Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepszy był telefon od pana.
Chcę mieć szczeniaki. Hrabal świetnie wygląda, to ja go chce. Mój wywód co myślę o rozmnażaniu, pan mężnie przetrzymał, zaproponował nawet kasę. A na końcu mu dowaliłam - Hrabal wykastrowany.Zatkało go.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika55']Najlepszy był telefon od pana.
Chcę mieć szczeniaki. Hrabal świetnie wygląda, to ja go chce. Mój wywód co myślę o rozmnażaniu, pan mężnie przetrzymał, zaproponował nawet kasę. A na końcu mu dowaliłam - Hrabal wykastrowany.Zatkało go.[/QUOTE]

Hahahaha - i bardzo dobrze cioteczko, tak trzeba :)

Posted

[quote name='michelle04']Tylko co??? To jest pytanie...Odpowiedź PILNIE poszukiwana!!
Ostrzyżony, ogłoszenie wyróżnione, foty zrobione, tekst zmieniony, nawet imię i ...du...a[/QUOTE]
michelle,czy ty nie miałaś ani jednego telefonu w sprawie Hrabala,odkąd ukazały się nowe ogłoszenia?Czy może były,ale też tak "idiotyczne"jakie otrzymuje monika...? Myślę co można jeszcze zrobić i stąd te pytania.

Posted

[quote name='Bogusik']michelle,czy ty nie miałaś ani jednego telefonu w sprawie Hrabala,odkąd ukazały się nowe ogłoszenia?Czy może były,ale też tak "idiotyczne"jakie otrzymuje monika...? Myślę co można jeszcze zrobić i stąd te pytania.[/QUOTE]

Ja nie miałam ani jednego telefonu, nawet głupiego ...

Posted

Nie dla mnie ???? A to szkoda, bo myślałam, że sobie do kosmetyczki wreszcie pójdę ;)

Właśnie wpłynęły były :

deklaracja stała od Marako + extraś

no i extraś od koleżanki Malwy

To już nie dziękuję ;)

Posted

Michelle - w niedawnej rozmowie telefonicznej wspominałaś, że nie zawsze w pracy możesz odebrać telefon. To zrozumiałe.

A czy widziałaś w takim razie jakieś nieodebrane połączenia , na które nie oddzwaniałaś po pracy ?

Posted (edited)

[quote name='farmerka63']Michelle - w niedawnej rozmowie telefonicznej wspominałaś, że nie zawsze w pracy możesz odebrać telefon. To zrozumiałe.

A czy widziałaś w takim razie jakieś nieodebrane połączenia , na które nie oddzwaniałaś po pracy ?[/QUOTE]

Z tego co pamiętam to miałam nieodebrane połączenie w nocy z nieznanego numeru tel., jednak myślę, że nr tel Moniki jest podany jako pierwszy stąd też brak zainteresowania moim nr tel tym bardziej, że oba zaczynają się od 5 (507 176 898 Monika, 502 298 088 ja) więc jeśli ktoś ma dzwonić to dzwoni pod pierwszy podany nr, jeśli byłyby w innych sieciach wówczas pewnie zainteresowany wybierałby sieć w której sam ma telefon ze względu na tańszą rozmowę - tak myślę...

Edited by michelle04
Posted

[quote name='farmerka63']Nie dla mnie ???? A to szkoda, bo myślałam, że sobie do kosmetyczki wreszcie pójdę ;)

Właśnie wpłynęły były :

deklaracja stała od Marako + extraś

no i extraś od koleżanki Malwy

To już nie dziękuję ;)[/QUOTE]

To sobei wypłać, schowaj, to już bedizesz miała.

A później przelej na Harbalka :lol:

Posted

[quote name='michelle04']Z tego co pamiętam to miałam nieodebrane połączenie w nocy z nieznanego numeru tel., jednak myślę, że nr tel Moniki jest podany jako pierwszy stąd też brak zainteresowania moim nr tel tym bardziej, że oba zaczynają się od 5 (507 176 898 Monika, 502 298 088 ja) więc jeśli ktoś ma dzwonić to dzwoni pod pierwszy podany nr, jeśli byłyby w innych sieciach wówczas pewnie zainteresowany wybierałby sieć w której sam ma telefon ze względu na tańszą rozmowę - tak myślę...[/QUOTE]
michelle, do ogłoszeń na małopolskie podałam tylko Twój nr telefonu i mail,bo na to się zgodziłaś.Właśnie chodziło mi o to,aby zacząć działać na dwa "fronty" zwiększając przez to szanse na adopcję.Nie wiem,ale to wszystko nie bardzo jak widzę ma sens...Nadal dumam....:hmmmm:

