Anula Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Każdy pies jak zmieni fryzurkę to się staje innym psem pod względem wyglądu.Mi się bardzo podobał w dłuższej sierści jak jechał do michelle i to było dla mnie cudo.Fajnie,że Pani Jola zadzwoniła i włącza się w temat zapoznania psiaków.Myślę,że na początku będą zgrzyty między psiakami ze względu na to,że przybywa nowy pies do stada ale to powinno się ułożyć w ciągu tygodnia i będzie dobrze.Michelle ma pieniążki na transport? Quote
farmerka63 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Wykłada swoje - rozliczymy się po podróży. Dzwoniłam i pytałam , czy nie potrzebuje zasilenia :) Quote
Aśka Belkowska Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Anula']Każdy pies jak zmieni fryzurkę to się staje innym psem pod względem wyglądu.Mi się bardzo podobał w dłuższej sierści jak jechał do michelle i to było dla mnie cudo.Fajnie,że Pani Jola zadzwoniła i włącza się w temat zapoznania psiaków.Myślę,że na początku będą zgrzyty między psiakami ze względu na to,że przybywa nowy pies do stada ale to powinno się ułożyć w ciągu tygodnia i będzie dobrze.Michelle ma pieniążki na transport?[/QUOTE] Wydaje mi się, że już pisałam na Hrabkowym wątku. Moja koleżanka widząc metamorfozę Fidelka po kolejnym strzyżeniu stwierdziła: fajnie masz, co strzyżenie to inny pies. :crazyeye: Te nasze sznupodylki tak mają. Życze Hrabkowi, żeby ten dom to był TEN dom. :lol: Quote
monika55 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Nie trzymam, nie trzymam, tfu,tfu. Hrabcio - prezentuj się jak należy. Quote
michelle04 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Umowa adopcyjna wydrukowana, mapka dojazdu również, Hrabka dzisiaj ładnie wyczesze Giselle i jutro ruszamy w drogę tak by w południe dojechać do celu Jakieś ostatnie wskazówki od Ciotek?? Quote
Bogusik Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='michelle04']Umowa adopcyjna wydrukowana, mapka dojazdu również, Hrabka dzisiaj ładnie wyczesze Giselle i jutro ruszamy w drogę tak by w południe dojechać do celu Jakieś ostatnie wskazówki od Ciotek??[/QUOTE] Jak będzie taka możliwość michelle,to prosimy o jakieś fotki...Ode mnie dużo głasków dla Hra-Kondzika :smile: Quote
Gabi79 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='farmerka63']Hrabal wyjeżdża jutro ok. 11-tej. Pani Jola wyjdzie ze swoimi psiakami ( Tofikiem i Frankiem) do parku - tak aby spotkanie nastąpiło na gruncie neutralnym. Pani Jola wczoraj wieczorem dzwoniła do mnie - przegadałyśmy chyba dobrą godzinę . Miała wątpliwości,czy Hrabal jest jednym psem w kilku odsłonach, czy my podsuwamy kilka psów na to samo ogłoszenie - bo taki diametralnie różny na tych fotach :)[/QUOTE] [quote name='michelle04']Umowa adopcyjna wydrukowana, mapka dojazdu również, Hrabka dzisiaj ładnie wyczesze Giselle i jutro ruszamy w drogę tak by w południe dojechać do celu Jakieś ostatnie wskazówki od Ciotek??[/QUOTE] Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na relację z jutrzejszej wyprawy!!!!!!! Quote
danyww Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='michelle04'] Jakieś ostatnie wskazówki od Ciotek??[/QUOTE] Tak!!! Jeżeli Hrabcio zostanie to proszę go cmoknąć w nochalek ode mnie! :lol: Quote
halszka Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Kochany czarnulku powodzenia :kciuki: Quote
farmerka63 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Wskazówki ? Żadnych - jest w dobrych rękach :) Szerokiej drogi i wszystkiego dobrego, Hrabalku :) Quote
Energy Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Hrabciu oby tym razem się udało:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
michelle04 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Jesteśmy spakowani: karma, tabletki,umowa, książeczki, smaczki,woda, szelki przygotowane do podróży oraz smycz i kaganiec tak w razie *W*, fotki będą z fona, a całus w nosek to sama przyjemność, oczywiście dla mnie, bo Hrabo nie przepada za całusami w ten wielki nochal,ale gdy umiejętnie go podejdę to nawet się nie spostrzeże, natomiast lubi czochranie pyszczka, więc wytargam go jeśli wszystko dobrze się potoczy i przyjdzie mi się z nim rozstać, tak na dobrą wróżbę Do jutra, po wizycie zadzwonię do Ciebie Farmerko i zdam relację by nie trzymać Was Cioteczki w niepewności Wyjeżdżamy o 10:30 Bye Quote
farmerka63 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 To ja ładuję komórę i przyklejam ją sobie jutro do czoła, żeby nie było totamto ;) I CZEKAM ! CZEKAM NA DOBRE WIEŚCI :loveu::loveu::loveu: Quote
Anula Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ja też czekam na wiadomości bo przecież można napisać,że jest mój i los Hrabcia nie jest mi obojętny.Spokojnej drogi Wam życzę. Quote
halszka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Mam nadzieję Hrabalku,że to będzie Twoja najszczęśliwsza podróż....podróż do swojego domu :kciuki: Bezpiecznej drogi Kochani :kciuki: Quote
farmerka63 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Wszystko dobrze ! Hrabal został - przed momentem dzwoniła Diana. Już wraca do siebie. Psy poznały się w parku na spacerze - małe kajtki obwąchiwały z wielkim zainteresowaniem Hrabala, łaziły mu pod brzuszkiem - Hrabal był spokojny, opanowany i życzliwy :) W domu tez wszystko ok. Pani Jola jest zachwycona - właśnie tak sobie Hrabala wyobrażała :) Może Diana napisze więcej, bo ja teraz ryczę i smarczę ....... Dzwoniłam do Moniki - tez już wie . Quote
halszka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 NARESZCIE :bigcool::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::bigcool: kurcze też się poryczałam :) Hrabalku Kochany Szczęścia :thumbs: Quote
Bogusik Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Wspaniałe wiadomości!:multi:Tak się cieszę i też ryczę...Hrabciu,bądź szczęśliwy w nowym domku...:smile::kciuki: Quote
malawaszka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 o jak dobrze :loveu: Hrabalku POWODZENIA!!!!!!! :multi: Quote
Energy Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Strasznie się cieszę :multi::multi::multi: Hrabciu bądź szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: ale jeszcze kilka dni będę trzymać kciuki tak na wszelki wypadek ;) Quote
monika55 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Tak, wiem, jeszcze jakoś nie dociera. Jak Wam kochane dziękować. Z całego serca dziekuje, to olbrzymi zbiorowy Wasz wysiłek . Quote
Anula Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Fajne wiadomości to teraz trzymać kciuki aby psiakom się spodobał Hrabcio i odwrotnie. Dziękuję michelle za pomoc w transporcie Hrabcia.Jesteś wspaniała,że tak bardzo pomagasz.Jednym słowem jesteś Kochana. Quote
szafra Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Bardzo się cieszę, że Hrabcio wreszcie znalazł swój dom :multi:. Quote
Aśka Belkowska Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Oczy mi się "spociły". :multi: Quote
Recommended Posts