DMLG Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jest szansa na transport - ale Antoś musiałby poczekać do czwartku, albo piątku - zalezy od tego kiedy kolega będzie jechał służbowo do łodzi(jest kierowcą zaopatrzenia, czasem jeżdzi do łodzi 3 razy w tygodniu), oleńka_f przyjechałby po niego do grudziądza - do mnie, i ja odwiozłabym ich na dworzec, chyba że w Gdańsku da radę załatwić autko. Jesli poczeka do czwartku, ewentualnie piątku to nie ma sprawy(dlatego czwartek lub piatek, bo kumpel jest na L4 do środy) A i pytanie - czy Antoś jest z tych wylizujących boksiów? Bo kolega jest przyzwyczajony do naszej boksi Gapy, zna troszkę te zachowania, więc raczej się nie boi, ale musi wiedzieć jak się Antoś w samochodzie zachowuje, a i potrzebny byłby jakiś koc, albo mata do rozłożenia w samochodzie - bo to firmówka, a szef to pedant(znam go bo moim szefem też był, ale już nie jest :evil_lol: ) Dajcie znać jak to wygląda, oleńka dostałam mój numer, ze mną lepiej na telefon, bo w tygodniu to jestem na forum ale po 16, a czasem później i częściej na bokserach Pozdrawiamy - Danka, kocica Lola i Boksia Gapa :eviltong: Quote
olenka_f Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Danusiu pisałam ci na pw jutro bede do ciebie dzwonic ja ci już bardzo dziękuję za pomoc:calus: :iloveyou: Quote
Moriaaa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Antusia dzisiaj zabrałyśmy na wycięcie jajeczek;) I chłopak właśnie sobie odsypia zabieg:) Napiszcie proszę co i jak z transportem?Czy już coś jest? Quote
olenka_f Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 w czwartek lub w piatek bedzie transport z Lodzi do Grudziondza a z Grudziondza my go odbierzemy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Moriaaa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Super:) Tylko Olenka błagam o konkrety...Antoś jest w hoteliku 35 km od Łodzi, ja jestem tylko zmotoryzowana, więc musiałabym psiaka przywieźć do Łodzi, a w piątek rano jadę odwieźć Szarotkę do nowego domciu...muszę wiedzieć konkretnie jak już bedzie wiadomo;) Quote
olenka_f Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 są są jest już w domku walczy o zabawki z Baskiem i ciska sie do kota ale mam nadzieje ze sie przyzwyczai Quote
AgaiTheta Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ...ale ja nadal przepraszam :-( miałam pomóc :shake: ale ciesze się, że się udało! Jak coś to wpadne na kawkę ( tylko wiesz z serniczkiem :evil_lol: ) Quote
AgaiTheta Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No tyle lepiej, że nie płacze i wyskakuje do pracy, ale ma kiepskie wyniki i przy tym przesileniu wiosennym boimy sie by czegoś kolejnego nie złapał! Quote
olenka_f Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 losie a czemu te wyniki są złe i wiesz co teraz ta grypa co panuje coś uszkadza w sercu pilnujcie żeby się nie zaraził buziaczki dla maluszka niech zdrowieje już dobrze że nie płacze Quote
AgaiTheta Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nikoś miał straszną ospę, 5 dni z 40 st. gorączką, nic nie jadł, wymeczło to organizm mamy kłopoty, ale uważamy! Buziaki! Quote
olenka_f Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 40 stopni to koszmar te chorupska są wredne dla tych dzieciaczków moja Agatka miała krosty nawet na języku i migdałkach:shake: Quote
Moriaaa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Olenka...i jak Antek??? Nie wiem czy Ewa przekazała, za 7 dni ma mieć chłopak zdjęte szwy z tego co zostało po jajeczkach;) Gdyby puchło, zimne okłady pomogą. Jak podróż minęła? Jak ze zwerzakami? Antek to łobuz jest ale podobno wiesz:P Quote
olenka_f Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Łobuz straszny z Baskiem nie bardzo się lubią mam nadzieje że to minie o tym że coś trzeba mu zdejmować nic nie wiedziałam strasznie go pokochał Maciek i on Maćka wchodzi mu na kolana obejmuje szyje i się tuli jest bardzo posłuszny tylko ta wrogość do Basiula :roll: ale może będzie dobrze na spacerze walczyli o kijek ale mało było agresji ale na ogrodzie Antoś zaczyna bardzo Quote
boksiedwa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Olenka zabawki, micha i pieszczoty to najczęstrze przyczyny psich wojen. Trzeba karmić osobno, głaskać jak nie widzą i zabrać zabawki do czasu aż się nie "dotrą" :) Quote
Iza i Avanti Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dziękujemy za podarowanie domku Antosiowi! Quote
olenka_f Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dzieki boksiedwa tak zrobie bardzo mi zależy żeby byli kumplami mają u mnie spory teren do zabawy i fajnie by było gdyby mogli razem wariować:evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 to my dziękujemy za Antosia naprawde tyle zachodu i pomocy :loveu: Maciej nazywa go Antor bo mówi że Antoś to obciachowo ale my nadal nazywamy go Antosiem i w domu napewno tak zostanie Quote
akucha Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Olenko, własnie o tym boksiu pomyślałam, gdy mi napisałaś :multi: :multi: :multi: Jesteście cudowni!!! Bardzo się cieszę!!! Ale mu się cudowny dom trafił, najlepszy z możliwych! Antoś to teraz szczęściarz :loveu: Quote
netti1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 a będą fotki?Antek doskonale jezdzi samochodem,nawet się nie zasmucił ze jedzie beze mnie,po prostu podskoczył z radosci ze wsiada do auta,wskoczył na schodki od razu na fotel obok kierowcy Quote
Recommended Posts