Anula Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 walentyna140202 napisał(a):Masz rację:lol:. Ta radość jest rozbrajająca. Kiedy siedzę na kanapie Kajcia wskakuje obok mnie,przewraca na grzbiet i domaga się miziania. Marta uwielbia ją czochrać. To taki wielki pluszak:lol:. Tak to jest pluszak i do tego przepiękny.Jak przyjechała do mnie to nie mogłam się doczekać aż jej odrośnie sierść,no i doczekałam się,chociaż powinna jeszcze urosnąć.Kaja ma niesamowite prześliczne umaszczenie.Jest w sobie cała cudowna.Teraz tylko pozostało mi oglądać fotki:-( Quote
walentyna140202 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 No wiem...,ale mam nadzieję,że nie żałujesz,że do nas trafiła:oops:.... Quote
Anula Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 walentyna140202 napisał(a):No wiem...,ale mam nadzieję,że nie żałujesz,że do nas trafiła:oops:.... Agnieszko Kochana absolutnie nie żałuję.Jestem pewna,że ma wspaniały dom i wspaniałą opiekę i to będzie miała zapewnione do końca jej życia.Ja każdego tymczasowiczka pokochałam i pozostanie cząstką mojego życia.Dla mnie najistotniejszy jest kontakt z osobami adoptującymi ode mnie psiaka,ponieważ mam informacje,że żyje i jest mu bardzo dobrze w nowym domu.Widzisz,nawet dostałam informację o śmierci Cecylki:-(, a była adoptowana dwa lata temu. Cieszę się,że mogłam pomóc Kai i cieszę się razem z Tobą,że masz tak wspaniałego psiaka. Quote
walentyna140202 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Anula napisał(a):Agnieszko Kochana absolutnie nie żałuję.Jestem pewna,że ma wspaniały dom i wspaniałą opiekę i to będzie miała zapewnione do końca jej życia.Ja każdego tymczasowiczka pokochałam i pozostanie cząstką mojego życia.Dla mnie najistotniejszy jest kontakt z osobami adoptującymi ode mnie psiaka,ponieważ mam informacje,że żyje i jest mu bardzo dobrze w nowym domu.Widzisz,nawet dostałam informację o śmierci Cecylki:-(, a była adoptowana dwa lata temu. Cieszę się,że mogłam pomóc Kai i cieszę się razem z Tobą,że masz tak wspaniałego psiaka. Dzięki[HTML][/HTML]. Jak widzisz staram się pisać codziennie. Porobię znów trochę fotek i wstawimy je z Martą. Quote
walentyna140202 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Hej to znów my:lol:. Odkryłam gdzie Kajcia spędza czas jak nas nie ma. Otóż,wskakuje na moje miejsce na kanapie,mości sie tam i...zasypia. Od wczoraj jestem na L-4,więc miejsce na kanapie ja zajmuję. Ale Kajci to nie przeszkadza.Po rannym spacerku mała drzemka się należy. Najlepiej w komfortowych warunkach,a więc na...fotelu oczywiście :lol:. Quote
Anula Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 U nas Kajunia czekała na nas albo przy drzwiach balkonowych w sypialni,tam miała posłanko albo troszeczkę wyżej na naszym łóżku.To jej najbardziej odpowiadało a myśmy byli szczęśliwi,że nie wyje,nie szczeka tylko spokojnie na nas czeka. Agnieszko mam nadzieję,że L-4 związane jest z lekkim przeziębieniem a nie z czymś poważniejszym. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka i aby choróbsko jak najszybciej Cię opuściło. Quote
walentyna140202 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Anula napisał(a):U nas Kajunia czekała na nas albo przy drzwiach balkonowych w sypialni,tam miała posłanko albo troszeczkę wyżej na naszym łóżku.To jej najbardziej odpowiadało a myśmy byli szczęśliwi,że nie wyje,nie szczeka tylko spokojnie na nas czeka. Agnieszko mam nadzieję,że L-4 związane jest z lekkim przeziębieniem a nie z czymś poważniejszym. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka i aby choróbsko jak najszybciej Cię opuściło. Dzięki:lol:. Jutro już wracam do pracy. A Kajcia sprawuje się super. To jest nasz kochany słodziak. Właśnie dopomina się o spacer. Quote
ocelot Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Jak ja się cieszę, że "moja" Kajunia tak trafiła.... Quote
Anula Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) walentyna140202 napisał(a):Dzięki:lol:. Jutro już wracam do pracy. A Kajcia sprawuje się super. To jest nasz kochany słodziak. Właśnie dopomina się o spacer. To fajnie,że jakoś przeszła choroba.Agnieszko dalej ucz Kaję komend to jest fantastyczna sprawa mieć z psem kontakt i wiedzieć co można po psie oczekiwać.Tak,Kaja jest fantastyczna,dla mnie jest cudownym psem.Uwielbia spacery ale to chyba każdy psiak lubi.Obserwowałaś Kaję jak porusza się? Jej sierść układa się w rytm ruchu.Niesamowity,cudowny widok. Ocelociku to już nie Twoja ani moja Kajunia,chociaż w myślach będzie nasza zawsze:lol:.Najważniejsze,że ma wspaniały kochający dom i już jej nikt nie skrzywdzi,a miłości będzie miała ponad wszystko,wierzę w to mocno i tak jest. Edited February 18, 2013 by Anula Quote
