Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

walentyna140202 napisał(a):
Masz rację:lol:. Ta radość jest rozbrajająca. Kiedy siedzę na kanapie Kajcia wskakuje obok mnie,przewraca na grzbiet i domaga się miziania. Marta uwielbia ją czochrać. To taki wielki pluszak:lol:.

Tak to jest pluszak i do tego przepiękny.Jak przyjechała do mnie to nie mogłam się doczekać aż jej odrośnie sierść,no i doczekałam się,chociaż powinna jeszcze urosnąć.Kaja ma niesamowite prześliczne umaszczenie.Jest w sobie cała cudowna.Teraz tylko pozostało mi oglądać fotki:-(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No wiem...,ale mam nadzieję,że nie żałujesz,że do nas trafiła:oops:....

Agnieszko Kochana absolutnie nie żałuję.Jestem pewna,że ma wspaniały dom i wspaniałą opiekę i to będzie miała zapewnione do końca jej życia.Ja każdego tymczasowiczka pokochałam i pozostanie cząstką mojego życia.Dla mnie najistotniejszy jest kontakt z osobami adoptującymi ode mnie psiaka,ponieważ mam informacje,że żyje i jest mu bardzo dobrze w nowym domu.Widzisz,nawet dostałam informację o śmierci Cecylki:-(, a była adoptowana dwa lata temu.
Cieszę się,że mogłam pomóc Kai i cieszę się razem z Tobą,że masz tak wspaniałego psiaka.

Posted

Anula napisał(a):
Agnieszko Kochana absolutnie nie żałuję.Jestem pewna,że ma wspaniały dom i wspaniałą opiekę i to będzie miała zapewnione do końca jej życia.Ja każdego tymczasowiczka pokochałam i pozostanie cząstką mojego życia.Dla mnie najistotniejszy jest kontakt z osobami adoptującymi ode mnie psiaka,ponieważ mam informacje,że żyje i jest mu bardzo dobrze w nowym domu.Widzisz,nawet dostałam informację o śmierci Cecylki:-(, a była adoptowana dwa lata temu.
Cieszę się,że mogłam pomóc Kai i cieszę się razem z Tobą,że masz tak wspaniałego psiaka.

Dzięki[HTML][/HTML]. Jak widzisz staram się pisać codziennie. Porobię znów trochę fotek i wstawimy je z Martą.

Posted

Hej to znów my:lol:. Odkryłam gdzie Kajcia spędza czas jak nas nie ma. Otóż,wskakuje na moje miejsce na kanapie,mości sie tam i...zasypia. Od wczoraj jestem na L-4,więc miejsce na kanapie ja zajmuję. Ale Kajci to nie przeszkadza.Po rannym spacerku mała drzemka się należy. Najlepiej w komfortowych warunkach,a więc na...fotelu oczywiście :lol:.

Posted

U nas Kajunia czekała na nas albo przy drzwiach balkonowych w sypialni,tam miała posłanko albo troszeczkę wyżej na naszym łóżku.To jej najbardziej odpowiadało a myśmy byli szczęśliwi,że nie wyje,nie szczeka tylko spokojnie na nas czeka.
Agnieszko mam nadzieję,że L-4 związane jest z lekkim przeziębieniem a nie z czymś poważniejszym.
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka i aby choróbsko jak najszybciej Cię opuściło.

Posted

Anula napisał(a):
U nas Kajunia czekała na nas albo przy drzwiach balkonowych w sypialni,tam miała posłanko albo troszeczkę wyżej na naszym łóżku.To jej najbardziej odpowiadało a myśmy byli szczęśliwi,że nie wyje,nie szczeka tylko spokojnie na nas czeka.
Agnieszko mam nadzieję,że L-4 związane jest z lekkim przeziębieniem a nie z czymś poważniejszym.
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka i aby choróbsko jak najszybciej Cię opuściło.

Dzięki:lol:. Jutro już wracam do pracy. A Kajcia sprawuje się super. To jest nasz kochany słodziak. Właśnie dopomina się o spacer.

Posted (edited)

Dzięki:lol:. Jutro już wracam do pracy. A Kajcia sprawuje się super. To jest nasz kochany słodziak. Właśnie dopomina się o spacer.

