Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogusik napisał(a):
halszka,dziękuję za wstawienie linków do ogłoszeń.Otworzyłam pierwsze i co od razu rzuciło mi się w oczy: na zamieszczonych zdjęciach,Hrabcio wygląda na jakiegoś olbrzyma,z długaśnymi niesamowicie łapami!Tak więc zdjęcia przekłamują,bo przecież należy do średniaków.według mnie,nie ma sensu robić wyróżnionych ogłoszeń,bo to nic nie da.
Jak dla mnie,trzeba zmienić zdjęcia, tekst i ogłosić na inne województwa...
Oczywiście to jest tylko moje zdanie i moja sugestia...

A nie można dopisać ile ma w kłębie cm, albo napisać,że jest do kolana,czy pod kolano.Uważam,że wielkość psa jest bardzo istotną sprawą.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula napisał(a):
A nie można dopisać ile ma w kłębie cm, albo napisać,że jest do kolana,czy pod kolano.Uważam,że wielkość psa jest bardzo istotną sprawą.

Tak właśnie wielkość psa jest bardzo istotna dla ludzi,którzy poszukują pieska niedużego.Wiadomo,że przede wszystkim przegląda się zdjęcia i jeżeli piesek wpadnie wyglądem i wielkością "w oko" to wtedy czyta się zamieszczone o nim informacje.Na zdjęciach Hrabal wygląda na bardzo dużego psa...

Posted (edited)

Cioteczki tak dalej być nie może!! Zmobilizujmy się proszę!!!

Tutaj podaję linki do cen ogłoszeń w Gazecie Wyborczej
http://bi.gazeta.pl/im/6/13899/m13899046,CENNIK-GAZETA-PL-2012-OD-13-05-CENNIK.pdf
może coś wspólnie ustalimy i wybierzemy, może ogłoszenie w serwisie lokalnym we Wro z akapitu SERWISY LOKALNE - PREMIUM??

a może ogłoszenia na portalu dzierżoniowskim
http://www.tygodnik.dzierzoniowski.pl/dodajogloszenie
to tylko jakieś 25,00 Pln za tydzień.

A może chociaz na Tablicy wyróżnić, by pojawiało się w nagłówku strony??

Co Wy na to???
Może ktoś napisałby jakiś super tekst, taki chwytajacy za serce?
Może znacie kogoś kto pisze takie teksty?
Zróbmy burzę mózgów! i znajdźmy Hrabowi dom!

Edited by michelle04
Posted (edited)

Cioteczki, nie wiem co o tym sądzicie, ale ja skleciłam nowe ogłoszenia dla Hrabcia, takie trochę dramatyczne, wołające o pomoc,no i zmieniłam jemu imię, nie dlatego, że Hrabcio mi się nie podoba tylko, że mając na uwadze Pana, który kiedyś dzwonił do mnie i przekręcił imię oraz Pani, która w zapytaniu e-mail'owym napisała Hrebelek, nazwałam go Kondzio, bo tak czasami wołam do niego, jak widzę, że się kręci i chce coś zmalować.
Ogłoszenie następującej jest treści:

[FONT=Calibri]Uratuj Kondzia przed schroniskiem!!
[/FONT]
[FONT=Calibri]Historia jakich tysiące: początkowo domowy ulubieniec i pieszczoch, rozpieszczany i kochany, by skończyć jako wyrzucony na końcu wsi śmieć. Samochód odjechał a on został sam, bez domu, właściciela, miski, posłania…. Świat runął!! Brudny i głodny biegał po wiosce, aż trafił do mnie, wprawdzie mam już 3 psie znajdy- ofiary wakacyjnych wyjazdów, jednak postanowiłam pomóc. Niestety jeden z rezydentów nie toleruje Kondzia i prowokuje walkę, więc nie mogę go zatrzymać i jestem zmuszona oddać go do schroniska. Obawiam się jednak, że tam nie czeka go nic dobrego, stąd mój apel o ratunek dla Niego!
[/FONT][FONT=Calibri]Podstawowe informacje:[/FONT][FONT=Calibri]Wiek ok. 7 lat (szacunkowo), komplet szczepień, wykastrowany, w typie sznaucera, wysokość do kolan, zachowuje czystość w domu, nie niszczy, jeszcze radosny.
[/FONT]Jeśli możesz pomóż proszę,dając mu pełen ciepła i miłości dom[FONT=Calibri]!!!
[/FONT]
[FONT=Calibri]Decyzja Twoja musi być jednak przemyślana i odpowiedzialna!
[/FONT][FONT=Calibri]Pies przebywa we wsi Mościsko, pomiędzy Dzierżoniowem, a Świdnicą ( woj. Dolnośląskie).
[/FONT][FONT=Calibri]Kontakt w/s adopcji: [FONT=Calibri]507 176 898

[/FONT]
[/FONT]Fotki, też bym wstawiła inne, by ogłoszenia nie dublowały się.

