Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Każdy pies jak zmieni fryzurkę to się staje innym psem pod względem wyglądu.Mi się bardzo podobał w dłuższej sierści jak jechał do michelle i to było dla mnie cudo.Fajnie,że Pani Jola zadzwoniła i włącza się w temat zapoznania psiaków.Myślę,że na początku będą zgrzyty między psiakami ze względu na to,że przybywa nowy pies do stada ale to powinno się ułożyć w ciągu tygodnia i będzie dobrze.Michelle ma pieniążki na transport?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula']Każdy pies jak zmieni fryzurkę to się staje innym psem pod względem wyglądu.Mi się bardzo podobał w dłuższej sierści jak jechał do michelle i to było dla mnie cudo.Fajnie,że Pani Jola zadzwoniła i włącza się w temat zapoznania psiaków.Myślę,że na początku będą zgrzyty między psiakami ze względu na to,że przybywa nowy pies do stada ale to powinno się ułożyć w ciągu tygodnia i będzie dobrze.Michelle ma pieniążki na transport?[/QUOTE]

Wydaje mi się, że już pisałam na Hrabkowym wątku. Moja koleżanka widząc metamorfozę Fidelka po kolejnym strzyżeniu stwierdziła: fajnie masz, co strzyżenie to inny pies. :crazyeye: Te nasze sznupodylki tak mają. Życze Hrabkowi, żeby ten dom to był TEN dom. :lol:

Posted

[quote name='michelle04']Umowa adopcyjna wydrukowana, mapka dojazdu również, Hrabka dzisiaj ładnie wyczesze Giselle i jutro ruszamy w drogę tak by w południe dojechać do celu
Jakieś ostatnie wskazówki od Ciotek??[/QUOTE]
Jak będzie taka możliwość michelle,to prosimy o jakieś fotki...Ode mnie dużo głasków dla Hra-Kondzika :smile:

Posted

[quote name='farmerka63']Hrabal wyjeżdża jutro ok. 11-tej. Pani Jola wyjdzie ze swoimi psiakami ( Tofikiem i Frankiem) do parku - tak aby spotkanie nastąpiło na gruncie neutralnym.

Pani Jola wczoraj wieczorem dzwoniła do mnie - przegadałyśmy chyba dobrą godzinę . Miała wątpliwości,czy Hrabal jest jednym psem w kilku odsłonach, czy my podsuwamy kilka psów na to samo ogłoszenie - bo taki diametralnie różny na tych fotach :)[/QUOTE]

[quote name='michelle04']Umowa adopcyjna wydrukowana, mapka dojazdu również, Hrabka dzisiaj ładnie wyczesze Giselle i jutro ruszamy w drogę tak by w południe dojechać do celu
Jakieś ostatnie wskazówki od Ciotek??[/QUOTE]

Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na relację z jutrzejszej wyprawy!!!!!!!

Posted

Jesteśmy spakowani: karma, tabletki,umowa, książeczki, smaczki,woda, szelki przygotowane do podróży oraz smycz i kaganiec tak w razie *W*, fotki będą z fona, a całus w nosek to sama przyjemność, oczywiście dla mnie, bo Hrabo nie przepada za całusami w ten wielki nochal,ale gdy umiejętnie go podejdę to nawet się nie spostrzeże, natomiast lubi czochranie pyszczka, więc wytargam go jeśli wszystko dobrze się potoczy i przyjdzie mi się z nim rozstać, tak na dobrą wróżbę
Do jutra, po wizycie zadzwonię do Ciebie Farmerko i zdam relację by nie trzymać Was Cioteczki w niepewności
Wyjeżdżamy o 10:30 Bye

Posted

Wszystko dobrze !

Hrabal został - przed momentem dzwoniła Diana. Już wraca do siebie.

Psy poznały się w parku na spacerze - małe kajtki obwąchiwały z wielkim zainteresowaniem Hrabala, łaziły mu pod brzuszkiem - Hrabal był spokojny, opanowany i życzliwy :) W domu tez wszystko ok. Pani Jola jest zachwycona - właśnie tak sobie Hrabala wyobrażała :)

Może Diana napisze więcej, bo ja teraz ryczę i smarczę ....... Dzwoniłam do Moniki - tez już wie .

Posted

Fajne wiadomości to teraz trzymać kciuki aby psiakom się spodobał Hrabcio i odwrotnie.
Dziękuję michelle za pomoc w transporcie Hrabcia.Jesteś wspaniała,że tak bardzo pomagasz.Jednym słowem jesteś Kochana.