Anula Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Zaglądnęłam na tablicę,Kondzio ma 1424 wejścia,aż dziw bierze,że nikt nie jest zainteresowany adopcją. Quote
farmerka63 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A propos tablica, to wczoraj przedłużyłam hrabalowe ogłoszenie na tym portalu + wyróżnienie na 30 dni - zapłaciłam 24,99 Analogicznie uczyniłam na Alegratce - tu taniej, bo 7,38 zł. Razem 32,37 zł. Wpłynęła także dekalracja od Alina71 . Dziękujemy :) Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) A jak tam po wizycie u fryzjera? Hraballo byl grzeczny? :cool3: Edited August 1, 2013 by :: FiGa :: Quote
Energy Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Tadam :) Mr Hrabal :loveu: Edited August 1, 2013 by Energy Quote
malawaszka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 żarty sobie stroisz hę???? zdjeć nie widać :lol: Quote
Energy Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='malawaszka']żarty sobie stroisz hę???? zdjeć nie widać :lol:[/QUOTE] poważnie ??? ej widać ? Quote
farmerka63 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 NO CO WY? A JA WIDZĘ ! Odpicowany Hrabal biega na czerwonej lince po soczystych trawnikach miejskiego parku :) Ale przystojniak :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='farmerka63']NO CO WY? A JA WIDZĘ ! Odpicowany Hrabal biega na czerwonej lince po soczystych trawnikach miejskiego parku :) Ale przystojniak :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] cwaniura - przyszłaś jak już Energy naprawiła :lol: Quote
farmerka63 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 O kurde... Przepraszam .... CZADOWE ! O to nam chodziło, prawda ? Quote
malawaszka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 wreszcie są super foty super Hrabala :klacz: Quote
Energy Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) I jeszcze :) Bardzo, bardzo dziękuję za zadbanie o nowy, cudny image Hrabalka Michelle i Giselle :) oraz za cudowne zdjęcia Fiorsteinbock :) Bardzo Wam dziekuję :) A jeszcze zdjęcia z cudną modelką :loveu: na pewno teraz musi mieć Hrabal szczęście :) Edited August 1, 2013 by Energy Quote
malawaszka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 i jaką bajeczną miejscówkę się udało znaleźć na foty - cudo! Quote
halszka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 :crazyeye: łał Hrabciu jak teraz nie będziesz miał "wzięcia" to ja już nie wiem :shake: cudo chłopak :gent: Quote
Anula Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja tylko napiszę,że fotki są boskie a Hrabcio do zacałowania,jest śliczny:lol: Quote
danyww Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Pięęękny Hrabcio :loveu: I taki cudny psiak nie ma swojego domu :shake: Kurdeeee, ludzie powinni iść do okulisty, może będą lepiej widzieć. Quote
michelle04 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Mam nadzieję, że chłopak dobrze ostrzyżony??? :cool3: Rachunek I krótka historia z parku: Ciocia Fiorsteinbock ustawiała aparat, a Hrabo grzecznie czekał na foty, wówczas podbiegł do nas chłopczyk, który obserwował Kondzia, zapytał czy piesek gryzie, odpowiedziałam że *nie* to wówczas chłopczyk złapał go za głowę i zaczął po dziecięcemu tarmosić i głaskać,a Hrabko nic, ja zamarłam,a chłopiec roześmiany uciekł do mamy :loveu: Quote
Anula Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='michelle04']Mam nadzieję, że chłopak dobrze ostrzyżony??? :cool3: I krótka historia z parku: Ciocia Fiorsteinbock ustawiała aparat, a Hrabo grzecznie czekał na foty, wówczas podbiegł do nas chłopczyk, który obserwował Kondzia, zapytał czy piesek gryzie, odpowiedziałam że *nie* to wówczas chłopczyk złapał go za głowę i zaczął po dziecięcemu tarmosić i głaskać,a Hrabko nic, ja zamarłam,a chłopiec roześmiany uciekł do mamy :loveu:[/QUOTE] No właśnie,Hrabcio nie dość,że cudny to jeszcze wspaniały charakter ma. Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Zdjecie z chlopcem do ogloszen! :loveu: Moze Hrabcio bedzie mial w nowym domku takiego malucha z ktorym bedzie mogl pobrykac na spacerku :) Quote
Recommended Posts