Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Olenko, szalona kobieto! Kilka dni mnie nie było na dogo, a Ty sobie już faflunka sprawiłaś! Teraz po każdej przerwie będę musiała wchodzić na Twoje posty, żeby sprawdzić co nowego do Ciebie dotarło :evil_lol: I co Figa na to? A Antka już zabrałaś na kebaba? :razz:

Aguś, jak się malutki czuje? Mój Krzyś też ostatnio miał 40 stopni gorączki (ale nie ospa) i było b. źle, już mi się przelewał przez ręce. Ale odpukać jakoś się udało i przeszła gorączka, choć nadal wygląda jak z krzyża zdjęty.
Buziaki dla wszystkich. Dorota

Posted

Kochana, dogo powinno być większości z nas zakazane! :evil_lol: Ja widząc kolejne nieszczęście, a zwłaszcza faflunki, ciągle się zastanawiam czy nie dało by się je jakoś u mnie upchnąć. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Antoś w kebabie...:hmmmm: jakoś mi bardziej pasuje niż Figa. Większy, bardziej skoczny, no i prędzej sobie jakiegoś kebaba upoluje niż biedna Figunia. I jeszcze klientów umyje po konsumpcji! :megagrin: Jak widzisz same plusy!

Posted

Antoś jest kochaniutki grzeczniutki i wielki pieszczoch niestety z baskiem się nie lubią i nawet nie mam pomysłu na to żeby się polubili dobrze że choć w jednym domu mieszkają oddzielnie , Antoś dziś zauważyłam że się basiula boi więc izolujemy ich od siebie no bo co innego zostało

Posted

no własnie on się boi i moze to ze strachu tak zaczepia juz nie wiem...w schronie omal nie zginął zagryziony,nawet małe psy go goniły i gryzły a jak wyszedł to wszystko sie zmieniło,musimy znalezc sposób na niego ,moze w dziale wychowanie załozę mu wątek jak chcesz olenka:(

Posted

tak bardzo chętnie , może ktoś podsunie jakieś fajne rozwiązanie, Antoś wyczekuje rano kiedy już widzi że się przebudzamy szybciutko wtrynia się pod kołdre i zaczynają się przytulania i całowania potem koniecznie zabawa dziś np.piłka była w moim łóżku:roll: bardzo pilnuje żeby go zabierać mam z nim dokładnie taki sam problem jak wychodzę do pracy co z Figą dosłownie muszę uciekać tak pilnują:shake:

• 2 weeks later...
Posted

witaj netti :)
cieszę sie, że antek w domu. U mnie tez jest sytuacja alarmowa z boksią ale dzieki AgaThei i kamkam wszystko zapowiada się pomyslnie :)

Posted

my już mamy nakazy i zakazy fachowca i bardzo się cieszymy że mamy pomoc ale sytuacja z chłopcami bardzo sie poprawia teraz już się tolerują Basko prowokuje do zabawy Antoś jeszcze nie bardzo chce ale to chyba wszystko wynika z jego zazdrości i strachu, Antoś bardzo lubi jeżdzić samochodem i jak tylko może to do niego włazi ale każda wycieczka jest przez niego odchorowana te wycieczki to 2 razy do weta ,po powrocie on jak oszalały biegnie do bramki i skacze żeby tylko wejść i zawsze jest tak samo jak się Antoś zdenerwuje to boli go brzuszek i zwraca a dodatkowo jak na niego nakrzyczysz ale tak mocno (ja sie tak na niego wydzieram jak chce się gryść) to płacze tak samo jak wtedy kiedy go wieżliśmy do domu on jeszcze chyba nie wjest pewny czy go nie oddamy albo już nie wiem o co chodzi ale jego nie da się nie kochać jest bardzo posłuszny bardzo mądry wielki przytulak i całuśnik jedyna wada to taka że kradnie drzewo z piwnicy i Maciuś ma troszkę drewutnie zrobioną z pokoju:evil_lol:

• 1 month later...