Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hrabcio już poinformowany;)
To na kiedy ten wspaniały dzień spotkania planujecie???

Co do płatności to może niech Cioteczka się wstrzyma, rozliczymy się już po wyjeździe szcześciarza :razz:

Posted

Pewnie ktoś życzliwy uświadomił pańci, że Hrabal nie jest pluszakiem i produkuje mocz. Miał być przyjacielem podobno - szkoda, że pani nie wie, że przyjaciela ma się na dobre i złe. Z takim podejściem nie zasługuje na przyjaźń niczyją. (a swoją drogą są sposoby na to, by pies sikał w wyznaczonych miejscach, ale trzeba się trochę wysilić, a to boli)

Posted

monika55 napisał(a):
No i wielka dupa. Teraz zadzwoniłam i pani zrezygnowała bo jej będzie drzewa na działce obsikiwał.

:crazyeye: a to nowosc... pies sika??!!! no i w ogóle to... ten poprzedni, taki ukochany, nie sikał????? :crazyeye:

ludzie są "fajni" ja siędowiedziałam niedawno, że psy w nocy nie śpią i jak dzieci mają się wyspać do szkoły to psy muszą spać poza domem :lol:

Posted

Zbieram koparę z podłogi... Radość przedwczesna była :(

Trudno. Jedziemy dalej z tym koksem, siostry. Ważne, że pies jest bezpieczny i pod dobrą opieką.

Zaraz zrobię przelew za maj :)

Posted

Dzisiaj pierwszy słoneczny dzień majowego weekendu, więc wyszliśmy na ogród z pracami porządkowymi

Uczę się od babci jak pielęgnować ogród

Teraz trochę zabawy

i bieganie

Posted

farmerka63 napisał(a):
Zbieram koparę z podłogi... Radość przedwczesna była :(

Trudno. Jedziemy dalej z tym koksem, siostry. Ważne, że pies jest bezpieczny i pod dobrą opieką.

Zaraz zrobię przelew za maj :)

Melduję, że pieniążki wpłynęły - dziękuję