Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bogusik']Według mnie,to bardzo dobrze odpisałaś.Rozważnie,z dystansem i ze stoickim spokojem.Tak naprawdę,to trudno odpowiedzieć osobie,która ogranicza się tylko do jednego zdania....[/QUOTE]

Dokładnie tak...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia mamy z każdą sesją coraz lepsze. Hrabal bezdyskusyjnie wymiata - urodą, energią, radością życia - naprawdę świetny pies.

"Chętnie go wezmę" to stanowczo za mało , żeby dostać jakiegokolwiek psa ;) , ale "pażiwiom - uwidim" , jak mawiają nasi bracia...;) Może ten ktosiek rozwinie wypowiedź...

Posted

[quote name='Energy']Pewnie, że za mało, w ogóle takie wpisy mnie ostatnio coraz bardziej osłabiają. Ale cóż...[/QUOTE]
To prawda,nie mniej jednak,nie należy ignorować nawet tak "płytkich" zapytań...Choć,czasami trudno utrzymać nerwy na wodzy :cool3:

Posted

[quote name='Bogusik']To prawda,nie mniej jednak,nie należy ignorować nawet tak "płytkich" zapytań...Choć,czasami trudno utrzymać nerwy na wodzy :cool3:[/QUOTE]

racja - ja kiedyś tak miałam, że z początkowego bardzo kiepskiego kontaktu wyszedł bardzo fajny dom - po prostu pani miała taki zdawkowy sposób pisania, napsuła mi nerwów, ale w rozmowie zupełnie inny odbiór

Posted

[quote name='malawaszka']racja - ja kiedyś tak miałam, że z początkowego bardzo kiepskiego kontaktu wyszedł bardzo fajny dom - po prostu pani miała taki zdawkowy sposób pisania, napsuła mi nerwów, ale w rozmowie zupełnie inny odbiór[/QUOTE]
I na to właśnie liczymy, dlatego bardzo mnie ucieszył sposób w jaki odpowiedziała michelle.

Posted

Cioteczki właśnie dostałam odpowiedź na tablicy ws Hraba od rb49 i nie wiem co odpisać, decyzja należy do Was, ale ja nie wyobrażam sobie jego w budzie:shake: Monika mówiła, że jak był w schronie to nie wiedział co to buda, a poza tym on ma problem z tymi trzęsącymi się nóżkami, więc pobyt w budzie w zimie,,,,,, nie , nijak nie widzę tego, ale proszę o sugestie dot odpowiedzi

• rb49 Ogłoszenia tego użytkownika

Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.?
    Zablokuj użytkownika

• Data: wczoraj, 21:13Twoja odpowiedź

Witam,

piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy
    Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne
    Proszę o odpowiedź
    Pozdrawiam
    Diana

• Data: dzisiaj, 20:40rb49 Ogłoszenia tego użytkownika

Do domku jednorodzinnego do budy nie na łańcuch.Ma zastąpić miejsce sznaucerki olbrzymiej -odeszła za tęczowy most.Opieka dobra należna psu -członkowi rodziny.
    Zablokuj użytkownika

Posted

michelle rób jeszcze zdjęcia jak tylko znajdziesz czas i wstawiaj tu na wątek.Ja już wstępnie zamówiłam nowe ogłoszenia na bazarku u natie,ale tym razem będzie 40.Stare kończą się chyba 25.06 tak więc na to miejsce wskoczą następne.Nie wiem,czy tekst ten sam,czy coś zmieniać?I może tym razem dać na mazowieckie?
Prośba,może ktoś ma wenę twórczą, jeszcze by coś dodał-ujął...?Wszelkie rady bardzo mile widziane,a wręcz wskazane!

michelle,a nawiasem mówiąc,to ostatnie zdjątko jest najfajniejsze :loveu: tylko prawdopodobnie to ty,taka fajniutka "laseczka" byś miała wzięcie,a nie nasz Hrabcio... ;):smile:

Posted

[quote name='Bogusik']michelle rób jeszcze zdjęcia jak tylko znajdziesz czas i wstawiaj tu na wątek.Ja już wstępnie zamówiłam nowe ogłoszenia na bazarku u natie,ale tym razem będzie 40.Stare kończą się chyba 25.06 tak więc na to miejsce wskoczą następne.Nie wiem,czy tekst ten sam,czy coś zmieniać?I może tym razem dać na mazowieckie?
Prośba,może ktoś ma wenę twórczą, jeszcze by coś dodał-ujął...?Wszelkie rady bardzo mile widziane,a wręcz wskazane!

michelle,a nawiasem mówiąc,to ostatnie zdjątko jest najfajniejsze :loveu: tylko prawdopodobnie to ty,taka fajniutka "laseczka" byś miała wzięcie,a nie nasz Hrabcio... ;):smile:[/QUOTE]
Ok Ciocia, zdjęcia będą na bieżąco, a co do ostatniej fotki to mnie można wyciąć i zostawić tylko całujące się noski - eskimoski ;)

Posted

Opieka dobra, członek rodziny...ciekawe. Moja rodzina, psia oczywiście też budy nie zna. Zna łóżko;)
Michelle absolutnie nie jest to dom dla Hrabcia:shake:

Posted

[quote name='Bogusik']Nie ma mowy o żadnej budzie!Będziemy szukać dalej domku takiego na jaki Hrabcio zasługuje!!![/QUOTE]
Jestem tego samego zdania,więc odpisać, że dziękujemy za zainteresowanie,ale szukamy warunków domowych??

Posted

[quote name='michelle04']Ok Ciocia, zdjęcia będą na bieżąco, a co do ostatniej fotki to mnie można wyciąć i zostawić tylko całujące się noski - eskimoski ;)[/QUOTE]
Mniom, wyciać i zostawić noski-eskimoski?To już nie dla mnie...Ja tylko niestety kopiuj i wklej...:oops:;)

Jak najbardziej,tak właśnie odpisz michelle.

Posted

[quote name='Energy']Opieka dobra, członek rodziny...ciekawe. Moja rodzina, psia oczywiście też budy nie zna. Zna łóżko;)
Michelle absolutnie nie jest to dom dla Hrabcia:shake:[/QUOTE]

Dziękuję Cioteczko, bo Hrabko to idealny pies do domu, nie sprawia żadnych kłopotów z utrzymaniem czystości czy niszczeniem przedmiotów, więc oddanie jego do budy,,,nie :shake:

Posted

[quote name='Bogusik']Mniom, wyciać i zostawić noski-eskimoski?To już nie dla mnie...Ja tylko niestety kopiuj i wklej...:oops:;)

Jak najbardziej,tak właśnie odpisz michelle.[/QUOTE]
Zaraz to zrobię :razz:

Posted

Moja odpowiedź:

• rb49 Ogłoszenia tego użytkownika

Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.?
    Zablokuj użytkownika

• Data: wczoraj, 21:13Twoja odpowiedź

Witam,

piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy
    Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne
    Proszę o odpowiedź
    Pozdrawiam
    Diana

• Data: dzisiaj, 20:40rb49 Ogłoszenia tego użytkownika

Do domku jednorodzinnego do budy nie na łańcuch.Ma zastąpić miejsce sznaucerki olbrzymiej -odeszła za tęczowy most.Opieka dobra należna psu -członkowi rodziny.
    Zablokuj użytkownika

• Data: dzisiaj, 21:46Twoja odpowiedź

Witam,

dziękuję za zainteresowanie tym biednym psiakiem, jednak przepraszam, iż nie wspomniałam o tym wcześniej, ale on nie wie co to jest buda :( Podejrzewam, że był wychowywany w domu/ mieszkaniu i nie poradzi sobie w warunkach zimowych w budzie

Pozdrawiam serdecznie i życzę rychlego znalezienia psiego przyjaciela

Pozdrawiam
    Diana