Anula Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 b-b napisał(a):A zdjęcia małej będą ?:cool3: Agnieszka na bank zrobi foteczki tylko była choreńka.Dajmy jej odetchnąć. Quote
walentyna140202 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hej Dziewczyny ja dopiero dziś na kompie. Miałam w szkole zawrót głowy. Zdjęcia będą,ale musicie trochę poczekać. Na razie Kajucha wzbudza same zachwyty na spacerkach:lol:. Nikt nie chce wierzyć,że to pies z taką przeszłością. To cieszy. Ostatnio miałyśmy małą przygodę z jelonkiem,ale na szczęście dobrze się skończyło. Kaja koniecznie chciała go dorwać. Już z daleka go wypatrzyła i pognała jak przeciąg. żadne wołania nie dawały rezultatu. Jelonek jednak okazał się szybszy,a Kajcia wreszcie obróciła się i takim samym tempem wróciła do mnie. No cóż...pewnie fajnie było coś pogonić:lol:. Quote
walentyna140202 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hej Dziewczyny. Ja dopiero dziś na kompie. Miałam w szkole mały zawrót głowy. Fotki będą,ale musicie trochę poczekać. Kajucha wzbudza zachwyty na spacerkach i nikt nie chce wierzyć,że ma taką przykrą historię za sobą. To cieszy:lol:. Ostatnio miałyśmy przygodę z jelonkiem w lesie. Kajcia już z daleka go wypatrzyła i pognała za nim jak przeciąg. Żadne wołania nie dawały rezultatu. Na szczęście jelonek okazał się szybszy i Kajcia w końcu łaskawie się obróciła i popędziła z powrotem do mnie. No cóż pewnie fajnie było coś sobie pogonić:lol:. Na spacerkach zawiera b.fajne znajomości. Uwielbia się bawić z innymi psami. Ogólnie jest super. Zwłaszcza jak świeżo po spacerku z lekka ubłocona wskakuje do łóżka. już się przyzwyczailiśmy do tony piasku w łóżeczku:lol:. Za chwilę wszystko obeschnie i będzie spokój. Quote
walentyna140202 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Dokładnie tak:lol:. Właśnie wróciłyśmy ze spacerku i zrobiłyśmy fotki. Przesłałam je już Ani i mam nadzieję,Ze je wstawi na Dogo,bo ja ciągle nie umiem:oops:. Quote
Anula Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Już jestem na Dogo,zaraz wrzucę na jakiś serwer i będą tylko proszę o cierpliwość. Quote
Anula Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ale Kaja jest śliczna jeszcze piękniejsza staje się niż u mnie.Fotki są powalające Agnieszko i bardzo cieszę się,że mogę Kajunie nadal oglądać i wspominać wspólnie spędzone z nią chwile.Aż łza kręci mi się w oku ale to ze szczęścia i zadowolenia,że ma tak wspaniały dom,który Kaję kocha ponad wszystko. Dziękuję Agnieszko za kontakt i fotki Kai.Jest mi bardzo miło. Teraz przypomniałam sobie rozmowę jak mówiłaś Agnieszko,że zaraz koło domu pasą się sarny.Uważaj Agnieszko na Kaję aby za daleko nie pognała w las i nie zginęła. Quote
Bogusik Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Piękna,śliczna i taka zadowolona Kajeczka! :multi: Oby tak wspaniałych domków było jak najwięcej:smile: Quote
ocelot Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 A jak ja się cieszę:) Podrzucę Wam jeszcze fotki Sary, może ktoś w tym zagubionym kudlaczku się zakocha.... Quote
b-b Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ależ z niej pięknisia.A futerko jaj jej urosło!:) Quote
Poker Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Cudna jest, oj cudna Z sarnami błagam uważajcie.Sunia , która była u nas w DT, po 8.miesiącach pobytu w DS pognała w las i przepadła.:placz: Quote
walentyna140202 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Cieszę się,że Kajcia Wam się podoba:lol:.Na sarny uważamy. Staram się pierwsza wypatrzeć zwierzaki i przypinam Kaję na smycz wtedy. Wczoraj byliśmy u moich rodziców i Kaja miała okazję poznać labradora mojego taty. Zabawa była fajna chociaż gabaryty trochę inne. Lepiej bawi się z Kajtkiem,bo wzrostowo bardziej pasują.A poza tym to niezmienna niesamowita pieszczocha:lol:. Quote
Anula Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 I dogadała się z labradorem? No Kajtka poznała wcześniej i może to było powodem innej zabawy. Kaja była i zostanie pieszczochem taki ma fajny charakter,jej pysio wciąż się śmieje.Jest cudowna. Quote
walentyna140202 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 No prawie:lol:...W każdym razie ganiały razem jak szalone po podwórzu. Diego b.chciał nawiązać bliższe kontakty,ale Kajcia raczej nie miała na to ochoty. Ale generalnie żadnych wrogich gestów nie było ani z jednej ani z drugiej strony. Aniu dzięki za wstawienie zdjęć:lol:. Quote
Recommended Posts