To fajnie,że jakoś przeszła choroba.Agnieszko dalej ucz Kaję komend to jest fantastyczna sprawa mieć z psem kontakt i wiedzieć co można po psie oczekiwać.Tak,Kaja jest fantastyczna,dla mnie jest cudownym psem.Uwielbia spacery ale to chyba każdy psiak lubi.Obserwowałaś Kaję jak porusza się? Jej sierść układa się w rytm ruchu.Niesamowity,cudowny widok.
Ocelociku to już nie Twoja ani moja Kajunia,chociaż w myślach będzie nasza zawsze:lol:.Najważniejsze,że ma wspaniały kochający dom i już jej nikt nie skrzywdzi,a miłości będzie miała ponad wszystko,wierzę w to mocno i tak jest.

Edited by Anula
  • 2 weeks later...
Posted

Hej Dziewczyny ja dopiero dziś na kompie. Miałam w szkole zawrót głowy. Zdjęcia będą,ale musicie trochę poczekać. Na razie Kajucha wzbudza same zachwyty na spacerkach:lol:. Nikt nie chce wierzyć,że to pies z taką przeszłością. To cieszy. Ostatnio miałyśmy małą przygodę z jelonkiem,ale na szczęście dobrze się skończyło. Kaja koniecznie chciała go dorwać. Już z daleka go wypatrzyła i pognała jak przeciąg. żadne wołania nie dawały rezultatu. Jelonek jednak okazał się szybszy,a Kajcia wreszcie obróciła się i takim samym tempem wróciła do mnie. No cóż...pewnie fajnie było coś pogonić:lol:.

Posted

Hej Dziewczyny. Ja dopiero dziś na kompie. Miałam w szkole mały zawrót głowy. Fotki będą,ale musicie trochę poczekać. Kajucha wzbudza zachwyty na spacerkach i nikt nie chce wierzyć,że ma taką przykrą historię za sobą. To cieszy:lol:. Ostatnio miałyśmy przygodę z jelonkiem w lesie. Kajcia już z daleka go wypatrzyła i pognała za nim jak przeciąg. Żadne wołania nie dawały rezultatu. Na szczęście jelonek okazał się szybszy i Kajcia w końcu łaskawie się obróciła i popędziła z powrotem do mnie. No cóż pewnie fajnie było coś sobie pogonić:lol:. Na spacerkach zawiera b.fajne znajomości. Uwielbia się bawić z innymi psami. Ogólnie jest super. Zwłaszcza jak świeżo po spacerku z lekka ubłocona wskakuje do łóżka. już się przyzwyczailiśmy do tony piasku w łóżeczku:lol:. Za chwilę wszystko obeschnie i będzie spokój.

Posted

Ale Kaja jest śliczna jeszcze piękniejsza staje się niż u mnie.Fotki są powalające Agnieszko i bardzo cieszę się,że mogę Kajunie nadal oglądać i wspominać wspólnie spędzone z nią chwile.Aż łza kręci mi się w oku ale to ze szczęścia i zadowolenia,że ma tak wspaniały dom,który Kaję kocha ponad wszystko.
Dziękuję Agnieszko za kontakt i fotki Kai.Jest mi bardzo miło.

Teraz przypomniałam sobie rozmowę jak mówiłaś Agnieszko,że zaraz koło domu pasą się sarny.Uważaj Agnieszko na Kaję aby za daleko nie pognała w las i nie zginęła.

Posted

Cudna jest, oj cudna
Z sarnami błagam uważajcie.Sunia , która była u nas w DT, po 8.miesiącach pobytu w DS pognała w las i przepadła.:placz:

Posted

Cieszę się,że Kajcia Wam się podoba:lol:.Na sarny uważamy. Staram się pierwsza wypatrzeć zwierzaki i przypinam Kaję na smycz wtedy. Wczoraj byliśmy u moich rodziców i Kaja miała okazję poznać labradora mojego taty. Zabawa była fajna chociaż gabaryty trochę inne. Lepiej bawi się z Kajtkiem,bo wzrostowo bardziej pasują.A poza tym to niezmienna niesamowita pieszczocha:lol:.

Posted

I dogadała się z labradorem? No Kajtka poznała wcześniej i może to było powodem innej zabawy.
Kaja była i zostanie pieszczochem taki ma fajny charakter,jej pysio wciąż się śmieje.Jest cudowna.

Posted

No prawie:lol:...W każdym razie ganiały razem jak szalone po podwórzu. Diego b.chciał nawiązać bliższe kontakty,ale Kajcia raczej nie miała na to ochoty. Ale generalnie żadnych wrogich gestów nie było ani z jednej ani z drugiej strony. Aniu dzięki za wstawienie zdjęć:lol:.