Posted

[quote name='Bogusik']michelle, do ogłoszeń na małopolskie podałam tylko Twój nr telefonu i mail,bo na to się zgodziłaś.Właśnie chodziło mi o to,aby zacząć działać na dwa "fronty" zwiększając przez to szanse na adopcję.Nie wiem,ale to wszystko nie bardzo jak widzę ma sens...Nadal dumam....:hmmmm:

Po rozmowie z farmerką uzupełniłam np na tablicy ogłoszenie o nr tel Moniki z uwagi na fakt, że nie zawsze mogę odebrać telefon, no i ja nie oddzwaniam na nieodebrane rozmowy, czułam sie więc zobowiązana do podania drugiego nr tel celem zwiekszenia szans na kontakt. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale są podane dwa nr tel.

http://tablica.pl/oferta/uratuj-kondzia-przed-schroniskiem-ID2VGeZ.html#9b7ef8b7f8;promoted

Posted

Dobrze zrobiłaś michelle,zawsze to o jeden kontakt więcej.Hrabcio ma bardzo dużo wejść ponad 1045.No nic czekamy,może kogoś zauroczy Hrabal,dla mnie jest ślicznym psiakiem.

Posted

[quote name='monika55']Skarb nieodkryty. Powodem rezygnacji był jednak wiek Hrabcia.[/QUOTE]

Monika powtórzę pytanie jaki wiek podałaś?
Przecież nie wiadomo ile ma lat, może mieć 7-8, nie wygląda na starego psa.

Posted

Dziewczęta - to ja mam propozyszyn - może to pomoże, bo sytuacja wygląda na patową, chociaż , do diaska, nie powinna, bo mamy pod opieką psa BEZ WAD.

Kiedy ogłoszenia wygasną proponuję zmienić osobę do kontaktu. Ta osobą mogę być ja. Przepraszam , że się tak samozwańczo wyrywam do tablicy ( nomen omen) , ale wiele nie ryzykujemy , prawda ?

Komórkę mam cały czas przy tyłku i mogę ją równiez cały czas odbierać. Jeśli chwilowo nie będę miała czasu na rozmowę , to oddzwonię do delikwenta.
Dysponuję także telefonem stacjonarnym i tez go mogę udostępnić. Mam ten sam numer i w domu i w pracy. Stacjonarnego w oborze jeszcze nie mam ;) i to jest jedyny moment , kiedy go nie odbiorę, jak się będzie wydzierał. Mogę udostępnić także swój mail. Co sądzicie ?

Róbmy coś, bo psa szkoda i nudno ...

Posted

Ja jestem jak najbardziej za:) I bardzo Ci dziękuję, że chcesz się tym zająć:)

Ale brak telefonu w oborze to naprawdę wielkie niedopatrzenie:eviltong:

Posted

Też już właśnie nad tym myślałam i bardzo się cieszę,że można będzie uruchomić jeszcze trzeci "front" w połączeniach telefonicznych.Hrabcio ma wyróżnione ogłoszenie na tablicy do 10 lipca.Jak się skończy,to wykupię mu nowy pakiet ogłoszeń i zapłacę za wyróżnione ogłoszenie.Nie wiem czy jeszcze ze starym tekstem,czy coś zmienić?Zdjęcia na pewno też by się przydały inne i tu prośba do michelle,o możliwie jak najwięcej wstawianie zdjęć.Mile widziane jeszcze jakieś pomysły,bo robić coś przecież trzeba...dla wspaniałego Hra-Kondzia!

Posted

Jestem jak najbardziej ZA ! :loveu:
Cały weekend będę biegała za Hrabem i cykała jemu fotki w różnych pozycjach, potem wstawię i wybierzecie najlepsze. Wg sugestii -dzięki- przy człeku też zrobię ;)
Może jakiś krótki filmik też nagrać???

Posted

noo filmik też się może przydać - choćby na facebooku bo w ogłoszeniach to chyba nie da się załączać, ale fotki cykaj cykaj - że tak jeszcze pozwolę sobie podpowiedzieć - nie z góry tylko z poziomu psa fotki :) więcej i ładniej widać