Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kajusza']Sarunia czy możesz na ND zmienić że Luna jest w ds? żeby ludzi nie wprowadzac w błąd ....[/QUOTE]

Tak, oczywiście - już zmienione: [url]http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/673[/url]

• 2 weeks later...
Posted

dziś z Koelką byłyśmy u Lunki ... która niestety choruje, jest zarobaczona, ma kaszel kenelowy, i całą czyję obtartą od kołnierza. Juz teraz lepiej się czuje, od razu p. Magda zdjęła jej kołnierz i rana już wyschła i tylko straszy gołą skórą ;-) Kaszel też powoli mija i jak całkiem wydobrzeje to zostanie porządnie odrobaczona.
W tym wypadku niewiele przybrała na wadze ... Ogólnie zaaklimatyzowała się jednak jest bardzo nieufna i nadal nie podchodzi ufnie do człowieka ... nie pomaga też to, że od pierwszego dnia jeździ po wetach, ma robione jakieś zabiegi (z tą szyją, z podawaniem leków i zastrzyków).

Posted

Biedna Lunusia:(...
Tyle się wyczekała w schronie na domek, to teraz dopadły Ją choróbska...
To, że jest nieufna, to jak piszesz Kajuszko zapewne kwestia choroby i ciągłych wizyt w gabinetach...
Biedna Mała, strasznie mi Jej żal... Gdybym mogła Ją choć przytulić....

Posted

niestety ... ale w końcu wyzdrowieje i zaufa bez granicznie swoim nowym opiekunom :-)

I zapomniałam ... z kotami (bo 2 tam mieszkają) narazie się mijają bo było już jedno spięcie - Luna goni je bez morderczych zamiarów ale koty jeszcze tego nie wiedzą ;-) Więc mijają się - jak jedne są w domu to Luna na dworze i odwrotnie ;-)

• 1 month later...
Posted

Kajusza napisał(a):
nie byłam u niej od ostatniej wizyty, a nowi właściciele nie dzwonili. Jak będę coś wiedziała to napewno napiszę.

Dzięki Kajuszko. Zapytałam, bo myślałam, że coś może wiesz:)... Niech brak wieści będzie tymi dobrymi:):):)

• 3 weeks later...
Posted

dzisiaj rozmawiałam z p. Magdą, u Lunki ok, pomału robi postepy, jeździ na socjalizację z elementami szkolenia, bo wychodzą różne problemy emocjonalne i zaniedbania. Ale opiekunowie nie poddają się i starają się to wszystko ogarnąć :-)

A przy okazji zaproszę na bazarek dla innej suczki z naszego schronu:
[quote name='Kajusza']http://www.dogomania.pl/forum/threads/234902-Na-Cookie-w-BDT-coś-dla-psa-Pana-i-Pani-do-9-listopada-ZAPRASZAM!?

• 2 weeks later...