Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie , dziewczęta drogie, jak się umówicie konkretnie , to chociaż symbolicznym sms-em dajcie mi znać - wpadnę wtedy jak Zorro i uczynię przelew Michelle, żeby miała sobie za co zatankować. Nasze banki się lubią (zdiagnozowane!), więc kasa przeleci szybko. Ja mam jutro i pojutrze dwa sądne dni w pracy , więc nie będę mogła Wam tu sekundować. A na całą sobotę jadę w krzaaaakiiiii na rodzinny zlocik :cunao:

Jak wrócę to mam nadzieję przeczytać , że kot p. Iwony jest cały i zdrowy , a Hrabal leży na iwoninej kanapie , w przerwach sępiąc przy stole jak Pan Bóg przykazał ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Jeżeli nie ma decyzji o tymczasowym zostawieniu Hrabala, to w sumie wizyta może odbyć się i w sobotę na spokojnie. Jak będzie dobrze, to pies zostanie,a jak coś nie zagra, to wraca do Dzierżoniowa. nic na siłę.
W piątek mam do dyspozycji ok.1. godzinę , bo muszę odebrać sunię ok. 21.[/QUOTE]
Pani Iwonka odpisała, że w piątek od godz 17:00 do 21:00 jest dostępna i czeka na info, ja również dostosuję się do tych godzin, więc proszę Cioteczkę Poker o ustalenie godziny odwiedzin

Posted

W takim razie będę 19.40 - 19.50 u pani Iwony. michelle04 może przecież przyjechać wcześniej ,a ja dołączę.Proszę o dokładny adres.

Posted

Napisałam do Pani Iwony informację, że przyjedziemy jutro w okolicach godz.19.40 i że będzie z nami znajoma, która ma bogate doświadczenie w adopcjach i rozeznanie w relacjach psio-kocich, więc może nam coś pomoże czy doradzi. Pani Iwona ucieszyła się, gdyż jak napisala bardzo zależy Jej by zwierzaki żyły w zgodzie.
Wysyłam już PW do Poker z dokładnym adresem do Pani Iwonki.
Proszę o przesłanie druku umowy adopcyjnej, może będzie przydatna ;)

Posted

[quote name='Poker']Dostałam adres.Mam czekać pod domem czy wchodzić do domku?[/QUOTE]

Cioteczko,ja postaram się wyjechać wcześniej tak,by być na godzinę 19:30 być pod wskazanym adresem,więc mogę poczekać na Ciebie i wejdziemy razem
Jak uważasz?

Posted

Jejku,dziewczyny,Hrabcio...mocno zaciskam kciuki za jutro... /tak mi przykro,że tylko tyle mogę :oops:/ :kciuki::kciuki::kciuki: Chyba mnie jutro poskręca,czekając na relację z wizyty...:cool3:

Posted

[quote name='Poker']Możemy spotkać się pod bramą i razem wejść. Będę gonić , więc proszę o tolerancję kilkuminutową.[/QUOTE]

Oczywiście, pospacerujemy sobie, obwąchamy to i tamto.....;)

Posted

Oj, jak ja bym chciała żeby Hrabulkowi trafił się najcudowniejszy domek.
Jego losy śledzę od pierwszego zdjęcia zamieszczonego na FB. Tak mi jakoś "zalazł za skórę" i do serca.
Trzymam kciuki moooooocno!!!

Posted

[quote name='Poker']Będziemy czujne, nie zostawimy przy najmniejszej wątpliwości.[/QUOTE]
Ja też dziękuję za czujność i wiem na 100%,że będzie.