Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bogusik']michelle,oczywiście bardzo mi przykro,ze Hrabcio będzie musiał zmienić dt.Rozumię jednak,że pewne okoliczności życiowe, tak jak napisałaś, uniemożliwiają dalszy pobyt Hrabcia w hoteliku.Tak więc pytanie ile mamy czasu na znalezienie mu dt?[/QUOTE]

Optymalnie tak do końca października, ale mam nadzieję, że wcześniej uda się znaleźć coś odpowiedniego, oczywiście podtrzymuję swoją deklarację pomocy np w transporcie.

Posted (edited)

właśnie na jakimś wątku przeczytałam,że jest miejsce w hoteliku nick [B]hotel_lilki [/B]
nie znam tego hoteliku,ale może Wy ciocie się orientujecie gdzie co i jak?
Edit.napisałam pw.z zapytaniem

Edited by halszka
Posted (edited)

Może zapytać LILUtosi?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/198475-LILUtosi-wątek-informacyjny[/URL]

Nasz Rudy Miś u niej jest i mogę hotelik polecić. Tylko nie wiem jak z miejscem

Zaglądam na watek Hrabcia cały czas, strasznie mi przykro, że nie ma szczęścia, ale wierzę, że w końcu przyjdzie, bo "los się musi odmienić"!

Edited by Rubik
Posted

[quote name='Rubik']Może zapytać LILUtosi?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/198475-LILUtosi-wątek-informacyjny[/URL]

Nasz Rudy Miś u niej jest i mogę hotelik polecić. Tylko nie wiem jak z miejscem

Zaglądam na watek Hrabcia cały czas, strasznie mi przykro, że nie ma szczęścia, ale wierzę, że w końcu przyjdzie, bo "los się musi odmienić"![/QUOTE]
a no właśnie i to jest jeśli dobrze pamiętam Wrocław a w zeszłym tygodniu hotelik opuścił Duszek (odnaleźli się właściciele) więc i może jest miejsce

Posted

Cioteczki rozmawiałam z Panią Jolą, bardzo mila kobieta, taka typowa psiara, w pozytywnym znaczeniu, miała już sznaucera, obecnie ma już dwa pieski,ale Hrabko bardzo przypadł Jej do gustu i chciałaby go adoptować :) Umówiłyśmy się na sobotę, tak by pieski na spokojnie poznały się i jeśli się zgodzą Hrabko zostanie, tak więc zabiorę ze sobą cały posag Kondzia, proszę tylko o informację co do umowy adopcyjnej czy ja mam zabrać druk ze sobą i dopilnować podpisania i odesłać ??
Opowiedziałam Pani Joli o charakterze Kondzia zgodnie z prawdą, iż jest to super psiak, nauczony czystości,nie demolujący, nie grymaśny w kwestii jedzenia,etc oraz o swojej sytuacji i obawach by nie wrócił do schronu, gdyż *wisi* nad nim takie widmo i byłabym dozgonnie wdzięczna za ratunek Warunkiem jest tylko wzajemna akceptacja się psów,więc widać światełko w tunelu