 2 months later...
Posted

Witam wszystkich zainteresowanych naszym przystojniakiem !
Mam zaszczyt ogłosić, że z DT w Ośrodku Panda w Dzierżnie, Tysonek pojechał prosto do domku stałego w Gliwicach ! To była miłość od pierwszego wejrzenia ! Chłopak trafił do domu z "bokserowymi" tradycjami. Życzymy mu dużo szczęścia na nowej drodze życia !
:loveu: [FONT=comic sans ms]Dziękujemy serdecznie wszystkim osobom zaangażowanym w szukanie domku dla Tysona[/FONT] :loveu: