Sarunia-Niunia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Z coraz większym bólem zaglądam na ten wątek... niestety... Ale co tam - zapytam co Luni? Mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa:) Może masz Kajuszko jakieś nowe foteczki dziewczynki? Ode mnie dla Niej ciepłe przytulaski:calus::calus::calus:!!! Quote
Kajusza Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 NIe dojechałam do schronu w tygodniu ale pon mam wolny to na 99% pojade do schroniska to porobię jakieś foteczki :-) i napiszę co tam u Lunki :-) Martens ... dokładnie, odechciewa się cokolwiek robić :-( Quote
iwcia93 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Kajusza']NIe dojechałam do schronu w tygodniu ale pon mam wolny to na 99% pojade do schroniska to porobię jakieś foteczki :-) i napiszę co tam u Lunki :-) [/QUOTE] Foteczek ze spaceru raczej nie będzie bo w pn ma być sterylka robiona...(nareszcie!) Quote
Kajusza Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='iwcia93']Foteczek ze spaceru raczej nie będzie bo w pn ma być sterylka robiona...(nareszcie!)[/QUOTE] dokładnie :-) i przy okazji zostanie zachipowana - poprosiłam kierownika dzisiaj, żeby wet przywiózł chipa, wtedy ja nie będę musiała jechać z Lunką do miasta. ps. jej nierasowy kolega z boksu tez będzie wykastrowany w poniedziałek :-) Quote
iwcia93 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Kajusza'] ps. jej nierasowy kolega z boksu tez będzie wykastrowany w poniedziałek :-)[/QUOTE] skąd takie info ? zagadam żeby zrobili sterylkę jeszcze jedną (a może i nawet 2) dopóki są boksy pooperacyjne wolne... Henry ma 11 lat, więc nie wiadomo jak narkoza mogłaby wpłynąć na jego serducho. Quote
Kajusza Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Kierownik mi mówił wczoraj, więc pewnie to już z wetem ustalił. Quote
Sarunia-Niunia Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Przytulam ciepło Luneczkę i będę jutro o Niej ciepło myśleć.... Kochana dziewczynka, oby wszystko odbyło się szczęśliwie i jak najszybciej!!! Quote
Kajusza Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Lunka wczoraj miała sterylkę, wszystko przebiegło bez problemów :-) Na dniach dostanie też chipa i będzie już miała wszystko co pies przed adopcją powinien mieć :-) Quote
koelka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 To fajnie, że u Lunki wszystko ok po sterylce:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Kajusza']Lunka wczoraj miała sterylkę, wszystko przebiegło bez problemów :-) Na dniach dostanie też chipa i będzie już miała wszystko co pies przed adopcją powinien mieć :-)[/QUOTE] Kajuszko, dzięki za wspaniałą wiadomość:) Bardzo się cieszę, że wszystko obyło się bez problemów i z Luneczką wszystko dobrze:)!!! No, i co najważniejsze 20 sierpnia coraz bliżej i maleńka pojedzie do swojego domku i swoich ludzi!!! Aniu, jak będziesz u Luni wyprzytulaj Ją ode mnie bardzo, bardzo cieplutko:calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Kajusza Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Miałam kilka telefonów o Lunkę m.in. jeden od Pani, która była oburzona dlaczego ją sterylizujemy ... jak ogłaszam asty to nigdy tylu przeciwników sterylek nie dzwoni .... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Kajusza']Miałam kilka telefonów o Lunkę m.in. jeden od Pani, która była oburzona dlaczego ją sterylizujemy ... jak ogłaszam asty to nigdy tylu przeciwników sterylek nie dzwoni ....[/QUOTE] Ech tam, akurat takimi telefonami to się już zupełnie nie ma co przejmować.... Quote
Kajusza Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Serdecznie zapraszam na bazarek m.in. na opłacenie diagnostyki Lunki i jej zachipowanie [quote name='Kajusza']Zapraszam na [SIZE=3][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230752-Orsay-Zara-H-M-i-inne-dla-dobki-i-wyżełki-do-30-08-2012?p=19523669#post19523669"][COLOR=#ee82ee]kobiecy bazarek [/COLOR][/URL][/B][/SIZE]na którym jest mnóstwo markowych ciuchów :-) [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/6ef1879d.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/ba946abe.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/982b6db6.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/f29eac9f.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/9b16a478.jpg[/IMG] serdecznie zapraszam :-)[/QUOTE] Quote
Sarunia-Niunia Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Zaglądam do Luneczk:) Co u dziewczynki? Jak się czuje po zabiegu? 20 sierpnia już pojutrze:) Quote
Kajusza Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Benia .. szczerze mówiąc nie byłam w schronie ostatnio bo nie miałam czasu ale może dziś uda mi się wyskoczyć to napewno napisze co u Lunki .. myśle, że wszystko jest ok bo inaczje kierownik by mi powiedział że są jakieś problemy itp. Quote
Milka__ Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Z Lunką wszystko w porządku :) Wczoraj byłam w schronie, zaglądałam do niej i dałam jej trochę mięska z puszki :) Apetyt miała spory! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Kajuszko i Milko, dzięki za wieści, na dodatek dobre:) Cieszę się, że z dziewczynką dobrze i apetycik dopisuje:) Mizianka i przytulanka dla Niej:) Quote
Kajusza Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Ja dziś też Lunuszkę odwiedziłam, cieszyła się na mój widok, skakała i lizała wariatka :-) Ona chyba nie lubi poprostu mieszkania z innymi psami :-( Szwy czyściutkie, ładnie się wszystko goi, zero zaczerwienienia itp. Generalnie nie widać, żeby miała coś robione, szaleje na spacerze ... i niechce wracać do schroniska :-( Quote
Sarunia-Niunia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Kajusza']Ja dziś też Lunuszkę odwiedziłam, cieszyła się na mój widok, skakała i lizała wariatka :-) Ona chyba nie lubi poprostu mieszkania z innymi psami :-( Szwy czyściutkie, ładnie się wszystko goi, zero zaczerwienienia itp. Generalnie nie widać, żeby miała coś robione, szaleje na spacerze ... i niechce wracać do schroniska :-([/QUOTE] I ma rację Maleńka!!! Schronisko to nie jest miejsce dla takiej Cudownej i Pięknej Dobeczki!!! Ona powinna mieć Dom, Człowieka, kanapę i dużo, dużo Miłości!!! Quote
Kajusza Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 już niedługo ... i będzie leżała na kanapie :-) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Tak, wieści wspaniałe:):):) Luneczko, trzymamy kciuki za Ciebie i Twój domek (i za kanapę oczywiście:) ) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kajuszko, masz pełną skrzynkę.... Pozdrawiam i przesylam uściski dla Luneczki:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Recommended Posts