Co Wy na to?????????

Edited by michelle04
Posted

michelle,dzięki za tekst!Jak dla mnie,to jest OK.Jedynie jeszcze do tego zdania dopisałabym "Jeśli możesz pomóż proszę,dając mu pełen ciepła i miłości dom"
Zmiana imienia też fajna Kondzio:smile:

Posted

Bogusik napisał(a):
michelle,dzięki za tekst!Jak dla mnie,to jest OK.Jedynie jeszcze do tego zdania dopisałabym "Jeśli możesz pomóż proszę,dając mu pełen ciepła i miłości dom"
Zmiana imienia też fajna Kondzio:smile:

Dziękuję Cioteczko!! Już edytowałam ;)
Jakieś jeszcze sugestie???
Proszę!

Posted

po Bastusiu
zostały leki na stawy
ktore kupowała jemu ciocia Bogusik
po skonsultowaniu z wetem odczekamy miesiac i dopiero po tym czasie zacznie je przyjmowac.
Musi byc przerwa w podawaniu lekow.
Dziękuje Bogusik bo Kondzio-Hrabal ma lek na nozki

Posted

[quote name='Bogusik']Jeszcze małe pytanie,a jakie wybrałaś zdjęcia?
To dałabym jako pierwsze

oraz te

Co o tym wyborze myślicie?? Nie powielają się z poprzednimi ogłoszeniami

Posted

Dziękuję,za potwierdzenie przekazania leku po Bastusiu dla Hra-Kondzia.
Kochane,wstawiajcie jak możecie ogłoszenie do tych regionalnych,z nowym tekstem i zdjęciami.Ja poszukam bazarku z ogłoszeniami i chciałabym dać na Kraków.Nie wiem dlaczego,ale jest bardzo duży odzew w/s adopcji.Tekst ten co napisała michelle,a zdjęcia trochę pozmieniam.
Może ktoś wie o aktualnym bazarku,to proszę o info.

Posted

[quote name='Bogusik']Znalazłam jeden bazarek.Do ogłoszeń potrzebny jest jeszcze e-mail do aktywacji i imię osoby do kontaktu.
michelle,proszę o te dane.
Cioteczko tel podany w ogłoszeniu jest do Cioteczki Monika55, jeśli chcesz wstawić z moimi danymi to proszę: 502 298 088, poczta [FONT=Arial][SIZE=2]michelle04@poczta.fm, imię Diana[/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Anula']Tekst super.Wiem,że można powielać ogłoszenia tylko trzeba inny tytuł,tekst i fotki.
Może tu poprosić o ogłoszenia:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243396-Darmowe-20-ogłoszeń!-(Proszę-o-usuwanie-zdjęć-psiaków-które-są-już-ogłoszone)
Dziękuję Cioteczko, już poprosiłam o ogłoszenia na stronce podanej przez Ciebie ;)
Podałam swój nr tel bo Cioteczki Moniki nie ma, więc nie wiem czy wie o zmianie imienia w ogłoszeniach i będzie wiedziała po jakiego psiaka tel się urywa ;)

Edited by michelle04
Posted

[quote name='michelle04']Dziękuję Cioteczko, już poprosiłam o ogłoszenia na stronce podanej przez Ciebie ;)[/QUOTE]
To fajnie,dziękuję.Może teraz się ktoś odezwie.Ja już gdzie mogę w koło proszę o rozpowszechnianie naszego Hrabcia,który szuka domku i nic.

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczko tel podany w ogłoszeniu jest do Cioteczki Monika55, jeśli chcesz wstawić z moimi danymi to proszę: 502 298 088, poczta [FONT=Arial][SIZE=2]michelle04@poczta.fm, imię Diana[/FONT]
Dzięki,tak myślę,że już trzeba na "dwa fronty" w sprawie domku dla Hra-Kondzia. Podam Twoje namiare,ale coś jest nie tak z pocztą,bo powinna się wyświetlić na niebiesko.Diano sprawdź,może gdzieś jest literowy błąd.

Posted

[quote name='Bogusik']Dzięki,tak myślę,że już trzeba na "dwa fronty" w sprawie domku dla Hra-Kondzia. Podam Twoje namiare,ale coś jest nie tak z pocztą,bo powinna się wyświetlić na niebiesko.Diano sprawdź,może gdzieś jest literowy błąd.

michelle04@poczta.fm

To poprawny e-mail :)