Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Antoś naderwał sobie paznokieć, kuleje biedak i widać że sie źle czuje:shake: , on jest taki szalony że nawet nie wiadomo gdzie i kiedy, na jeden podskok Baska do kija Antoś wykonuje ich jakieś 15, wierzcie mi że jak ide z całą bandą na spacer to zanim reszta wstanie Antoś zrobi ze trzy kółka wkoło ich, śmieje się że Antonio ma ADHD:evil_lol: no ale jutro idziemy do wet niech to zobaczy.

Poszliśmy na spacerek nad rzeczkę i oczywiście Nuśka wlazła do wody z butelką w pysku a ponieważ Antoś zabiera wszystkim wszystkie zabawki biegał po brzegu w tą i z powrotem i furkał ale do wody nie wszedł i nagle skok ale styl pływacki na rozpaczliwca ma opanowany:evil_lol:
Przez ta swoją zawziętość to sie pływać nauczy byleby zabrać butelke Nuce:evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
Antoś naderwał sobie paznokieć, kuleje biedak i widać że sie źle czuje:shake: , on jest taki szalony że nawet nie wiadomo gdzie i kiedy, na jeden podskok Baska do kija Antoś wykonuje ich jakieś 15, wierzcie mi że jak ide z całą bandą na spacer to zanim reszta wstanie Antoś zrobi ze trzy kółka wkoło ich, śmieje się że Antonio ma ADHD:evil_lol: no ale jutro idziemy do wet niech to zobaczy.

Poszliśmy na spacerek nad rzeczkę i oczywiście Nuśka wlazła do wody z butelką w pysku a ponieważ Antoś zabiera wszystkim wszystkie zabawki biegał po brzegu w tą i z powrotem i furkał ale do wody nie wszedł i nagle skok ale styl pływacki na rozpaczliwca ma opanowany:evil_lol:
Przez ta swoją zawziętość to sie pływać nauczy byleby zabrać butelke Nuce:evil_lol:

Zawzięty:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Antoś od kiedy zamieszkał z nami bał się mopa, pierwszy raz kiedy chciałam wytrzeć podłogę bo nachlapał wodą to sie popłakał i potem tradycyjnie zwrócił i leżał z brzuszkiem na kaflach:shake:
od tego czasu uczyliśmy sie nie bać mopa i szczotki

jak myślicie czy szczotka w 16 kawałkach to znak że sie już nie boi:evil_lol:

Posted

idziemy sobie na spcerek a ta faflunowa doopka w pewnym momencie kąpieli raczyła zażywać, w Motławie brudnej i zielonej:mad:
nakrzyczałam na gościa a on biedaczek tak łepek skulił jakby myślał że go zbije:placz: musiałam maleństwo od razu przytulać i chyba nauka że do wody nie wolno poszła w las:eviltong:

Posted

Antoś po wyjsciu ze schronu tez miał oderwany paznokietek ,tylko ten rdzen ze srodka był na wierzchu.

Strach pomyslec co on przeszedł w życiu ze tak się boi..:(ucałuj go w nochalek ode mnie

Posted

paznokieć się już wyleczył ale 2 dni kulał biedak
oczywiście że go wycałuje, nie ma problemu z buziakami Antoś jak wracam z pracy wskakuje na opa i sam rozdaje buziaczki chcesz czy nie idziesz się myć po przywitaniu:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

budzę się dziś, i jakoś mi mało wygodnie
leżę na koniuszku łóżka bo Basko postanowił spać od ściany i się preciągał zwalając mnie prawie na podłogę, a na mojej poduszce wywalony kołami do góry Antonio, gdybym spała na brzuchu wpadłabym nosem w te jego wycięte:evil_lol:
Antoś wita się , już chyba pisałam , wskakuje na opa i sie tuli, kiedy wracam z pracy jestem na to przygotowana ale dlaczego on postanowił sie też witać jak wróci po 30 sekundach z ogrodu i to akurat w tym momencie kiedy piję poranną kawe:mad:
Jest jedno pewne, mam 6 a właściwie 5 psów ale Antoś i Figa są najgrzeczniejsi, słuchają się bardzo, rozrabiają jak każdy piesek ale są bardzo bardzo grzeczne:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj dwie awantury
pierwsza z Maro o czesanie, Maro wygląda tak

i wymaga czesania i to dużo czesania a Antoś zrobił sie zazdrosny i rzucił się na Maro, no niestety nikt z Maro nie ma szans i musiałam Antosia ratować choć Maro jeszcze nigdy do nikogo nie zaczął on boksery traktuje jak muchy :evil_lol: toleruje ze stoickim spokojem znosi ich figle ale są granice;)

druga awantura o wykopaną dziure w trawniku, pech chciał że zamiatałam chodnik i trzymałam miotłe w ręku, Antoś uciekł i dopiero po długim czasie zauważyłam że nie wychodzi ze mną wyrzucać śmieci, poszłam za dom a on biduś leży i się trzesie
Antoś tak strasznie boi sie kija w ręku człowieka musiałam odkręcić kij od szczotki i sprowokować go do zabawy teraz nosi go triumfalnie po ogrodzie ale co biedak się wystraszył to jego, bardzo mi zawsze przykro bo jest długo u mnie nigdy nie był bity a jeszcze nie ufa że go czymś nie trzepnę:shake:

Posted

poszłam wczoraj z faflunami nad stawek taki fajny z wodospadem, Antoś nawet na minute z wody nie wyszedł szalał nurkował ganiał kaczki zabawa była super, Basko trener obserwował z brzegu tylko stópki sobie pomoczył:evil_lol:

Posted

Masz wesoło :evil_lol:
Antoś to taki głuptasek kochany :loveu:
A dlaczego Basko wody nie lubi? To bokserowi nie przystoi chyba :razz:
Może pływać nie umie...

Posted

nagrałam filmik ale nie mogę go wysłać do Kaji bo ten głupi telefon nie chce:angryy:
mam kabelek to jak tylko mój syn tu przyjdzie to wgra, jest na nim 30sek. bycia u mnie nowiutkiej piłki do kosza, dla tych czortów to po zabawki do wulkanizacji zaczne chodzić:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

koniec tego dobrego :angryy: jestem ciągle śpiąca i obolała :mad:
dwa fafle w moim łóżku to spora przesada:angryy: na posłaniach psiowych spać nie chcą tylko na łóżku:mad: kupuje im wersalkę i niech się odwalą od mojej poduszki i łóżka , rozpychają sie strasznie i chrapią :mad: