Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']Normalnie bliźniaki

Cioteczko, a ja widzę różnicę:eviltong: Kondzio ma piękne falbanki pod brzuszkiem jak baletnica;)
A na poważnie,to masz rację, są bardzo podobni :loveu:

Posted

Aśka Belkowska napisał(a):
. Charakter się liczy.
Te pudlowate zachowują bardzo długo młodzieńczą energię. Miziaki takie.
.

Tutaj się zgodzę w 100 %
Po zachowaniu to dałabym Kondziowi jakieś 5 latek, wariuje, szaleje,zachęca do zabawy, ma więcej energii w sobie niż niejeden młodziak i to mruczenie gdy go czochram, to pierwszy sznaucer z jakim mam do czynienia, więc wciąż mnie zadziwia :loveu:

Posted

[quote name='giselle4']Dzisiaj na konto wpłynęło -160zl od cioci wieso dla psiakow
40zl Hrabal

---------------------
razem-160z
bardzo dziękujemy cioci i zapraszamy do odwiedzania naszych psiakow w miare swoich mozliwosci czasowych

Hrabcio dostał grosik na swoje potrzeby:)

Za wsparcie od Cioteczki WIESO Hrabko został odrobaczony oraz zakupiłam tabletki z magnezem na te trzęsące się nóżki, starczy jeszcze na kolejny miesiąc - dziękuje Cioteczko
Magnez

Odrobaczenie

Posted

farmerka63 napisał(a):
Bogusiu - dzwonię do Ciebie i mi się włącza automatyczny komunikat : NIE MA TAKIEGO NUMERU :(

Łeeee....

Musisz trochę poczekać,może być jeszcze w pracy i ma na głowie teraz dwa psiaki do wyprowadzania.A żę nie ma takiego numeru to dziwię się,przed chwilą dzwonilam i jest normalny sygnał tylko nie odpowiada.Musiałaś źle wystukać nr.