netti1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 co wy sie tak Antka jajkami interesujecie ??:evil_lol::evil_lol:Antek nie będzie miał jajek bo mu przez to głupoty w głowie tylko,i w dodatku cos się hormonalnego dzieje z dupką,pani doktor powiedziała ,ze po kastracji będzie wszystko dobrze. Quote
olenka_f Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 my zbieramy już kinderki dla niego lepsze plastikowe niż żadne:evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 co u maluszka dziś słychać jak te jego odmrożenia goją się? Quote
netti1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 pewno,Antek o chorobie nie pamięta:)jemu zabawy w głowie tylko:) Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Widzę Antosiu, że domeczek już na ciebie czeka! Olenka f- dzięki! Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 mój syn już posłanko ma dla niego a my się śmiejemy że ma je od dawna jego tapczan myślę że to i tak skończy się wspólnym spaniem:evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 tu nie ma za co dziękować psiaki to najlepsi i najwierniejsi przyjaciele ludzie to świnie a na zwierzaki zawsze można liczy no bo kto cie pocieszy radosnym skakaniem jak nie twój pieseczek:loveu: Quote
hanka456 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Musze jednak wstawic sie za swiniakami tymi prawdziwymi, bo widzialam w TV jak jeden pan lesniczy wycwiczyl dzika, a ten chodzil z nim po lesie na spacery na smyczy jak pies. I reagowal na imie i pomagal mu w ogole w pracy. Ale to tak na marginesie. Z ludzmi bywa gorzej. nie chca zrozumiec, ze inne istoty tez maja uczucia. Quote
olenka_f Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aga kiedy wybierasz się na serniczek i kawkę do cioteczek bo Antoni od soboty będzie mógł jechać do domku a my bardzo na niego czekamy:loveu: Quote
netti1 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 zobaczcie jaki Antek jest ładnie umaszczony,w ogóle jest sliczny i kochany i naj naj Quote
olenka_f Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no i kto powie że bokserki to nie najpiękniejsze stworzonka no oczywiście razem z moją Nuśką Marutkiem Figą i Pipi bo Basiul razem z Antkiem w jednej bandzie Quote
AgaiTheta Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sprawy mi się skomplikowały, synek chory bardzo :placz: Ten weekend odpada, potem kroplówki i będzięmy wracać do sił. Jestem uwiązana... Przepraszam :oops: Poszukajmy czegoś, cholerka, może przyszły weekend, ale mam nadzieje, że mnie zrozumiecie, nie umiem Nikosia teraz zostawic na cały dzień, a zabrać nie moge :( Quote
netti1 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 co z transportem do nowego domu???czy jakos sie umówilyscie??? Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no nie mamy żadnych wieści o transporcie my czekamy wszystko jest już przygotowane na przyjęcie nowego członka rodziny mam nadzieje że szybciutko do nas przyjedzie Quote
AgaiTheta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):Sprawy mi się skomplikowały, synek chory bardzo :placz: Ten weekend odpada, potem kroplówki i będzięmy wracać do sił. Jestem uwiązana... Przepraszam :oops: Poszukajmy czegoś, cholerka, może przyszły weekend, ale mam nadzieje, że mnie zrozumiecie, nie umiem Nikosia teraz zostawic na cały dzień, a zabrać nie moge :( Tak jak pisałam, mi się sprawy skomplikowały, nie dam teraz rady :-( Quote
Recommended Posts