Tengusia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To straszne :placz: ... dlaczego nawet czworonogow musiala dosiegnac klatwa mody :angryy: Hoooopaj :laola: Quote
olenka_f Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 boksery to najkochansze najlepsze przytulaki na świecie gdyby Antoś był z gdańska już by był u mnie uwielbiam bokserki Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 olenka, a co to za problem? Ja mieszkam w Łodzi, a mój najukochańszy faflun jest z Rzeszowa Quote
AgaiTheta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 olenka_f napisał(a):boksery to najkochansze najlepsze przytulaki na świecie gdyby Antoś był z gdańska już by był u mnie uwielbiam bokserki Olenka chętnie pojadę na kawkę do ciotek łódzkich i go Ci przywiozę :evil_lol: Co to za problem taki kawałeczek :evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jest problem bo pracuje w takiej głupiej firmie gdzie wolne mamy w święta pracuje również w niedziele i nie mam jak po niego pojechać a szlak mnie trafia bo mam bokserka rozpieszczonego Basiula i nie wiem czy istnieje powód za który mogłabym go uderzyć Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AgaiTheta napisał(a):Olenka chętnie pojadę na kawkę do ciotek łódzkich i go Ci przywiozę :evil_lol: Co to za problem taki kawałeczek :evil_lol: Aguś, zapraszamy, może w końcu dotrzesz do Łodzi;) Quote
olenka_f Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jedż kochana i dawaj tu maluszka na przytulanie nawet dziś na niego czekam Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 wow:multi:, dziewczyny to Wy się dogadujcie, :lol: Quote
AgaiTheta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 olenka_f to wskakuj w magiel ciotek łódzkich i jak z niego wyjdziesz i powiedzą, że wieziemy, to ja stane na głowie, a wpadne na sernik do Imbirka :evil_lol: Tylko jak Ty to widzisz, zostawisz dwa sobie obce psy, sam na sam? Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Aguś, sernik specjalnie dla ciebie upiekę:lol: Quote
olenka_f Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 moje psy maja kazdy swoje miejsce w domu ze mna mieszkaja 2 suczki basiul mieszka z moja córką która ma osobne wejście suczki to jamniczek która jest wersją combi Pipi Jamniczka to Figa ta niewidoma ktora chcieli usypiac 2 razy raz w schronisku a wczoraj drugi ale sie nie dałyśmy i jakoś zdrówko wróciło mam jeszcze Maro i Nuśke . Nuka to owczarek a Maro mieszaniec one mieszkajA na dworzu to znaczy na ogrodzie mają teren wielkości działki i za bube służy im dół gołębnika wielkości takiej że mogą tańczyć Maro jest niestety przywiązany bo chodzi po siatce i już raz zaplątał łape w oczka i teraz kuleje miejsca jest sporo a suczki napewno mu nic nie zrobią zresztą Basko to taka pierdoła on się tylko bawić chce z innymi psami nawet takimi których nie zna Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 olenka, skontaktuj się jutro z netti1 w sprawie Antka, on jest pod jej i fundacji opieką Quote
olenka_f Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 przy moich fatalnych umiejętnościach obsługi komputera mogę coś namieszać gdybym jednak jutro sie nie kontaktowała to znaczy że znów coś gdzieś komuś wysłałam i prosze o kontakt ze mną napewno umiem odpisywać na wiadomości:oops: :oops: :oops: Quote
olenka_f Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ok dzieki ja mam dostep do komputera od 13 ale telefon mam przy sobie zawsze Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 to wyślij PW do netti z nr telefonu, bedzie łatwiej i szybciej Quote
olenka_f Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 jak tylko mu jajka wytną:shake: :oops: :shake: :oops: Quote
olenka_f Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 to nie mój pomysł ale jeśli tak trzeba to cóż siła wyższa:cool3: Quote
Recommended Posts