Kajusza Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 dzisiaj Lunka jedzie do domu :-) Jestem z p. Magdą w stałym kontakcie. Quote
Milka__ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 To cudownie! Czekamy na wieści z nowego domku i na fotki! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Kajusza']dzisiaj Lunka jedzie do domu :-) Jestem z p. Magdą w stałym kontakcie.[/QUOTE] Super!!! Bardzo, bardzo się cieszę:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!! Quote
Kajusza Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Sarunia czy możesz na ND zmienić że Luna jest w ds? żeby ludzi nie wprowadzac w błąd .... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Kajusza']Sarunia czy możesz na ND zmienić że Luna jest w ds? żeby ludzi nie wprowadzac w błąd ....[/QUOTE] Tak, oczywiście - już zmienione: [url]http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/673[/url] Quote
Kajusza Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dziś z Koelką byłyśmy u Lunki ... która niestety choruje, jest zarobaczona, ma kaszel kenelowy, i całą czyję obtartą od kołnierza. Juz teraz lepiej się czuje, od razu p. Magda zdjęła jej kołnierz i rana już wyschła i tylko straszy gołą skórą ;-) Kaszel też powoli mija i jak całkiem wydobrzeje to zostanie porządnie odrobaczona. W tym wypadku niewiele przybrała na wadze ... Ogólnie zaaklimatyzowała się jednak jest bardzo nieufna i nadal nie podchodzi ufnie do człowieka ... nie pomaga też to, że od pierwszego dnia jeździ po wetach, ma robione jakieś zabiegi (z tą szyją, z podawaniem leków i zastrzyków). Quote
Sarunia-Niunia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Biedna Lunusia:(... Tyle się wyczekała w schronie na domek, to teraz dopadły Ją choróbska... To, że jest nieufna, to jak piszesz Kajuszko zapewne kwestia choroby i ciągłych wizyt w gabinetach... Biedna Mała, strasznie mi Jej żal... Gdybym mogła Ją choć przytulić.... Quote
Kajusza Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 niestety ... ale w końcu wyzdrowieje i zaufa bez granicznie swoim nowym opiekunom :-) I zapomniałam ... z kotami (bo 2 tam mieszkają) narazie się mijają bo było już jedno spięcie - Luna goni je bez morderczych zamiarów ale koty jeszcze tego nie wiedzą ;-) Więc mijają się - jak jedne są w domu to Luna na dworze i odwrotnie ;-) Quote
koelka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ale potem Ania przekupiłaś ją przysmaczkami i już troszkę odważniej podchodziła;) Wiedziała, że po coś;) Ale widać u niej dużą nieufność. Quote
Kajusza Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 nooo nawet mnie wylizała po twarzy :-D ale długoooo to trwało :-P Quote
Sarunia-Niunia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Kochana dziewczynka z Luneczki!!! Myślę, że jak wszystko ze zdrówkiem się unormuje to i zaufania do człowieka Lunia nabierze:):):) Quote
Kajusza Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Gorąco zapraszam w deszczowy dzień ... [quote name='Kajusza']serdecznie zapraszam na dwa bazarki na gorzowską suczkę: 1. perfumeryjny: gdzie są m.in: oraz biżuteryjny z m.in.: gorąco zapraszam do odwiedzenia, kupowania i podrzucania a także reklamowania :-) Quote
Kajusza Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 zapraszam na kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233581-torebki-i-butki-do-22-10-dla-Gandzi? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 A co tam u pięknej Luni? Maz Kajuszko jakieś wieści z Jej domku? Quote
Kajusza Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 nie byłam u niej od ostatniej wizyty, a nowi właściciele nie dzwonili. Jak będę coś wiedziała to napewno napiszę. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Kajusza napisał(a):nie byłam u niej od ostatniej wizyty, a nowi właściciele nie dzwonili. Jak będę coś wiedziała to napewno napiszę. Dzięki Kajuszko. Zapytałam, bo myślałam, że coś może wiesz:)... Niech brak wieści będzie tymi dobrymi:):):) Quote
Kajusza Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 też mysle, że jakby coś się działo to zadzwonią :-) Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Zapraszam na kobiecy bazarek z ubraniami i eleganckimi i sportowymi, koszulkami i kurtkami ... są także torebki :-) Kasa na Depresję oraz Lunkę :-) dług Lunki ciągle nie spłacony ... Quote
Kajusza Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 dzisiaj rozmawiałam z p. Magdą, u Lunki ok, pomału robi postepy, jeździ na socjalizację z elementami szkolenia, bo wychodzą różne problemy emocjonalne i zaniedbania. Ale opiekunowie nie poddają się i starają się to wszystko ogarnąć :-) A przy okazji zaproszę na bazarek dla innej suczki z naszego schronu: [quote name='Kajusza']http://www.dogomania.pl/forum/threads/234902-Na-Cookie-w-BDT-coś-dla-psa-Pana-i-Pani-do-9-listopada-ZAPRASZAM!? Quote
Kajusza Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Lunka lubi koty to chyba się nie pogniewa :diabloti: [quote name='Kajusza']Serdecznie zapraszam na bazarek "koty ze Spunkwood na astkę z wybrzeża" Quote
Recommended Posts