Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co wy sie tak Antka jajkami interesujecie ??:evil_lol::evil_lol:Antek nie będzie miał jajek bo mu przez to głupoty w głowie tylko,i w dodatku cos się hormonalnego dzieje z dupką,pani doktor powiedziała ,ze po kastracji będzie wszystko dobrze.

Posted

tu nie ma za co dziękować psiaki to najlepsi i najwierniejsi przyjaciele ludzie to świnie a na zwierzaki zawsze można liczy no bo kto cie pocieszy radosnym skakaniem jak nie twój pieseczek:loveu:

Posted

Musze jednak wstawic sie za swiniakami tymi prawdziwymi, bo widzialam w TV jak jeden pan lesniczy wycwiczyl dzika, a ten chodzil z nim po lesie na spacery na smyczy jak pies. I reagowal na imie i pomagal mu w ogole w pracy.
Ale to tak na marginesie. Z ludzmi bywa gorzej. nie chca zrozumiec, ze inne istoty tez maja uczucia.

Posted

Sprawy mi się skomplikowały, synek chory bardzo :placz:
Ten weekend odpada, potem kroplówki i będzięmy wracać do sił. Jestem uwiązana...
Przepraszam :oops:

Poszukajmy czegoś, cholerka, może przyszły weekend, ale mam nadzieje, że mnie zrozumiecie, nie umiem Nikosia teraz zostawic na cały dzień, a zabrać nie moge :(

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Sprawy mi się skomplikowały, synek chory bardzo :placz:
Ten weekend odpada, potem kroplówki i będzięmy wracać do sił. Jestem uwiązana...
Przepraszam :oops:

Poszukajmy czegoś, cholerka, może przyszły weekend, ale mam nadzieje, że mnie zrozumiecie, nie umiem Nikosia teraz zostawic na cały dzień, a zabrać nie moge :(

Tak jak pisałam, mi się sprawy skomplikowały, nie dam teraz rady :-(